Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende acayıp memnunum ama tek ıhtıyacım wi fi ozellıgı. ama gıdıp 5800 alsam şarzı benı yolda bırakacak. yanı şu x800 den mp3 u veya kamarayı cıkarıp bana wıfı verseler :D zaten tel sınama salonu gıbı oldu her gece bı fılm ızlıyorum.

xconnect gps den yernı tespıt etmek kontorlu bı hatta ortalama ne kadar kontör goturur
  • Arkadaşlar ben Philips X800 tam 1 yıldır kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım ( Malum Boya Dökülmesi hariç), ama 2 gun önce telefon kendiliğinden kilitli konuma geçti yani sadece Yes/No tuşları çalışıyor, onlarada basınca " Kilit açmak için Gonder Düğmesine Basın" yazısı çıkıyor. yandaki "Kilit" düğmeside maalesef çalışırmıyor. yukarı aşagı oynatıyorum tık yok telefon hala kilitli, Batarya çıkarıp takmakta bi çözüm getirmedi. en son size danışıyim dedim sonra doğru sevise... =)
  • büyük ihtimal soldaki kilit açma açma tuşu bozulmuştur..
    yani kilit açma tuşun telefonun içindeki kilit açma kapama düğmesine temas etmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

büyük ihtimal soldaki kilit açma açma tuşu bozulmuştur..
    yani kilit açma tuşun telefonun içindeki kilit açma kapama düğmesine temas etmiyordur.

katılıyorum. yani mekanik bir sorun var. telefonu açıp kapamakla çözülcek, yazılımsal birşey değil.
    servisten başka yol yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncduvan

Arkadaşlar ben Philips X800 tam 1 yıldır kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım ( Malum Boya Dökülmesi hariç), ama 2 gun önce telefon kendiliğinden kilitli konuma geçti yani sadece Yes/No tuşları çalışıyor, onlarada basınca " Kilit açmak için Gonder Düğmesine Basın" yazısı çıkıyor. yandaki "Kilit" düğmeside maalesef çalışırmıyor. yukarı aşagı oynatıyorum tık yok telefon hala kilitli, Batarya çıkarıp takmakta bi çözüm getirmedi. en son size danışıyim dedim sonra doğru sevise... =)

Benimde geçen hafta tam bir yıl oldu. Tuş kiliti bozuldu :) Kronik 1. yıl sorunu heralde bu.gif]

• Görüyorum ki X800 konusu hala ayakta.

Aslında kullanıcısını memnun edecek bir telefon X800. Benim gibi pek yeni nesilden olmayıp transformers ın çizgifilmini izleyen bilir ve anımsarlar her halde ne günlerdi beee diye. Şimdiki nesil ise bakar Revenge of the Fallen a. Vayyy be der çizgisini merak eder indirir bakar bu mu yani der.

Yani zamanı ve koşulları değerlendirmezler.

X800 de böyle. Zamanında çok iyi bir telefondu ama artık miladı doldu. Zira zamanında 350 liraya dokunmatik ekran olup böyle video oynatabilecek ve bu kadar hızlı bir telefon yoktu. Üstelik zarifti de.

Şimdi ise en basit rakibi bile 5233Star ve 5333W Star olarak çok daha avantajlı. 150 daha verip alınabilecek 5800 dan bahsetmiyorum bile.

Ben ne mi oldum. Benim X800 arızlanmıştı ( Şarjı kısa sürede bitiyordu ) servise verip biraz uğraşarak ta olsa paramı geri aldım. Baya bir süredir 5800 kullanıyorum.

Bu arada tuş kilidi bozulan arkadaş servise ver telefonu. Vaktim olsa eskisi gibi ben direkt muhatap olup paranı geri almanı sağlardım.

Benim için iyi bir macera oldu. Parlamadan önce X800 yıldızını satın aldım baya bir süre kullandım. Yakıtını tüketip bir Kırmızı Cüce ye dönüşmeden önce de paramı geri alıp 5800 aldım.

• paranı nasıl geri alabildin?
    telefonda arıza çıkarsa ve garanti süresi dolmamışsa parası geri istenebiliyormu?
  • yaklaşık 1 yıldan beri bende x800 kullanıyorum. benim ihtiyaçlarımı tamamen karşılayan bir telefon. şu ana kadar memnunum bir sorunda çıkmadı, umarımda çıkmazda...
  • bende servise gönderdim. Tlfonun yenisinede razıyım. Parasını verseler zaten bayram yerine döndürürüm buraları:D. Yalnız veya serefsiz philips x830 da bizim tüm istediklerimizi yapmıslar(ekranın dönmesi, klavye seceneği, zoom,vs ). Neden versiyon güncellemesi adında x800 e yüklemedilerki sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 14 Kasım 2009; 1:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

bende servise gönderdim. Tlfonun yenisinede razıyım. Parasını verseler zaten bayram yerine döndürürüm buraları:D. Yalnız veya serefsiz philips x830 da bizim tüm istediklerimizi yapmıslar(ekranın dönmesi, klavye seceneği, zoom,vs ). Neden versiyon güncellemesi adında x800 e yüklemedilerki sanki.

çünkü; x830 satın almamız için. yazılımsal şeylere para vermeye alışık değilim. donanımsal değişikliklere para yatırırımda; yazılımın, üretici firma garantisinde, cihazın ömrü boyunca sürmesini isterim. tabi philips markasından bahsetmiyorum:)
  • telefonun sesını açma ve kapama tuşlarında sorun yaşayan varmı?benım telın sesı açılıyor ancak kısmak ıstedıgımde kısamıyorum :)ara ara oluyodu bıraz güç gösterınce duzelıyordu ancak son 1-2 haftadır sesını kısma tusunda tık yok.Tuş bozulması gıbı sorunlardan servıse veren arkadaşlar ne kadar suruyo tamır suresı?birde sevise verınce telefonu telefon rehberının sılınme yada fabrıka ayarlarına donme gıbı durumlar oluyo mu?
  • Arkadaşlar merhaba,

Şu anda en büyük sıkıntı galiba kasadaki deformasyon ve boya dökülmeleri...

Ben uzun süredir telefonu hanıma verdiğim için çok dikkat etmemiştim.
    Sizler sık sık kasadan boyadan yazınca alıcı gözle iyice inceledim ve gerçekten şarampole yuvarlanmış, üç takla atmış mersedes gibi duruyordu telefon,
    Halbuki ben telefonu iyi bir şekilde ve hasarsız vermiştim, genelde kılıfla kullandı ama yinede çok hoş görünmedi gözüme.

Nokia telefonlarda bu gibi durumlarda bir defaya mahsus kasa değişimini garanti kapsamında yaptıklarını biliyorum.
    İnşallah Başarı servisleri bu duruma bir çare bulurlar, yoksa telefonları ikinci yılına bizim Tofaşlar gibi çürük çarık girecekler..

Bir yılda kullandığım hiçbir telefonum bu hale gelmedi....
    Hatta yurt dışından ikimiz beraber almıştık, 6210 ve 6310 hala bir arkadaş kullanıyor, biri eşinde biri kendinde..
    benimkiler eşe dosta dağılmış nesli tükenmiş durumda, 6310, yıl 2001, tam 8 yıldır kasasını bile değiştirmedi..
    Arkadaş vazgeçemiyor bir türlü takıntılı bir durum, o derece yani... benim bir zamanlar philipsten vazgeçemediğim gibi...

ilk telefonum Netaş, çıkar anten, Türkiye de en iyi o çekerdi,
    En güzel kızı o tavlardı, en uzun o konuşurdu...

Hey gidi günler hey....
    Sen ne güzel şeydin be Fahriye abla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 15 Kasım 2009; 3:57:55 >

• Böyle bir memleketin evlatlarıyız, paramız olsa ayfona beş basarız teknolojide,
    ne cevherler var memlekette, heba ettik Çinlilere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 15 Kasım 2009; 3:56:36 >
  • arkadaşlar bi sorum var.ben telefonu 3 ay önce gittigidiyordan aldım.telefonumdan çok memnunum hiçbir sorunu yok.ama kafama bişey takıldı...
    telefonun arka kapağını açıp, kalemi takıldığı yerden çıkardığımızda altında kırmızı bi vida var.ama bende o vidanın üzerindeki kırmızı kağıt delik. normalde mi öyle yoksa telefonum açıldığı içinmi bilmiyorum.sanırım o kırmızı telefonun garantisini gösteriyo...size zahmet bi cevap yazarmısınız...eğer bu kağıt garanti kağıtıysa ve delinmişse tel. garanti kapsamına girermi...

Çok oldum ama bi sorum daha var.şu telefona adam akıllı bi resim, msj vs.. şifreleme proğramı bulan bi arkadaş yokmu. arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız size bol bol dua ederim walla...

• dmla resim msj music'iwww.zedge.com sitesinden istemediğin kadar bulabilirsin. Diğer sorularına gelecek olursam tlfonu servise gönderdim kırmızı noktaya malesef bakamıyorum. Arkadaslar yardımcı olacaktır.
  • repstar33; resim veya müziği değilde resimlere veya mesajlarıma şifre koyabileceğim bi proğram kasettim...ama yinede ilgilendiğin için saol...

Bana göre telefonun en büyük eksiği; bi şifreleme bile yok... Bunun dışında telefon SÜPER...
  • Yeni versiyon hakkında neler düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Yeni versiyon hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yeni versiyon mu:)) 2 kelimeyi düzeltmişler başkada bir şey koymamıslar...

quote:

Orijinalden alıntı: dmla.

repstar33; resim veya müziği değilde resimlere veya mesajlarıma şifre koyabileceğim bi proğram kasettim...ama yinede ilgilendiğin için saol...

evt yha yanlıs anlamısım:)) yalnız sifre değilde gizleme tarzında bir java program vardı. File bilmemne diye ama randımanlı çalısmıyordu. bulabilirsem paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 17 Kasım 2009; 10:36:56 >
  • Allah belasini versin bu telefonun alarmı yine dilini yuttu calmadi ibne kılıklı dokunmatigine bastigim ise gec kaldim..
    banka subesinde calisiyorum gec kalmam demek milletin kapida kış günü disarida kalmış eşek sıpası gibi dişlerinin takırdaması demek ...
  • ya arkadaşlar yokmu bi cevap yazacak arkadaş.altı üstü telefonun kapağını açıp bakıp cevap vereceksiniz...
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.