Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklıkla müzik dinlemek nasıl rahatmı ? ve kullandıkları malzeme nasıl hemen cızılıyormu sımdıden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 29 Eylül 2008; 22:54:05 >
  • işletim sistemi java, diğer markalarda olduğu gibi buna da uygun java programları yüklenebiliyor (msn vs). Ben henüz almadım telefonu ama bayağ bi inceledim nette, herkesi gaza getirdim denebilir hatta Bende kulaklıkla müzik dinleme olayını merak ediyodum en çok, kalitesinin iyi olduğu söylendi ama hala şu meşhur bluetooth kulaklıkları görme fırsatımız olmadı, biri kulaklığın resmini de koyarsa çok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserto

işletim sistemi java, diğer markalarda olduğu gibi buna da uygun java programları yüklenebiliyor (msn vs). Ben henüz almadım telefonu ama bayağ bi inceledim nette, herkesi gaza getirdim denebilir hatta Bende kulaklıkla müzik dinleme olayını merak ediyodum en çok, kalitesinin iyi olduğu söylendi ama hala şu meşhur bluetooth kulaklıkları görme fırsatımız olmadı, biri kulaklığın resmini de koyarsa çok iyi olur

Cevap için teşekkürler.Benim merak ettiğim daha çok oyunlar ve çeşitliliği konusunda biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur.

• bende var ama demin oyunlari varmi diye baktim nette henuz yok cunku dokunmatikekran olgu icin oyunlaria uyumlu olmasi gerek belki ilerde cikarirlar ses ve kulaklik konusuna gelince disariya verdigi ses mono ama oldukca guclu kulakliklari kulakici silikon gayet basarili mp3 player gibi dinleniyor cektigin muzikler radyosuda gayet iyi cekiyor ekrani cok havali ama iste oyun konusunda javanin dokanmatik oyun lari yoksanirim
  • biraz fotoğraf ekleyebilir misiniz*?
  • dün ilk defa şarjını bitirebilirim diye ümitlenmiştim (2 gündür hala kendi ilk şarjıyla duruyor) ama 30-40 dk boyunca bilgisayardan mp3 aktarınca tekrar şarj oldu ve % 45e çıktı.bu arada bluetooth hep açıktı,arada mp3 ve radyo dinledim ve hiç kapatmadım.yani bu telefonun şarjı bitmiyor

2 günlük kullanımla ilgili şimdilik gözüme çarpan olumlu yanları:
    -şarjı kesinlikle çok uzun gidiyor
    -ses çıkış çok yüksek(hatta yatarken filan en kısık şekilde bile sesi yüksek geliyor)
    -2 mpx kamerası benim için gayet yeterli geldi,ayrıca çekim yaparken tam ekran olması da ayrı bi güzellik,ayrıca 200x400,640x480,800x600,1280x1024,1600x1200 çözünürlükte resim çekiyor.640x480 ve daha ufak çözünürlükte fotograf çekerken yakınlaştırma yapabilirken daha büyük çözünürlükte yakınlaştırma yapılmıyor.açıkçası bu bi fotograf makinesi değilde telefon olduğu için çok da önemli değil bence.
    -malzeme kalitesi bence çok iyi
    -dokunmatik ekranın hassasiyeti tatminkar,belki ekran koruyucu film takılmasa daha da iyi olabilir.
    -radyosu çok iyi çekiyor.mp3 olarak içine ne attıysam çaldı.
    -sol taraftaki tuş kilidi çok iyi olmuş,ayrıca 10 saniye sonra kendiliğinden ekran kararıyor ve dokunmatik ekrana basılamıyor,bence çok iyi bi özellik.
    -hafıza kartını doldurdum ve herhangi bi yavaşlama olmadı.içine attığım 100 civarında mp3ü de ortalama 5 saniyede indeksledi.
    -webcam özelliği çok iyi olmuş.biraz ufak ekranda ama benim notebook üzerindeki kameradan daha akıcı görüntü verdi.

ve gözüme çarpan olumsuz yanları:
    -mp3 seslerinin yüksek olması metal müzik dinlerken de güzel ses vereceği anlamına gelmiyoro konuda benden pek geçer not alamadı,eq ayarlarından da düzeltemedim.
    -video çekimi pek iyi değil ama idare eder
    -dokunmatik ekran kalemini sol tarafa koymuşlar ve bence sağ elini kullanan birisi için çok ters,kalemi sürekli sağ taraftan almaya çalışıyorum
    -ekran büyük olduğundan her ne kadar ekrana film de yapıştırılsa çizilme olasılığı yüksek,o yüzden en kısa zamanda bi kılıf almam gerekiyor,keşke kutusundan çıksaymış.
    -menü olarak ajanda kısmının içine takvim,alarm,hızlı not,hesap makinesi,ses kaydedici,kronometre,para birimi dönüştürücüsü,firewall(istenmeyen numaraları engelleme),dünya saati,e-kitap okuyucu,döküman okuyucu ve kartvizit okuyucu koymuşlar.hepsi bi arada bence alakasız ve kalabalık olmuş.

şimdilik gözüme çarpanlar bunlar.henüz bilgisayara resim aktarmadığımdan (aktarmayı unuttum ) buraya da koyamadım kusura bakmayın.şu ana kadar telefondan memnun kaldım.ve telefon dikkatleri çekiyor,şimdiden abim göz koydu bana karşılığında samsung i550 teklif etti ,kimbilir belki kabul edebilirim,ama en azından 1-2 hafta daha kullanmam lazım

• mrdaw66: web cam olayını nasıl cozdun usb yı takınca cam i seciyorum telden msn den web cam ayarları yapmak ıcın gırdıgımde x800 u seciyorum ancak baska bi program calişiyor kapatın diyor we acamıyorum web camı yardım edebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

mrdaw66: web cam olayını nasıl cozdun usb yı takınca cam i seciyorum telden msn den web cam ayarları yapmak ıcın gırdıgımde x800 u seciyorum ancak baska bi program calişiyor kapatın diyor we acamıyorum web camı yardım edebilirmisin?

valla ben sadece usbden telefonu takıp webcam diye seçtim ve görüntüye baktım,msnde denemedim ama akşam eve gidince msnden denerim bi...
  • goruntuyr nasıl baktın hacı ya ben onu biile acamadım detaylı anlatsan
  • quote:

goruntuyr nasıl baktın hacı ya ben onu biile acamadım detaylı anlatsan

önce programı yükledim ,sonra usbden takınca 3 seçenek çıkıyo.
    1.içine dosya atmak için hdd gibi görüyor
    2.webcam
    3.kullanmadım ama sitesinde yazdığına göre modem olarak kullanma seçeneği

2.yi seçtikten sonra bişiler yüklüyor,daha sonra ''bilgisayarım''ın içinde webcam olarak simge gözüküyor zaten...
  • telefonun ekran görüntülerinin çekilmiş fotoları var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

quote:

goruntuyr nasıl baktın hacı ya ben onu biile acamadım detaylı anlatsan

önce programı yükledim ,sonra usbden takınca 3 seçenek çıkıyo.
    1.içine dosya atmak için hdd gibi görüyor
    2.webcam
    3.kullanmadım ama sitesinde yazdığına göre modem olarak kullanma seçeneği

2.yi seçtikten sonra bişiler yüklüyor,daha sonra ''bilgisayarım''ın içinde webcam olarak simge gözüküyor zaten...
  • arkadaşlar bugun telefonun çektiği resimleri koyucaktınız? merak ediyoruz yahu...
  • dısarı cıkmadım daha :D yalnız cok ahım sahım resım cekmıyor heweslenmeyın pek :=) e okokadar kusur olur 2 mpx sonucda

buareada hacu web cam ı seciyom bişi cıkmıyo pc de wista ondan mı diecem sanmam

bilgisayarımda simge cıkmıyor web cam i secince tel den sadce toplu kayıta basınca pc f g suruclerı buluyo bırı hafıza kartı diğeride tel sanırım
    buarda program derken yanında gelen kucuk cd den mobile phone tools u yukledım ordada cam ile ilgili bişi yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 30 Eylül 2008; 16:52:53 >
  • evet söylemiştiniz
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

bugün capitol teknosada cihazı inceleme fırsatım oldu.

menü geçişleri hızlı.cihaz oldukça kaliteli duruyor.iphone ile alt altaydı inanın iphone takoz gibi duruyordu görünüşte.

oldukça kibar ve hafif.

ps3'deki gibi bir kaplama söz konusu ve oldukça şık.

sim kart olmadığı(takamadığım) için mesaj yazma rahatmı bakamadım.

birde cihazı kullanan arkadaşlara bir şey soracağım;menüden herhangibir uygulamaya dokununca , dokunulan uygulamanın rengi açık beyaz oluyor ama uygulamaya girmiyor.nasılki bilgisayarda mause çift tıklayınca dosyayı açıyor , cihazda da böyle birşey söz konusu olabilir.daha önce dokunmatik tlf kullanmadığım için bende becerememiş olabilirim.cihazı kullanan arkadaşlar bir açıklık getirirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler

herhanngı bı ıkona yavasca dokundugunzda once beyaz oluyo sonra dıer bı yıklamyla acılıyor eger bıraz daha sert kullnırsanız parmagınızı kararlı sekılde dırek aciliyor. ark.lar camera resım cektım ama cıhaza kaydetmedım yarın sabah outdoor resımler cekip koyucam ıyı aksamlar

• ya bnm 3250 m kdr çekse yeter dicektim ama üst tarafta arkaaşın biri teknosa mağzasını çekmiş ama gerçekten felaket gibi duruyor bu yuzden yeni resimler istiyorum açıkçası tabiki n95 kaliesi beklemiyoruz telefondan ama yuzune bakılabilir olsaydı azıcık yeterdi
  • quote:

dısarı cıkmadım daha :D yalnız cok ahım sahım resım cekmıyor heweslenmeyın pek :=) e okokadar kusur olur 2 mpx sonucda

buareada hacu web cam ı seciyom bişi cıkmıyo pc de wista ondan mı diecem sanmam

bilgisayarımda simge cıkmıyor web cam i secince tel den sadce toplu kayıta basınca pc f g suruclerı buluyo bırı hafıza kartı diğeride tel sanırım
    buarda program derken yanında gelen kucuk cd den mobile phone tools u yukledım ordada cam ile ilgili bişi yok zaten

valla ben xpde denedim belki vista diye olmamış olabilir bi ihtimal.ben dediğim gibi mini cdyi yükleyip usbden takınca ve de telefonun üstünden seçim yapınca direkt olarak bilgisayarımda webcam simgesi belirdi,daha da farklı bişi yapmadım ztn...
  • merak etme 3250den iyi çeker autofocu var.iç mekan çekimi olduğu için öyledir..
  • umarım yanılmazsın hocam arkadaşlar atınca görürüz en iyisi onları beklemek onyargıyla yaklaşmıyım hemen
    quote:

Orjinalden alıntı: :A.N.T:

merak etme 3250den iyi çeker autofocu var.iç mekan çekimi olduğu için öyledir..
  • fazla fark olacağını sanmam yine ama 3250de kırmızılık problemi var+af yok.yani daha iyi çekmesi lazım x800ün..
  • tamam bekleyelim ve görelim o zman...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.