Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cok acil yardım bekliyorum yaaa yarına kadar total video con.u halletmem lazııımm
  • Fast life

torrent işinden anlıyorsan bu linkteki torrent işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Fast life

torrent işinden anlıyorsan bu linkteki torrent işini görür

tesekkürler ama verdiğin site acılmıyor =(
  • bu telefona format atıp windows mobile deneyen yok mu koca internette acaba? galiba ekran çözünürlüğü ve renkte sorun çıkar ama yine de sorayım dedim.
  • sbh500 mu sbh700 mu ikisii denemiş olan varmı
  • stjimmy
    ah bi dediğin olsaaa... nerdeeee...
  • fast life , tvc da gayet alt yazı eklenıyor vede kalıteyı bozmadanda cevırı yapabılıyosun. ve birde unutmakı vıdeoyu telefona attıgında telefonun ekran cozunurlugunde gorunecek vıdeo. eger bılgısayarda vıdeoyu acıpta buyuk olarak ızlıyosan goruntu bozulmus gıbı gelebılır.telefonda okdr fark etmessın onu.

tvc ye vıdeoyu ekledıkten sonra hemen convert edecegın dosyanın yanında settıngs var ona gırıp vıdeo ya gır. orda tekrardan vıdeo formatını secebılıyosun dha kalıtelı bırsey sec. ve ne secersen sec program otomatık olarak vıdeo kalıtesını normal secıyor. ana ekranda onu hıgh olarak degıstır. advance e tıkladıgındada alt yazı ekleme kısmı cıkıyor
  • X800 ekranına uygun "2.8 inc" ekran koruyucu film bulamıyorum,

ölçüsü uyan modeller dokunmatik desteklemiyor ne yazıkki

gören, duyan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 29 Eylül 2009; 20:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettokgoz

arkadaşlar telefonu ilk aldığımda telefonda menüde gezerken ekrana dokunduğumda titreşimde verebildiğini hatırlıyorum daha sonradan kapattım o özelliği şimdi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

böyle bir özelliği ilk defa duyuyorum.Gerçekten konudada ilk.Emin misiniz bu özelliğin tlfonda mevcut olduğuna...Eminseniz uğraşıp bulalım

yeni samsunglarda var bu özellik (preston, star vs..)

ama x800 de duymadım ve bulmadım bende

• Arkadaşlar bir sürü sayfa var bulamıyorum vede turkcellden internete bagllanmak için nasıl ayar yapacagız bilen birisi bana yollarsa cok sevinirim...
  • arkadaşlarr cevep varmı
  • Merhabalar

1 - GPRS ile internetten gmail adresime girip kontrol etmem, ekli dosyaları indirmem veya göndermem çoğunlukla gerekiyor. Java menüsü altındaki Opera mini 4.1 ile internete girmeye çalıştım, ücret uyarısına evet dedikten sonra kuruluyor şeklinde bir ekran geliyor ama ortasını biraz geçince hata verip uygulamadan çıkın deniliyor.

İnternete özellikle gmaile nasıl girebilirim?

2- txt formatındaki ebookları eBook okuyucu okuyor yanlız Türkçe karakter desteği yok herhalde?

office dosyalarını görüntüleyen döküman görüntüleyici var ancak düzenlemek için program varmı?
  • Arkadaşlar işte yeni çıkıcak olan veya çıkmış olan Philips x830

X800 ün yenilenmiş versiyonunu eminim daha çok beğeniceksiniz, fiyatını şimdiden çok merak ediyoruz değil mi ? :D

işte tanıtım videosu : http://www.youtube.com/watch?v=MbVikQGp9LA
  • benim telefonun versiyonu v13 yapıldı ama bu seferde usb ile bilgisayara bağlayınca telefon ekranında bağlantı seçenekleri çıkmıyor. bilgisayar ile bağlantı kurulmuyor sadece şarj oluor.

telefonunu v13 yaptıran arkadaşlarda böyle bir sorun var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut25

Arkadaşlar işte yeni çıkıcak olan veya çıkmış olan Philips x830

X800 ün yenilenmiş versiyonunu eminim daha çok beğeniceksiniz, fiyatını şimdiden çok merak ediyoruz değil mi ? :D

işte tanıtım videosu : http://www.youtube.com/watch?v=MbVikQGp9LA

bütün sorunlarına rağmen x800 seviyorum ve x830 da almayı düşünüyorum fakat bugün philips hala türkiyede satışta olmadığını söyledi :(
  • ya videoya bakılırsa süper bir icat.
    yana yatırınca ekranı değişiyor, arkada flaşı var.
    ve sanırım x800 göre daha iyi bir işletim sistemi var gibi geldi.
    gerçi yan yatırmalarda anında olmuyor geçişi ve öne doğru yatırıyor.
    bu x830 için pilibis i maile boğalım diyecem ama yine aynı cevaplar gelecek.
    adamlara burasının adresini gönderdim, inceleyin dedim.
    sizin işini biz yapıyoruz.
    benim telde bu, sıkıyorsa arayın yazdım.
    bunu aynen yazdım ama 4 ay olmuştur hala geri dönecekler.

pilibis in siteye düşmüş ama sanırım satışı yok.
    http://www.consumer.philips.com/c/mobil-telefonlar/x830-ctx830blm_00/prd/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakahin -- 14 Ekim 2009; 22:42:29 >

• Arkadaşlar gözüm gibi baktığım telefonu satıyorum.. full kutulu halde, istanbulda elden teslim ederim..
    225 tl.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_sifira_cok_yakin_x800-95WQQaXQQ15282651WQQpXQQdisplayitem

(yazan fiyata bakmayın..)
  • Arkadaşlar x800 ile ilgili internet aramalarımda bir forumda volksport adlı arkadaşın telefonun kasasını boyadığını gördüm resimler aşağıda nasıl yaptı acaba bizde bu yolumu denesek :) servis falan zaten işe yaramıyor değilmi hem istediğimiz renk yaparız buyrun resimler

Asıl mesajda burda TIKLAYIN

• Plastigi hangi boya tutar ki ?
    üstelk zimpara gerekir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.