Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qantas hediyeli nereden alıyorsun acaba ?
  • neresi samsung telefonu hediye eden yer? hb de ve teknosada boyle bir durum soz konusu değil oyuzden soruyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

siparişi verdik bakalım yanında da samsung b130 cep tel hediye ediyorlarmış.
    böylece yaklaşık 299 ytl ye gelecek alet....12 taksit
  • estore da. alacaklar acele etsin yarın songün
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama elimde samsung i550w (dubaiden gelme,ingilizce menü ama kutusu, aksesuarları mevcut ve tertemiz) ve sony ericsson t650i (sadece telefon mevcut,kutusu aksesuarları bulunmuyor,ufak tefek kılcal çizikler mevcut ama cihaz genelinde temiz) var, takas düşünen varsa ve cihazından memnun kalmadıysa benimle irtibata geçebilir.
  • Yukarıda bir arkadaş cx300 kulaklıklarını kullanıyorum demiş ama nasıl kullanıyor? Bir çviriciyle falan mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaka­®

Yukarıda bir arkadaş cx300 kulaklıklarını kullanıyorum demiş ama nasıl kullanıyor? Bir çviriciyle falan mı ?

hyr mp3 calarda cx300 le dinleyen biri olarak cihazdakı kualklık kalitesi cokda fena değil demek istemiştim.ama netten usb 3.5 mm cewrici bulmak mumkun bı forumda gormustum arastirilabilir.

cıhaz hala full sarj gosteriyor acaba nekadar sarj gidicek merak ediyorum dogrusu
    ama bas bas dedim cihaz gun işiğinda keskın değil malasef ekranı belkıde tek kusuru bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 29 Eylül 2008; 18:24:02 >
  • güneş ışığında ekran keskinliğini her model kaybeder bu konuda telefona yuklenmek haksızlık olur doğrusu yanii bu telefona özgü bir sorun değil
  • kız ismet ve telefonu diğer kullanan arkadaşlar hala telefon ile çektiğiniz resimleri koymadınız ? merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

kız ismet ve telefonu diğer kullanan arkadaşlar hala telefon ile çektiğiniz resimleri koymadınız ? merakla bekliyoruz...

Evet
  • bugün capitol teknosada cihazı inceleme fırsatım oldu.

menü geçişleri hızlı.cihaz oldukça kaliteli duruyor.iphone ile alt altaydı inanın iphone takoz gibi duruyordu görünüşte.

oldukça kibar ve hafif.

ps3'deki gibi bir kaplama söz konusu ve oldukça şık.

sim kart olmadığı(takamadığım) için mesaj yazma rahatmı bakamadım.

birde cihazı kullanan arkadaşlara bir şey soracağım;menüden herhangibir uygulamaya dokununca , dokunulan uygulamanın rengi açık beyaz oluyor ama uygulamaya girmiyor.nasılki bilgisayarda mause çift tıklayınca dosyayı açıyor , cihazda da böyle birşey söz konusu olabilir.daha önce dokunmatik tlf kullanmadığım için bende becerememiş olabilirim.cihazı kullanan arkadaşlar bir açıklık getirirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler
  •  ____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

• quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

bugün capitol teknosada cihazı inceleme fırsatım oldu.

menü geçişleri hızlı.cihaz oldukça kaliteli duruyor.iphone ile alt altaydı inanın iphone takoz gibi duruyordu görünüşte.

oldukça kibar ve hafif.

birde cihazı kullanan arkadaşlara bir şey soracağım;menüden herhangibir uygulamaya dokununca , dokunulan uygulamanın rengi açık beyaz oluyor ama uygulamaya girmiyor.nasılki bilgisayarda mause çift tıklayınca dosyayı açıyor , cihazda da böyle birşey söz konusu olabilir.daha önce dokunmatik tlf kullanmadığım için bende becerememiş olabilirim.cihazı kullanan arkadaşlar bir açıklık getirirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler

herhanngı bı ıkona yavasca dokundugunzda once beyaz oluyo sonra dıer bı yıklamyla acılıyor eger bıraz daha sert kullnırsanız parmagınızı kararlı sekılde dırek aciliyor. ark.lar camera resım cektım ama cıhaza kaydetmedım yarın sabah outdoor resımler cekip koyucam ıyı aksamlar

• alıntı:kız ismet

herhanngı bı ıkona yavasca dokundugunzda once beyaz oluyo sonra dıer bı yıklamyla acılıyor eger bıraz daha sert kullnırsanız parmagınızı kararlı sekılde dırek aciliyor. ark.lar camera resım cektım ama cıhaza kaydetmedım yarın sabah outdoor resımler cekip koyucam ıyı aksamlar

bize büyük yardımcı olucaksın outdoor resimlerle birde indoor resim koyarsan tam süper olur yardımların için saol
  • Arkadaşlar lütfen bu indoor outdoor yerine türkçemizdeki karşılıklarını kullanalım ...
  • Peki bu tiklama isi tek olarak ayarlanabiliyormu yani winde cift tiklama var ama isterseniz tek tiklama ilede yapabiliyorsunuz bundada bu tek tiklama mumkunmu rengi vs degismeden direk tiklayinca menu acilsin.
  • ekranı 2.8inçmiş..daha büyük gösteriyor..
    birisi inceleme yapsın yav..
  • teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

bugün capitol teknosada cihazı inceleme fırsatım oldu.

oldukça kibar ve hafif.

şimdiden teşekkürler

• bu cihazın işletim sistemi nedir acaba?
  • java
  • Yani bu cihaza Nokia'lar gibi program, oyun falan yüklenebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.