Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.

Telefondaki her sesi kıstım ancak birşeyi silmek istediğim zaman onay ekranı gelince çıkan o dıt sesinden kurtulamıyorum. Bu ses nasıl yok edilir. Telefonda hiç ses istemiyorum. Yokmudur bunun bir yolu?

telefonun profillerinden "toplantı" profilini seç ve kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

quote:

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.

Telefondaki her sesi kıstım ancak birşeyi silmek istediğim zaman onay ekranı gelince çıkan o dıt sesinden kurtulamıyorum. Bu ses nasıl yok edilir. Telefonda hiç ses istemiyorum. Yokmudur bunun bir yolu?

telefonun profillerinden "toplantı" profilini seç ve kurtul.

Eyvallah çok sağol. Kurtuldum sonunda
  • Yalnız bir sorun çıktı. Telefonun ışığı sönmüyor bu seferde. Eski haline getirdim yine sönmüyor. Onu nasıl halledeceğim. Sesler kısıldı tamam ama bu sefer telefon ışığı sürekli açık kalıyor.
  • telefonu açıp kapamayı dene. profil değiştirmen ile ekran ışığının sürekli açık kalması arasında bağlantı kuramadım.
    x800'ünün beyni kısa devre yaptı, aklı karıştı galiba.
  • Evet mesajı yazdıktan sonra öyle yaptım düzeldi. Garip. Telefonum ilk kez böyle hafiften saçmaladı. Diğer arkadaşların başına gelenler benim başıma gelmedi allaha şükür. Memnunum telden. Neyse hallettik bu sorunu. Sağolasın.
  • quote:

Evet mesajı yazdıktan sonra öyle yaptım düzeldi. Garip. Telefonum ilk kez böyle hafiften saçmaladı. Diğer arkadaşların başına gelenler benim başıma gelmedi allaha şükür. Memnunum telden. Neyse hallettik bu sorunu. Sağolasın.

rica ederim.

inşallah sorunsuz devam edersin kullanmaya. aman diyim bozmayalım telefonlarımızı yoksa başarı servisi ile sorun yaşayabiliriz. çok maceralı oluyormuş başarı servis anıları.
  • x800 de sorunsuz çalışan gitar piyano adam asmaca aynı renk oyunu ve pinball paylaşıyorum ama rapidden ılk 10 ındırmeden sonraa ızın vermıyor premum olan varsa ekleyebılır tekrar

http://rapid-share.com/files/319391722/x800_gitar_ve_oyunlar.rar.html
  • bizim x800 cüler öldümü yav
  • yoo burdayız kardeş..

paylaştığın dosyayıindirdim ve uygulamaları denedim.

ferrari isimli oyunun çözünürlüğü çok fazla olduğu için oynanmıyor..

gitar ve piyano çok hoş tşkkrlr..

bugünlerde telekomun verdiği lgden alsammı diye düşünüyorum. x800 yetiyor ama wifi, 3g ve gps hevesim nedeniyle ciddi ciddi lgyi almayı düşünüyorum..
    gerçi telefonu 8-9 günde bir şarj edenler için başka bir telefona alışmak zor olacak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer
    yoo burdayız kardeş..

paylaştığın dosyayıindirdim ve uygulamaları denedim.

ferrari isimli oyunun çözünürlüğü çok fazla olduğu için oynanmıyor..

gitar ve piyano çok hoş tşkkrlr..

bugünlerde telekomun verdiği lgden alsammı diye düşünüyorum. x800 yetiyor ama wifi, 3g ve gps hevesim nedeniyle ciddi ciddi lgyi almayı düşünüyorum..
    gerçi telefonu 8-9 günde bir şarj edenler için başka bir telefona alışmak zor olacak gibi geliyor bana.

gitar benimde hoşuma gitti. bide pinball var onuda tavsye ederim
  • Arkadaşlar merhaba;
    Son yazılan mesajlarla pek ilgisi yok ama teknoloji konusunda fazla gelişmiş olmadığım için affınıza sığınarak merak ettiğim bir hususu sormak istiyorum.
    Şarjının çok gitmesinden başka bir özelliği olmayan Philips xenium 9@9a modelini 3 yıldır kullanıyorum.Kızımın bazı tuşlara sürekli olarak basıp, devamlı olarak da telefonu ısırması nedeni ile arıza vermeye başladığı için yeni bir telefon almaya karar verdim.
    Yine şarjı çok giden, arada fotoğraf da çekebileceğim, görünümü güzel fakat pahalı olmayan bir telefon ararken Philips xenium x800 modelini gördüm.Özellikle versiyon yüklemeyle daha doğrusu yükleyememeyle ve Çinli bir firma tarafından üretilmesi ile ilgili mesajları okudum.
    www.pratikev.com sitesinde kargo ücreti dahil olmak üzere kredi kartı tek çekim fiyatının 306 TL olduğunu görünce tüm eksiklerine rağmen özellikle şarjının çok gitmesi ve güzel görünümü ile fiyatının da istediğim seviyede olması nedeni ile almaya karar verdim.
    Fakat işbankasının internet sitesini kullanıyorum ve 1 Ocak 2010'dan itibaren günlük şifre kullanımı (cepanahtar)zorunlu hale gelecekmiş.cepanahtarın açıklamalarına baktığımda java uygulamalarına uygun cep telefonlarına yüklenebileceği belirtilerek, uyumlu cep telefonu listesi verilmiş.Fakat bu listede Philips'in hiç bir modeli yok.Ayrıca cep telefonu operatörü aracılığı ile de bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş.Avea'nın sitesinde Philips'in bazı modelleri var fakat x800 yok.
    Biraz uzun bir açıklama oldu.Soruma gelirsek; x800, java uygulamalarına uygun bir telefon değil mi.Ben x800 alırsam, işbankası cep anahtarı yükleyemeyecek ve kullanamayacak mıyım?
    Saydığım hususlar nedeni ile x800 alıp almamakta tereddütte kaldım.
    Yardımcı olup fikir beyan edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Son yazılan mesajlarla pek ilgisi yok ama teknoloji konusunda fazla gelişmiş olmadığım için affınıza sığınarak merak ettiğim bir hususu sormak istiyorum.
    Şarjının çok gitmesinden başka bir özelliği olmayan Philips xenium 9@9a modelini 3 yıldır kullanıyorum.Kızımın bazı tuşlara sürekli olarak basıp, devamlı olarak da telefonu ısırması nedeni ile arıza vermeye başladığı için yeni bir telefon almaya karar verdim.
    Yine şarjı çok giden, arada fotoğraf da çekebileceğim, görünümü güzel fakat pahalı olmayan bir telefon ararken Philips xenium x800 modelini gördüm.Özellikle versiyon yüklemeyle daha doğrusu yükleyememeyle ve Çinli bir firma tarafından üretilmesi ile ilgili mesajları okudum.
    www.pratikev.com sitesinde kargo ücreti dahil olmak üzere kredi kartı tek çekim fiyatının 306 TL olduğunu görünce tüm eksiklerine rağmen özellikle şarjının çok gitmesi ve güzel görünümü ile fiyatının da istediğim seviyede olması nedeni ile almaya karar verdim.
    Fakat işbankasının internet sitesini kullanıyorum ve 1 Ocak 2010'dan itibaren günlük şifre kullanımı (cepanahtar)zorunlu hale gelecekmiş.cepanahtarın açıklamalarına baktığımda java uygulamalarına uygun cep telefonlarına yüklenebileceği belirtilerek, uyumlu cep telefonu listesi verilmiş.Fakat bu listede Philips'in hiç bir modeli yok.Ayrıca cep telefonu operatörü aracılığı ile de bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş.Avea'nın sitesinde Philips'in bazı modelleri var fakat x800 yok.
    Biraz uzun bir açıklama oldu.Soruma gelirsek; x800, java uygulamalarına uygun bir telefon değil mi.Ben x800 alırsam, işbankası cep anahtarı yükleyemeyecek ve kullanamayacak mıyım?
    Saydığım hususlar nedeni ile x800 alıp almamakta tereddütte kaldım.
    Yardımcı olup fikir beyan edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

x800 java uygulamaları çalıştırabiliyor ama sizin dediğiniz yazılım telefonda denenmeden kimse çalışıp çalışmadığını söyleyemez. internet ayarları konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben turkcell kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. sizin tek sıkıntınız java uygulamasının çalışıp çalışmayacağını öğrenmeniz. bunun içinde buralara uğrayan bir işbankası müşterisinin konuyla ilgilenmesi gerekiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

x800 de sorunsuz çalışan gitar piyano adam asmaca aynı renk oyunu ve pinball paylaşıyorum ama rapidden ılk 10 ındırmeden sonraa ızın vermıyor premum olan varsa ekleyebılır tekrar

hocam eklediğin dosyanın limiti bitmişte bir daha ekleyebilirmisin hatta rapide değilde hotfile falan gibi bir başka siteye eklersen sevinirim

• adana basarı servise gönderdiğim x800'üm 15 günde elime ulastı. Sorunlarımı genel olarak çözmüşler. Çözülmedn gönderdikleri sorunda Tlfonla konusurken karsı taraf sesimi duymuyordu. Neyse cihaz geldiğinde denedim yine duyulmuyor. Ayrıca servise gönderdiğimde tlfonda belli yerlerde soyulma vardı. Cihaz döndüğünde ise bariz boya kalkmaları mevcuttu. Anlayacağınız tlfonu servise gönderdiğime pişman oldum. Bu konuyla ilgili ve halledilmeyen sorun hakkında sağlam bir dilekçe yazıp, tlfonla birlikte tekrar gönderdim. Artık dikkate alırlar mı bilemiyorum. Paylaşmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 19 Aralık 2009; 16:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

adana basarı servise gönderdiğim x800'üm 15 günde elime ulastı. Sorunlarımı genel olarak çözmüşler. Çözülmedn gönderdikleri sorunda Tlfonla konusurken karsı taraf sesimi duymuyordu. Neyse cihaz geldiğinde denedim yine duyulmuyor. Ayrıca servise gönderdiğimde tlfonda belli yerlerde soyulma vardı. Cihaz döndüğünde ise bariz boya kalkmaları mevcuttu. Anlayacağınız tlfonu servise gönderdiğime pişman oldum. Bu konuyla ilgili ve halledilmeyen sorun hakkında sağlam bir dilekçe yazıp, tlfonla birlikte tekrar gönderdim. Artık dikkate alırlar mı bilemiyorum. Paylaşmak istedim...

Benimde bir yakınım telefon arızası için başarıya gönderdi
    40 gün haber alınamadı ve sonunda ulaşılabildi ve parça beklediğini söylemişler.
    yaklaşık her bir haftadır hergün telefon parasının iadesi için uğraşıyor fakat vermemek için 40 takla atıyorlar,
    ve aramadığı görüşmediği yetkili kalmadı herkes pası başkasına atıyor,

Başarı Philipse, Philips Başarıya paslıyor anlıyacağınız,
    Serviste arızalı Philips telefonlarında geçilmiyormuş bu arada, servisten birisi itiraf etmiş durumda.
    şikayet siteleri almış başını gitmiş..
    Artık tek seçenek hakem heyeti gibi duruyor.

Benim anlamadığım telefonu satıyorlar, Ama sonrasında ses seda kesiliyor.
    telefonun Sahibi olmayınca ortada dolandırıyolar, yani birbirinden haberleri yok gibi..

Yav BU telefonun sahibi kimdir...

• Ben telefonu veriyorum teknosa üzerinden yolluyorum. Adamlar arızamı almıyorlar. Tuş kilidi için yolladım. Arızaya almamışlar. Başka şeyleri düzeltmişler. (Ön ekran değişmiş) Geldiği gün yine yolladım. Yine almamışlardı. Netten baktım. Aradım kadına eklettim. Bu kadar mı kötü olur bir servis. Yazıyor sorun kağıtta okumamı bilmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

x800 de sorunsuz çalışan gitar piyano adam asmaca aynı renk oyunu ve pinball paylaşıyorum ama rapidden ılk 10 ındırmeden sonraa ızın vermıyor premum olan varsa ekleyebılır tekrar

rapid e dosya yüklemek için premium olmak gerekmiyor.
    ğere collector hesabı alırsanız 10dan fazla da indirilebilir oyunlar...
    şimdiden teşekkürler

• sevgili mombik
    cepanahtarı telefonunun browserınahttp://mobil.isbank.com.tr/dist40s/454467.jad yazarak indirebilirsin aynı dertten muzdarip olan ben bu yöntemle indirmeyi başardım ve is bankasına da sitem dolu bir mesaj atmıştım. Hala bir onlem almadılarsa da bu onların ayıbı..
  • merhaba kardeşim zamanında bende bu siteden takip ederek aldım ürünü her şeyine rağmende severek 8 9ay kullandım fakat tuş kilidinin takılı kalmasından en son servise yolladım, devamlı parça bekleniyor cevabını aldım servıstende yasal süreç dolar dolmaz aradım servisi ve hakkım olan para iadesini ıstedım birkaç gün içinde döneceklerini söylediler fakat yine bir hafta oyaladılar benide bende şikayetvar.com dan hem philips hem başarı hakkında şikayette bulundum ve bir kaç telefon trafiğinden sonra param hesabıma yattı.. bence baya etkili bi formül şikayet siteleri sende denemelisin
  • ares fatih sorun yok gelmemesi daha ii teknosa öder banaSatsam 350 etmez:D
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.