Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dadal_01

telefonun herseyı ıyı hoş hızı, kamerası, karizması ama sesi biraz az geldi bana belki bır takım jar.programlarla sesını artırabılırız dıye dusunuyorum denıcem bakalım

quote:

arkadaslar bu resımdekı gıbı teli yan cevırdıgınde menulerıde yan cevıren varmı aranızda ben yapamadım

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

Ben de cok heveslenmıstım o sekılde oluyo dıye ama ben e henuz bulamadım.. Bulursam hemen paylasıcam..

Ses bence çok kaliteli ve temiz cıkıyor dısarıya ama dedıgın gıbı bıraz az gibi ama sonucta elınde tuttugun kücük bir alet ve bu da göz önünde tutulunca aslında çıkarttığı ses hakkını fazlasıyla veriyor..

Bir de bu telefona uygun programların oldugu bir site arıyorum hala bulamadım bulursan bekliyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: insider3

quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

insider3 oyun yuklemeyı denedınmı :D

Hayır abi denemedim ama tahmin ettiğim kadarıyla sıradan java oyunu bu telefoanuymaz cunku tus takımı yok.Sadece dokunmatık ekrana uyumlu java oyun ve programları buna uyar.Demin arkadasın dedıgı eMSNLite yi denedım .Attım telefona gordu dosyay.Kurdum.Acıldı.Ama msn e giremedim kitleniyo kalıyo
    .Bi ara girdim bu sefer de msn ekranı yerıne yok polimelodiyi yukle atında da baska ı secenek vardı.Yukemek ıstemedım alta gecıyım dedım gecemedim cunku Asagı ok tusu yok telefonun bı alttakı secenege gecemıosun tus olmadan.Fazla da zorlamadım sıldım o programı.Sımdı aastırıyrum dokunmatık ekrana uygun msn java programı bakacagım bı kac yerm var baktıktan snra burda paylasıccam..

kardes yandakı ses dugmelerıyle asagı yukarı ınıp cıkacaktın ama neyse sılmıssın eMSNLite yi

Abi bende yukleme esnasında da takılmalar oluyodu 3 kere denedım % 49 da takılıyo.Olmassa yukler bı daha denerım.

• bu telefonu aldığına pişman olan varmı???
    ...
  • ses haricinde bir sorun yok pişmanlıkta karizması yeter kurcaladıkca yenı özellıklerı cıkıyor ortaya arayana özel ses ve resimde ekleyebılıyorsun artı kutudan cıkan cd de cok kullanıslı
    quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

bu telefonu aldığına pişman olan varmı???
    ...
  • quote:

ses haricinde bir sorun yok pişmanlıkta karizması yeter kurcaladıkca yenı özellıklerı cıkıyor ortaya arayana özel ses ve resimde ekleyebılıyorsun artı kutudan cıkan cd de cok kullanıslı
    quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

bu telefonu aldığına pişman olan varmı???
    ...

ozaman babam 100 ytl çarpıp alayım şu telefonu
    ...
  • Su an 12 farklı tipte msn programı buldum telefon ıcın denıycem hepsini bakalım. Her seferınde de gıdıcek kotorler
  • su an elımde telefon gıttım aldım 1 gunum 1 gunume oymuyor umarım pısman olmam
    uyumlu oyun bulan arkadaslar yazsın 14 gun pısman olma surem war teknosa tarafından :D
  • telefon hızlı tus kılıdı ıyı.ahıze sesı kotu hoporlere alarak konusuyorum o zaman ıyı oluyor :)
    10 dakıkada bu kadar kesfedebıldım samsungtakı muzıklerımı gormuyor sımdı formatlarını degıstırıcem. resım kalıtesı ıgrenc dıyebılırım :) 1.3 ıle aynı (ayarlamaları ıyı yapmak lazım cekmeden once)ama pısman degılım en azından sımdılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 3 Ekim 2008; 18:05:10 >
  • Ya arkadaşlar deli olcam 50 kntrum gıttı ( programpları gpr ıle ındırmedım ,blgısayara ındırdım bılgısayarda n atıp kurdum) sadece baslangcta baglanmaya calsırken .Denedım denedım olmuyor. En makul olan sanırım 3 program cıktı önüme.Bu touchscreen e uyumlu falan

1) eMSNLite
    2)shmessenger
    3)migg33

Ama baglanırken hep gprs ayarlarınız ı kontrol edin diyip duruyo.Deli olcam .Yani aslında farkındayım cunku dıger teleonlarda ayarların bı yerine wap ya da gprs yazısını silip internet yazıyorduk.O zaman oluyordu ama bunda internet yazacagım yeri bı turlu bulamadım.Eger baglantıyı sorunsuz olarak basarabılmıs bı arkadas olursa yardımını rica ediyorum.Ayarları nasıl yapıcaz:(

• quote:

Ya arkadaşlar deli olcam 50 kntrum gıttı ( programpları gpr ıle ındırmedım ,blgısayara ındırdım bılgısayarda n atıp kurdum) sadece baslangcta baglanmaya calsırken .Denedım denedım olmuyor. En makul olan sanırım 3 program cıktı önüme.Bu touchscreen e uyumlu falan

1) eMSNLite
    2)shmessenger
    3)migg33

Ama baglanırken hep gprs ayarlarınız ı kontrol edin diyip duruyo.Deli olcam .Yani aslında farkındayım cunku dıger teleonlarda ayarların bı yerine wap ya da gprs yazısını silip internet yazıyorduk.O zaman oluyordu ama bunda internet yazacagım yeri bı turlu bulamadım.Eger baglantıyı sorunsuz olarak basarabılmıs bı arkadas olursa yardımını rica ediyorum.Ayarları nasıl yapıcaz:(

artı otuzbir

olmuyor hacı hata wriyi telefonucyamı gıttsek ne

• dellenmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

quote:

Ya arkadaşlar deli olcam 50 kntrum gıttı ( programpları gpr ıle ındırmedım ,blgısayara ındırdım bılgısayarda n atıp kurdum) sadece baslangcta baglanmaya calsırken .Denedım denedım olmuyor. En makul olan sanırım 3 program cıktı önüme.Bu touchscreen e uyumlu falan

1) eMSNLite
    2)shmessenger
    3)migg33

artı otuzbir

olmuyor hacı hata wriyi telefonucyamı gıttsek ne

Abi telefoncunun bilgili bi insan olduğunu bilsem bi dakka durmam da yeminle kendımı övmek için demiorum ama hayatım boyunca hic benden daha bilgili bi telefoncuyla karsılasmadım.Genelde ben telefonculara ögretirim birsey icin gittigimde.Olsa olsa buralarda ancak bilgili arkadas bulabilirim o yüzden burdan baska bi yerden pek umudum yok.Ama eminim bir sekilde bu ayar yapılır da iste o ayarı bulmak mesele telefonda kabahat yok.Fıstk gibi telefon alısamam diordum ama dun bır bugun ıkı touchpad klavyesıne de alıstım gıt gıde elım hızlanıyo.Filmleri de ceviriciyle ceviriorum MPEG-4 formatta .Hem de bı saat deneme yanılma yoluyla en kaliteli opsiyonu elde ettim.Şu an divx seyrediyo gibi film seyrediyorum.Çok iyi insallah bu rüya bozulmaz su ana kadar canımı sıkan ıkı konu oldu 1 . güneste ekran baya siliklesiyo 2.MSN gerisi ballı lokma tatlısı abi.Cok sevdim telefonu abi.

• insider3 hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.resim konusunda nokiadan daha kaliteli çekeceğini düşünmüyorum telefonun öyle bişey varsa o 3g için kullanılacak olan kamerasıyla çekilmiştirkulaklık performansı nasıl?
  • Abi telefoncunun bilgili bi insan olduğunu bilsem bi dakka durmam da yeminle kendımı övmek için demiorum ama hayatım boyunca hic benden daha bilgili bi telefoncuyla karsılasmadım.Genelde ben telefonculara ögretirim birsey icin gittigimde.Olsa olsa buralarda ancak bilgili arkadas bulabilirim o yüzden burdan baska bi yerden pek umudum yok.Ama eminim bir sekilde bu ayar yapılır da iste o ayarı bulmak mesele telefonda kabahat yok.Fıstk gibi telefon alısamam diordum ama dun bır bugun ıkı touchpad klavyesıne de alıstım gıt gıde elım hızlanıyo.Filmleri de ceviriciyle ceviriorum MPEG-4 formatta .Hem de bı saat deneme yanılma yoluyla en kaliteli opsiyonu elde ettim.Şu an divx seyrediyo gibi film seyrediyorum.Çok iyi insallah bu rüya bozulmaz su ana kadar canımı sıkan ıkı konu oldu 1 . güneste ekran baya siliklesiyo 2.MSN gerisi ballı lokma tatlısı abi.Cok sevdim telefonu abi.

dostum mpeg4 için tam ekranda hangi çözünürlükte çeviriyosun,ben 3-5 farklı şekilde ve farklı program ile çevirdim ama hiç istediğim gibi olmadı ya da boyut çok büyüyor,görüntü tam ekran ve altyazılı şekilde hangi program ve çözünürlükte memnun kaldın...???

• quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

quote:

Abi telefoncunun bilgili bi insan olduğunu bilsem bi dakka durmam da yeminle kendımı övmek için demiorum ama hayatım boyunca hic benden daha bilgili bi telefoncuyla karsılasmadım.Genelde ben telefonculara ögretirim birsey icin gittigimde.Olsa olsa buralarda ancak bilgili arkadas bulabilirim o yüzden burdan baska bi yerden pek umudum yok.Ama eminim bir sekilde bu ayar yapılır da iste o ayarı bulmak mesele telefonda kabahat yok.Fıstk gibi telefon alısamam diordum ama dun bır bugun ıkı touchpad klavyesıne de alıstım gıt gıde elım hızlanıyo.Filmleri de ceviriciyle ceviriorum MPEG-4 formatta .Hem de bı saat deneme yanılma yoluyla en kaliteli opsiyonu elde ettim.Şu an divx seyrediyo gibi film seyrediyorum.Çok iyi insallah bu rüya bozulmaz su ana kadar canımı sıkan ıkı konu oldu 1 . güneste ekran baya siliklesiyo 2.MSN gerisi ballı lokma tatlısı abi.Cok sevdim telefonu abi.

dostum mpeg4 için tam ekranda hangi çözünürlükte çeviriyosun,ben 3-5 farklı şekilde ve farklı program ile çevirdim ama hiç istediğim gibi olmadı ya da boyut çok büyüyor,görüntü tam ekran ve altyazılı şekilde hangi program ve çözünürlükte memnun kaldın...???

Abi hala arıyorum daha iyisini ama şimdiye kadar elde ettiğim en iyi görüntü

Free studio manager 4.1.1.1 ile Format :MP4 Video Presets: iPod Classic High Quality (MPEG4, 30fps. 320x240, AAC 192 bit)

altyazı icin de yukarıda bir program önermisler onu kullanıyorum.(pocket divxencoder)

bu sekilde yanlarda birazcık bosluk kalıyor ama görüntü oldukca güzel.Şimdi o kenardaki boslukları da doldurmak istiyorum o yüzden baska programarı da denemek istiyorum.Araştırıp buldugumda burada yine paylaşırım inş..

Sen de bir dene yorumlarını bekliyorum abi kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

insider3 hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.resim konusunda nokiadan daha kaliteli çekeceğini düşünmüyorum telefonun öyle bişey varsa o 3g için kullanılacak olan kamerasıyla çekilmiştirkulaklık performansı nasıl?

Kulaklığı takmaya kıyamadım.Çok güzel.Philips kalitesi ne de olsa ;) Ama philipsin genel olarak kulaklıklarının olduğu gibi bunun da yapısı oldukça ince elbette sağlamdır ama bana kopacakmış gibi geliyo :) Ses gayet güzel son seviye ses versem bile kirlenme minimum seviyede..

• SAR değeri 0.854'müş
  • Ağırlık 101 Gr
    Genişlik 60 mm
    Yükseklik 120 mm
    Kalınlık 15 mm
    Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900
    Titreşim
    Handsfree
    Bluetooth
    Sesle arama
    Ses kaydı Var
    Pil Tipi Li-Ion
    Bekleme süresi 850 saat
    Konuşma süresi 8 saat
    Renkler Siyah
    Uçuş modu Var
    Bluetooth versiyon 2.0
    USB Desteği
    Renkli Ekran
    Renk Sayısı 262000
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 400 px
    Dokunmatik ekran Var
    Ekstra ekran özellikleri Parlak ekran
    Harici Hafıza Yuvası
    Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB
    Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash)
    Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 4 GB
    Wap
    Wap versiyonu WAP 2.0
    Gprs
    Gprs slot 4+1/3+2 1
    Gprs class 10
    XHTML Tarayıcı
    HTML tarayıcı
    E-posta okuyucu
    Edge
    Ekstra internet özellikleri E-posta eklentileri için dosya gösterici
    Polifonik melodiler
    Mms
    Ekran koruyucu
    Java desteği
    Mp3 çalar
    Dahili kamera
    Video Çekebilme
    Video Oynatabilme
    Oynatabildiği dosyalar MP3, MPEG4, AAC, AAC+, WMA, WML, AMR, 3GP
    Çözünürlük 2 MP
    Dijital Zoom 4X
    Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Sıralı çekim
    Video kayıt formatı 3GP, MPEG4
    Kullanıcı profilleri
    Hesap makinesi
    Takvim
    Senkronizasyon
    Tema desteği
    Java Oyunlar
    Ekstra Uygulamalar Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı
    Resim ve Video düzenleme programı
    Şarj Aleti
    Data Kablosu
    Stereo Kulaklık
    Kalem

ozellik olarak bunlar var sanıırm bir siteden alıntı.

• Evet arkadaşlar ben de dün bayrampaşa teknosadan aldım cihazı 331.5 ytl.Satış sorumlusu önceki gün 2 koli geldi ve birkaç tane kaldı dedi.Hatta yarım saat sonra kart fiyatlarına bakmak için uğradığımda vitrindeki x800 ün bile satıldığını öğrendim.Galiba herkes kokuyu aldı kapışılıyor.

Telefonla ilgili izlenimlerime gelince tıpkı diğer arkadaşlar gibi kulaklık sesi dışında bence de problem yok.Kulaklık girişi motorola ile aynı yani motorola tel.kulaklılarına uyumlu.Eğer varsa deneyebilirsiniz.
    Msn yüklemeye çalışmadım ama biraz sonra deneyeceğim.
    Kalem ve parmak hassasiyeti çok güzel.Hp pda kullanmıştım daha önce hızı çok farklı çok güzel.
    Kesinlikle harika olduğunu düşünüyorum.Ayrıca çok karizmatikmiş.Gören herkes hayran kalıyor ama herkese vermeye korkuyorum millete göstermemeye başladım cepten çıkarmıyorum. Kutudan çıkan koruyucu folyosunu da beğenmedim en kısa sürede güzel bir kılıf almak şart.
    Herkese hayırlı olsun. Tema konusunda ben de gelişmeleri bekliyorum.Tema yükleyen arkadaş olursa burdan verirse iyi olur.Bu arada gri tema default olan yani daha güzel diğeri basit kalıyor bence.

• ............
    pardon samsung takı hafıza kartını bıcımlendırmedıgımden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 3 Ekim 2008; 22:07:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.