Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki gmail için pop yada imap ayarı yapan oldumu??denedim ikisindede gönder&al deyince dns hatası veriyo..madem browserdan giremiyoz kendi içinden bakalım bari..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yves

browser yoksa bile javayla halledilemezmi bu sorun??edge i napayım ben internet olmadıktan sonra..benim denediğim msn programlarında tuştakımı olmadığından sorun oldu.
    ayrıca her türlü doküman açabiliyo denedim hepsini(doc,pdf,xls,ppt,txt).

hadı ya nasıl 1 sorun oldugunu bılmıyorum ama duzeltılebılırmı duzeltılemez mı ? tekrar ugrassan yapabılırmısın yanı?
  • textboxların içine girip metin girişini aktif hale getirmesi gerek ama bunun bizim yapabileceğimiz birşey olduğunu sanmıyorum..ben philipsten yeni firmwareler bekliyorum bu telefon için..yazılımla halledilebilecek o kadar eksiği varki..
    bide şunu farkettim gönderdiğim mesajları kaydetmiyo..ayrıca yazdığım mesajıda kaydedemedim.hafıza yeterli değil diyo tel ve simcard hafızasında yer olmasına rağmen

bu arada dün gece radyo açık kulaklıkla uyuyakalmışım..bluetooth da açık kalmış..bu halde 5 saatte %5 şarj eksilmiş..kolaydan bitmicek gibi bu şarj:)zaten tam azalmaya başlıyo bilgisayara takıyorum bişi için yine şarj oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yves -- 2 Ekim 2008; 12:11:48 >
  • Bende bir şey soracağım telefona yüklediğiniz dosyaların boyutu ile ilgili bir sınırlandırma var mı?
    Philips in başka bir modelinde (960) "dosya aktarma kapasitesinin 350kb" sınırlaması varda.
    Birşey daha soracağım tema yüklenebiliyor mu resimlerdeki sihay fonlu teması bana pek hoş görünmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealone -- 2 Ekim 2008; 12:15:58 >
  • film izlemek rahatmı bu telefonla??

ileri geri sarmak sorun çıkarıyormu??
  • doc dosyalarını resim gibi mi açıyor....
  • büyük bi video yüklemedim daha..ama kendi çektiği videoları izlerken hızlandırma seçeneği var..müzik dinlerken seekbar dokunmatik olarak aktif ama videoda olmadı aynı şey..

dokümanları resim gibi açıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yves -- 2 Ekim 2008; 14:31:02 >
  • sağolasın dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghha

film izlemek rahatmı bu telefonla??

350 mblık deneme olarak sünger bob filmi attım içine ,ses ve görüntü biraz az yer kaplasın diye sıkıştırılmış attım o yüzden biraz vasattı ama daha iyi bi kayıtla gayet güzel film seyredilir,görüntü ve ses akıcı.
    ileri geri sarma yok filmde,sadece 0.25-0.50-2-4-8 hızla ileri sarabiliyosun ,yani yavaş çekimde izlenebiliyo video, ileri sarmayı da film hızını artırarak yapabiliyosun,açıkçası pek kullanışlı olmamış,belki firmware ile düzeltirler(umarım)...

@yves arkadaşım

ben içine txt ve pdf attım ama tanınmayan dosya tipi olarak gördü,ben hafıza kartı içindeki ebook klasörüne attım,yanlış bişi mi yaptım acaba...???

• bende öyle denemiştim başta ama dokümanların others klasöründe olması gerekiyor..
  • arkadaşlar philips x-connect diye bir telefon mu çıkaracak?
  • ben herhanbigir sınırlama ile karşılaşmadım
    quote:

Orjinalden alıntı: onealone

Bende bir şey soracağım telefona yüklediğiniz dosyaların boyutu ile ilgili bir sınırlandırma var mı?
    Philips in başka bir modelinde (960) "dosya aktarma kapasitesinin 350kb" sınırlaması varda.
    Birşey daha soracağım tema yüklenebiliyor mu resimlerdeki sihay fonlu teması bana pek hoş görünmedi.
  • oldukça rahat cihaza uygun formatı ce codec'i destekleyen programlar var internette herhangibirtakılma olmadan izleniliyor.ilerisardırma 8x olarak yapıyor.ama bir dvd hızıbeklemeyin:))

quote:

• pockert divx ileçokrahat birşekilde videoya yazıyı gömüyorsun ve alt yazılarçokrahatokunuyor,bilgine...

quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

quote:

350 mblık deneme olarak sünger bob filmi attım içine ,ses ve görüntü biraz az yer kaplasın diye sıkıştırılmış attım o yüzden biraz vasattı ama daha iyi bi kayıtla gayet güzel film seyredilir,görüntü ve ses akıcı.
    ileri geri sarma yok filmde,sadece 0.25-0.50-2-4-8 hızla ileri sarabiliyosun ,yani yavaş çekimde izlenebiliyo video, ileri sarmayı da film hızını artırarak yapabiliyosun,açıkçası pek kullanışlı olmamış,belki firmware ile düzeltirler(umarım)...

@yves arkadaşım

ben içine txt ve pdf attım ama tanınmayan dosya tipi olarak gördü,ben hafıza kartı içindeki ebook klasörüne attım,yanlış bişi mi yaptım acaba...???

• quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

pockert divx ileçokrahat birşekilde videoya yazıyı gömüyorsun ve alt yazılarçokrahatokunuyor,bilgine...

quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

quote:

@yves arkadaşım

teşeekürler dostum,hemen deniyorum...

• quote:

browser yoksa bile javayla halledilemezmi bu sorun??edge i napayım ben internet olmadıktan sonra..benim denediğim msn programlarında tuştakımı olmadığından sorun oldu.

msn de takılabılen warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

quote:

msn de takılabılen warmı ?

+1 bılen varsa adını soyleyebilirmi dokunmatık ekrana uygun java msn programı
  • arkadaşlar 1 saattir uğraşıyorum,sadece txtleri açabildim,ne pdf ne de doc cinsi dosyaları açabiliyorum.ayrıca şu film çevirme işini de hızlı ve doğru şekilde yapabilen hangi program var?PocketDivXEncoder_0.3.50 programıyla dosyayı konvert edip altyazıyı gömdüm ama telefona atınca ''tanınmayan dosya biçimi'' diye uyarı verdi,bi tek bendemi yaptı yaXilisoft Video Converter diye başka bi programla yaptım ama hem dosya boyutu çok büyük oluyor hem de çok yavaş yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar peki bu telefona sonradan tema yüklemek mümkünmü???
    denedinizmi hiç???
    ...

...
  • evet arkadaslar ben de bugun teknosadan aldım telefonu kurcalıyorumda sadece txt ve jpeg dosyalarını acıyor pdf doc xls acmıyor nerde yanlıslık yaptım acaba sız aldıgınızda her hangı bır ayar yada program yukledınızmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.