Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunca yıldır yaklaşık 10 yıldır nokia kullanıcısıyım.kesinlikle tavsiye ediyorum ama kırıterlerini belirlemen lazım.bence paylaşımları oku ve kararını ver

quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

bu telefonu aldığına pişman olan varmı???
    ...
  • Telefonun boyutları bir sitede boyu 12 cm denmiş bu doğrumu yoksa 10,1 cm. mi ? ufak olması tercihimdir, 12 cm telefon bayağı büyük kaçıyor çünkü.
  • ses olayını şöyle çözebilirsin dostum.programlar var.sadece mp3 yada video boyutu 3 ise 5 oluyor ama ses yada göründü harika oluyor tavsiye ederim sana.bence ses olayı tlf değil.
    dönüştürücü programlarda 128 kbit olan ses dosyalarını 192kbit'e çıkardığında aradaki ses farkına sende inanamıyacaksın:)
    biraz uğraştıracak ama problemi kökten çözüyor

quote:

Orjinalden alıntı: dadal_01

ses haricinde bir sorun yok pişmanlıkta karizması yeter kurcaladıkca yenı özellıklerı cıkıyor ortaya arayana özel ses ve resimde ekleyebılıyorsun artı kutudan cıkan cd de cok kullanıslı
    quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

bu telefonu aldığına pişman olan varmı???
    ...

• arkadaşlar ben video izleyemiyorum nasıl hangi programı kullanarak çeviriyorsunuz?
    bi de şu cd yi kullanarak bilgisyara bağlanamadım(cd yi yüklemeden önce drekt usb ye bağlamıştım. acaba ondan mı?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tawara

arkadaşlar ben video izleyemiyorum nasıl hangi programı kullanarak çeviriyorsunuz?
    bi de şu cd yi kullanarak bilgisyara bağlanamadım(cd yi yüklemeden önce drekt usb ye bağlamıştım. acaba ondan mı?)

Arkadasım lütfen sadece son kısmını okuma ..Sordugun sorunun cevabı biraz gerilerde mevcut.
  • tek bişi ögrenmek istiyorum f/p ürünü olabilirmi müzik olarak nasıl 6300 gibiyse hiç almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

tek bişi ögrenmek istiyorum f/p ürünü olabilirmi müzik olarak nasıl 6300 gibiyse hiç almam

kesinlikle fiyat performans 10 numara ama benim gibi özellikle müzik için alacaksan çok kullanışlı değil.ekolayzır ayarlarını yaptıktan sonra ses gayet güzelleşiyor ama listeleme olayı hiç iyi olmamış.aradığın mp3ü bulmak hiç kolay değil,en azından sadece istediğim klasördeki şarkıları seçebilmek güzel olurdu.ayrıca sadece bendemi oluyor bilmiyorum şarkı ve klasör isimleri düzgün şekilde telefonun içine atmama rağmen hep kısaltma yaparak gösteriyor.

belki daha sonra güncelleme veya firmware yayınlanırsa bunlar da düzeltilebilir(umarım)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofdisaster84 -- 4 Ekim 2008; 13:47:04 >
  • Arkadaşlar ben de bu telefonu dün alarak aranıza katıldım. Telefona opera miniyi yükledim. Bilgisayar gibi internette gezinilebiliyor. Bir de ebuddy diye messenger programı yükledim ama bağlanmıyor. Bu telefonda messenger programı çalıştıran var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Arkadaşlar ben de bu telefonu dün alarak aranıza katıldım. Telefona opera miniyi yükledim. Bilgisayar gibi internette gezinilebiliyor. Bir de ebuddy diye messenger programı yükledim ama bağlanmıyor. Bu telefonda messenger programı çalıştıran var mı?

Abi ben de dun baya ugrastım 50 kntrum 5 saatım ve ruh saglıgım gitti.Hala bulamadım ama sanırım ayarını beceremıyoruz .12 tane farklı program denedım.3 tanesi dokunmatık olma ozellıgıne falan uyumluydu .iste o 3 program uygun ama olması gereken ayarları yapamadım bı turlu .O ayarı bulabilirsek kesınlıkle cok guzel olucak da iste arastırmak lazım ben hala dwm edıyorum bulunca hemen burda paylasıcam zaten.

• Bir önceki sayfada eMSNLite kurup çalıştırdığını söyleyen biri vardı, ona bi sorun bence
  • Arkadaşlar telefonun boyutları nasıl,k750i kadarmı ? biraz açabilirmisiniz ?
  • birazvdaha büyük...
  • kulaklık sesını begenmedım ben kulaklık aradım ama denemek ıstedıgımı soleyınce adamlar kabul etmedı :(
    alan varmı ? 1 yada 1 kac kısı daha begenmemıstı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Telefonun boyutları bir sitede boyu 12 cm denmiş bu doğrumu yoksa 10,1 cm. mi ? ufak olması tercihimdir, 12 cm telefon bayağı büyük kaçıyor çünkü.

http://forum.donanimhaber.com/m_26880077/tm.htm

Burada ön incelemem var.

Telefon 10cm uzunluğa sahip. Artık 1 mm farkı varsa bilemem cetvel ile ölçtüm kumpası bulamadım. Genişliği ise 5,3-5,5 cm kadar. Kalınlığı ise 1,5cm.

quote:

Orjinalden alıntı: tawara

arkadaşlar ben video izleyemiyorum nasıl hangi programı kullanarak çeviriyorsunuz?

Ben İmToo Mpeg Encoder 3 ü kullanıyorum. ( Ücretlidir. Ama her şeyin bir çaresi var tabi. )

Format olarak MP4 ü seçiyorum. Yandaki menuden ise çözünürlük olarak 400x240 giriyorum hepsi bu. İsterseniz Bitrate değerini 400 ile 1000 arasında değiştirebilirsiniz. FrameRate ise kaç FPS olacağını belirler. Alt kısımda da ses seçenekleri var. KBPS yi ayarlasanız yeter diğerlerini kurcalamayın pek.

• Arkadaşlar merhaba,

Asus P526 kullanıcısıyım ve sadece maillerimi alıp gönderebilmek için almıştım. Bu cihazı teknosada gördüm fakat inceleme fırsatım olmadı forumu okudum fakat mail alıp gönderme ile ilgili bir yorum yapılmamış gmail kullanıyorum. Eğer deneme fırsatı bulan bir arkadaşım var ise yardımcı olabilirsem sevinirim.

Teşekkür ederim
  • bursada teknosa calışanıyım..ürün yaklaşık olarak 15 gün önce geldi. ve hepimizi şaşkına ugrattı philips bu modeliyle. şu gün itibariyle 0 adet kalmıştır. cogu yerde öyle diye tahmin ediyorum.
    ve telefonu alanlardan biride benim.
    hala karasız olan arkadaşlar varsa şöle söyliim gercekten cok hoş ve özellik içeren bir ürün.
    dokunmatik olması hiç bir sıkıntı yaratmıyor.
    özellikle mesaj fanatikleri için zor görünsede alakası yok.
    el yazsısı özelliği ile olay çözülmüştür. okadar seri ve hızlı tanıma özelliği varki bazen can sıkıntıısndan bile msj yazabilirsiniz.
    tema olayı 2 adet kısıtlı.
    ama indirme olayı varsa bilemem.
    bende halen uyumlu msn programı bulamadım.
    foto kalitesi gündüz cekimler oldukça iyi ve tatminkar. gece çekimleri ise aynı derecede deil tabiki.
    330 ytl ye alınabilecek en iyi ürün.tek eksiği wiifii si olmaması :)
    office döküman okuyucu bile mevcut.
    ses cıkışı ise oldukça yüksek
    görünüm itibari ile dikkat cekici bir model.
    acıkcası anlatmadan sattığım tek ürün. millet saten biliyor olayı.
    neyse msn bulursanız paylaşın lütfen

• sevgili DigitalWorld ;

ben bu programı bir türlü bulamadım.heryerde varda program şifre olayı çürüttü beni:)şu çareyi bi foruma yada p.m'den göndersen bizde faydalansak:))ne güzel olur değil mi arkadaşlar:))

Ben İmToo Mpeg Encoder 3 ü kullanıyorum. ( Ücretlidir. Ama her şeyin bir çaresi var tabi. )

Format olarak MP4 ü seçiyorum. Yandaki menuden ise çözünürlük olarak 400x240 giriyorum hepsi bu. İsterseniz Bitrate değerini 400 ile 1000 arasında değiştirebilirsiniz. FrameRate ise kaç FPS olacağını belirler. Alt kısımda da ses seçenekleri var. KBPS yi ayarlasanız yeter diğerlerini kurcalamayın pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 4 Ekim 2008; 23:29:09 >
  • birisi demişti önceden emsnlite diye bende denedim çalıştı..yandaki ses açma kapatma tuşlarını ve diğer tuşlarıda kullanmayı deneyin tıkandığınız yerde..:) bide dokunmatik ekranda bazen ısrarcı olmak gerekiyor..
  • Ürün fiyat olarak gerçekten cezbedici görünüyor. Ancak birçok insanın ortak düsündügü sıkıntılar var gibi :

1 cisi mevcut kulaklıgın dısında alternatıf olarak bt kulaklık dısında cevirici aparatının olmaması bence en büyük handikapı diyebılırım.Cunku multımedıa uzerıne kurulmus bır cıhazda ya 3.5 kulaklık gırısı olmalıydı yada bunu koymuyosan cevırıcı olmalıydı. Bunu hakıkaten cok sacma yapmıslar.Üstelık herhangı bır elektronıkcıde yaptırılabılır olsada köprü vazifesi görecegi icin sesi ne derecede kalıtelı ıletebılecegı de muamma.
    Bt kulaklıkların cogu zaten tek kulaklıklı (tel gorusmelerı ıcın) yada normal ev tipinde
    (samsung modelı var http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssamsbh500). Bunu da otobuste veya dısarda kullanma ımkanımız zor pratikte olmaz her ne kadar ses kalitesi iyi oldugu soylense de.

Gercihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssenmm200#tablnk SENNHEISER marka bir tane gördüm kullanılabilecek ama fiyatı el yakıyor.

2 cisi tema, oyun konusunda ne kadar islevsel belli degıl.Java uygulamara uyumlulugu var oldugu soylenen bır cıhazın en azından kabul edilebilir genısletılebilir secenekleri olmalı diye düsünüyorum.

Tabi ki wi-fi gibi bazı ozellıklerın eksık olması kısıden kısıye gore degısebılır kı bana gore cok kritik bir mesele degıl ama örnek vermek gerekirse SE nin W950 modelının yazılım olarak o kadar kullanıcı dostu ve zengın ıcerıgı vardı kı tam bır multımedya cıhazı dıyebılıyordunuz.Dolayısıyla PHILIPS in yazılımı bu konuda ne kadar basarılı bunu kullanan arkadasların yorumlarıyla anlayabılırız.

Şimdilik gördügüm eksikler bunlar. Yoksa heyecan uyandırabılecek bir cihaz ancak cok makul eklenebılecek seylerı eksık bırakmıslar gibi gelıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.