Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım bu telefondan. hoşuma gitmeyen bazı yönleri var bi kere türkçeye çeviri hiç başarılı değil örn. temalarda ingilizcede white yazan yere türkçe karşılık olarak turuncu uygun görülmüş "ğ" harfi "?" olarak çıkıyor oyun var diyorlar ama bende oyun falan yok şarjı eve geldiğimde %50 nin üstündydi şarja taktım 12 saati aşkın süre şarj ettim 2 günde kalan şarj %60 bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama beklentim en kötü %70 üzeri olmasıydı. aramalarımın süresini göremedim nerde yazdığını bulamadım takvim de haftabaşı pazar günü bunu değiştiremedim vs.

bu oyun işi canımı sıktı birde şarj daha uzun olabilirdi belki kullandıkça süre artabilir...

sizde oyun var mı? ben sizde var olan oyunları nasıl atabilirim telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 5 Ekim 2008; 20:01:08 >

• ah ah su msn olayı cıldırtacak beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Ürün fiyat olarak gerçekten cezbedici görünüyor. Ancak birçok insanın ortak düsündügü sıkıntılar var gibi :

1 cisi mevcut kulaklıgın dısında alternatıf olarak bt kulaklık dısında cevirici aparatının olmaması bence en büyük handikapı diyebılırım.Cunku multımedıa uzerıne kurulmus bır cıhazda ya 3.5 kulaklık gırısı olmalıydı yada bunu koymuyosan cevırıcı olmalıydı. Bunu hakıkaten cok sacma yapmıslar.Üstelık herhangı bır elektronıkcıde yaptırılabılır olsada köprü vazifesi görecegi icin sesi ne derecede kalıtelı ıletebılecegı de muamma.
    Bt kulaklıkların cogu zaten tek kulaklıklı (tel gorusmelerı ıcın) yada normal ev tipinde
    (samsung modelı var http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssamsbh500). Bunu da otobuste veya dısarda kullanma ımkanımız zor pratikte olmaz her ne kadar ses kalitesi iyi oldugu soylense de.

Gercihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssenmm200#tablnk SENNHEISER marka bir tane gördüm kullanılabilecek ama fiyatı el yakıyor.

2 cisi tema, oyun konusunda ne kadar islevsel belli degıl.Java uygulamara uyumlulugu var oldugu soylenen bır cıhazın en azından kabul edilebilir genısletılebilir secenekleri olmalı diye düsünüyorum.

Tabi ki wi-fi gibi bazı ozellıklerın eksık olması kısıden kısıye gore degısebılır kı bana gore cok kritik bir mesele degıl ama örnek vermek gerekirse SE nin W950 modelının yazılım olarak o kadar kullanıcı dostu ve zengın ıcerıgı vardı kı tam bır multımedya cıhazı dıyebılıyordunuz.Dolayısıyla PHILIPS in yazılımı bu konuda ne kadar basarılı bunu kullanan arkadasların yorumlarıyla anlayabılırız.

Şimdilik gördügüm eksikler bunlar. Yoksa heyecan uyandırabılecek bir cihaz ancak cok makul eklenebılecek seylerı eksık bırakmıslar gibi gelıyor.

Diğerlerine değimeyeceğim ama bluetooth kulaklık konusuna değineceğim. Açıkçası bu kulaklıklar normal kablolulardan bile daha işlevsel.

Ay kablo karışmış, ucu nerede başı nerede gibi dertleri yok. Ya da L neresi R neresi ( yazılar küçük olabiliyor ) gibi dertler yok. Üstelik bir de bunu sıkışık bir otobüste yapmak.

Bu kulaklıklar ise sürekli açık bıraktığın sürece en pratik yok. Kapalı ise bir bir kez tanıttıysan tek yapman gereken blutooth u açmak. E zaten kablolu kulaklık olsa da zaten takmak için telefonu çıkaracaksın o kadar da olsun kablo takacağına blutooth aç daha kolay hem.

Ayrıca kablo oraya takılıp kopmasın, düğüm olmasın diye dansöze dönmeye de gerek yok.

Üstelik ülkemizde bile pek çok alternatif var. İlgi artsa fiyatlar da düşer modeller de çoğalır.

Birkaç örnek.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssamshb700

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcaksbluesbh170

Ayrıca bir de 125YTL civarı Motorola S9 varmış o da baya iyiymiş ama stoklarda yok.

He bunun dışında çevirici koymamak ya da direkt 3,5mm jak lı üretmemek gerzeklik. O doğru işte. Ya hadi hiçbirini yapmadın bari EP630 kallitesinde bir kulaklık koysaydın.

• kulaklık onerısı olarak bana 125 ytl lık seyler onerıyorsunuz ben sıze 60 ytl ye ıpod 1 gb getırıyım (kutusunda her seyı tamam) kulaklıgı da war kablolu ama ıdare edın
  • bugün bende bi x800 aldım bu fiyata bence kaçırılmayacak bi cihaz alacaklar varsa tavsiye olunur arkadaşlar.
  • Stereo bluetooth kulaklıklardan bahsediliyorsa 125 ytl gibi fiyatlar normal, hatta 5 kuruş bile vermeden telefonla gelen kulaklıkla da dinlenebilir ama o zaman da neden ses bu kulaklıkla iyi gelmiyor denmemeli.

Bu arada arkadaşlar internette birçok sitede yayınlanan şu fotoğraftaki gibi ekrandaki bilgileri yatay göstermesini nasıl sağlıyoruz?

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK
  • Forumlarda okuduğum kadarıyla telefonun şarjı kullandıkça daha fazla gitmeye başlıyo galiba, ilk başta 3-5 gunde biterken birkaç tam şarjdan sonra bu süre 2-3 katına çıkabiliyor sanırım Kulaklıkla ilgili olarak ise biraz moralim bozulmuştu ama yukarıda bi arkadaşın verdiği linkte olduğu gibi ebay'den 10 ytl karşılığında çevirici alıp rahat rahat istediğiniz kulaklıkla kullanabilirsiniz, şahsen ben alınca öyle yapmayı düşünüyorum
  • ekran korumasını yapıştırıp balon balon olan varmı çözümü nedir acaba ?
  • bugün 4 gb kart alıp cihaza taktım.herhangibir takılma okumama donma gibi bir sorunla karşılaşılmıyor.

ortalama 600mb 6 tane film attım,sorunsuz

ücretsiz olarak ulaşabileceğimiz , filmleri tam ekran izlememizi sağlayacak bir program bilen var mı?zira tam ekran izleyemedim hiç kenarlarda bir miktar boşluk kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

ekran korumasını yapıştırıp balon balon olan varmı çözümü nedir acaba ?

Kullanmamak.

Valla benimki telef oldu. TeknoSA ya gidip yenisini isteyeceğim o koruyucunun. Arkadaşın dediğine göre Philips temin ediyormuş Ücretsiz olarak. Bakalım ne kadar doğruymuş.

quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

kulaklık onerısı olarak bana 125 ytl lık seyler onerıyorsunuz ben sıze 60 ytl ye ıpod 1 gb getırıyım (kutusunda her seyı tamam) kulaklıgı da war kablolu ama ıdare edın

İyi de ben sana mı önerdim? Zaten öneri yapmadım kimseye. İyi ses için çeviriciniz yok ise tek çözüm bu.

Ayrıca açıkçası İPod falan da hikaye. Öyle süper hiper bir sesi de yok bana kalırsa. FUN denilen kitle ve Apple ın stratejisi. Çok daha iyi ürünler var piyasada. Kendi kulaklığı da çok ahım şahım değil.

Ben 82YTL ye Samsung SBH500 aldım. Bu telefonu almadan yaklaşık bir ay önce. Zaten telefonu görüp inceleyip almam iki gün tuttu. Alternatif olarak ta farklı modeller gösterdim.

Valla 82 lira hiç de fazla değil bu ürün için şu şartlarda. Cx300 e 70YTL verdim zamanında, kablolu bir kulaklık hem de, iş kaliteye biner ise kesenin ağzını açacaksın. Kulak meselesi, benim bedava verseler almayacağım ( Gerçekten almam. Telefonun kulaklığı kaybolsa ya da çevirici için kullanmak için neyse. Çünki alsam boş boş duracak boşuna dağınıklık ve çevre kirliliği. ) kulaklığı ( X800 ün kulaklığı mesela ) çok beğenenler de olabilir. . EP630 a da 4-5 ay kadar önce 40-45 lira mı ne verdim sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

Stereo bluetooth kulaklıklardan bahsediliyorsa 125 ytl gibi fiyatlar normal, hatta 5 kuruş bile vermeden telefonla gelen kulaklıkla da dinlenebilir ama o zaman da neden ses bu kulaklıkla iyi gelmiyor denmemeli.

Bu arada arkadaşlar internette birçok sitede yayınlanan şu fotoğraftaki gibi ekrandaki bilgileri yatay göstermesini nasıl sağlıyoruz?

Bildiğim kadarı ile öyle bir ayar yok. Eve gelinc bakarım dedim ama anladığım kadarı ile o sadece tasarım aşamasındaki fotograflardan biri. İlk fotograflara göre üründe kamera da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Ekim 2008; 11:24:57 >

• ARKADAŞLAR TELEFONU İLK ALANLARDANIM YAKLAŞIK BİR HAFTA OLDU.YAPI KREDİNİN %25 PUAN OLAYINI KULLANARAK ALDIM VE 250 YE FALAN GELDİ.VE DİYEBİLİRİMKİ HAYATIMIN EN KARLI ALIŞ VERİŞİNİ YAPTIM.MÜKEMMEL ÖTESİ BİR TELEFON İLK GÖRÜŞTE AŞIK OMUŞTUM VE HERGÜN TEKRAR AŞIK OLUYORUM.

Bİ KERE KUTU İÇERİĞİ İNANILMAZ EKSTRA 2 KAPAK,2STİCKER,1GB SANDİSK MİCRO SD,TEMİZLEME BEZİ,KULAGIN İÇİNE GİREN MÜKEMMEL BİR KULAKLIK BEN HALA ANLAMIYORUM BU TELEFON NASIL BU KADAR UCUZA SATILABİLİR TAMAM ÇİNDE ÜRETİLMİŞ AMA ZATEN HEPSİ ÇİNDE ÜRETİLİYOR.
    TELEFONUN HERŞEYİNDEN MEMNUNUM HATTA HERAN EKSTRA BİR ÖZELLİĞİNİ KEŞFEDİP ZEVKTEN AĞLAMAK İSTİYORUM.ŞUAN TEK PROBLEMİM VİDEO FORMATI KEŞKE DAHA FAZLA FORMAT DESTEKLESEYDİ İÇİNE NE ATSAK OYNATSAYDI AMA OLSUN PROBLEM DEĞİL.

SON OLARAK EĞER ALMAYI DÜŞÜNENLER VARSA KESİNLİKLE DÜŞÜNMESİN GİDİP DERHAL ALSIN TABİ STOKLAR TÜKENMEDİYSE YADA ALMASIN SADECE BENDE OLSUN

• quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

bugün 4 gb kart alıp cihaza taktım.herhangibir takılma okumama donma gibi bir sorunla karşılaşılmıyor.

ortalama 600mb 6 tane film attım,sorunsuz

ücretsiz olarak ulaşabileceğimiz , filmleri tam ekran izlememizi sağlayacak bir program bilen var mı?zira tam ekran izleyemedim hiç kenarlarda bir miktar boşluk kalıyor

İmToo MPeg Encoder 3 var bende. Çok güzel izliyorum videoları tam ekran olarak. Ama program ücretli. Fakat dediğim gibi herşeyin bir şeyi var.

İsteyen olur ise şeyi şey edebilirim. PM atın yeter. Yanlız Başlık "İMToo Mpeg Encoder İstek" olsun.

BAN a karşı ŞEY kullandım. Ne yapalım.

@dermeister01

Zaten 190YTL ye bu 2,8inç MP4 satılırken. Bu fiyat bu cihaza değer. + Olarak Blutooth u var. Daha bilindik bir marka ve cep telefonu özelliği var.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50757

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Ekim 2008; 11:50:05 >

• bende aldım bu telefondan. hoşuma gitmeyen bazı yönleri var bi kere türkçeye çeviri hiç başarılı değil örn. temalarda ingilizcede white yazan yere türkçe karşılık olarak turuncu uygun görülmüş "ğ" harfi "?" olarak çıkıyor oyun var diyorlar ama bende oyun falan yok şarjı eve geldiğimde %50 nin üstündydi şarja taktım 12 saati aşkın süre şarj ettim 2 günde kalan şarj %60 bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama beklentim en kötü %70 üzeri olmasıydı. aramalarımın süresini göremedim nerde yazdığını bulamadım takvim de haftabaşı pazar günü bunu değiştiremedim vs.

bu oyun işi canımı sıktı birde şarj daha uzun olabilirdi belki kullandıkça süre artabilir...

sizde oyun var mı? ben sizde var olan oyunları nasıl atabilirim telefona

• bir arkadaş arama sürelerinin nerde olduğunu sormuş ana menü-ayarlar-bağlanabilirlik-arama seçenekleri-aramaservisi-arama süresi olarak ulaşabilirsin.

doc dosyalarını okurken yan çevrilmemesi eksi bir özellik çevirebilen varsa paylaşırsa iyi olur. ayrıca bulduğum birkaç oyun.

bejeweledhttp://www.rapidshar*.com/files/144322769/Bejeweled-TRUE.jar

prince of persia :http://www.rapidshar*.com/files/144318852/PrinceofPersia-JAM.jar

sky-force :http://www.rapidshar*.com/files/144335572/SkyForce-JAM.jar

• Arkadaşlar tekrar soruyorum philips x-connect diye bir telefon mu çıkaracak.Eğer çıkaracaksa onu bekleyeceğim ama çıkarmazsa bu telefonu almayı düşünüyorum.
  • MAL SÜPER AMA DAHA İYİ OLMASI İÇİN WIFI VE 3.5 LAZIMDI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10urbuyuker

Arkadaşlar tekrar soruyorum philips x-connect diye bir telefon mu çıkaracak.Eğer çıkaracaksa onu bekleyeceğim ama çıkarmazsa bu telefonu almayı düşünüyorum.

Evet çıkaracak ancak zamanı belli değil.
  • o çıksın onu da alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10urbuyuker

Arkadaşlar tekrar soruyorum philips x-connect diye bir telefon mu çıkaracak.Eğer çıkaracaksa onu bekleyeceğim ama çıkarmazsa bu telefonu almayı düşünüyorum.

oyle birşey çıkacak ama bugün yarın deil, daha tasarım aşamasında sanırım. onun tanıtımı yapılcak, piyasa çıkacak, tr'ye gelecek derken 1 senesi var bence daha, o kadar bekleyebileceksen bekle
    bu arada Philips'e mail atalım kulaklıklar çok kotu yakışmıyo bu telefona gibilerinden, belki kampanya filan yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserto -- 6 Ekim 2008; 3:10:55 >

• Evet kulaklığı bence de çok kötü ama bu fiyata bir telefon için o kadar da önemli bir kayıp değil bence. Bu arada kalemle el yazısını tanıma özelliğini tam olarak çözemedim, nedense kelime olarak değil de harf harf tanıyor, kelime olarak tanıması için ayrı bir ayar mı yapmak gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.