Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

ares fatih sorun yok gelmemesi daha ii teknosa öder banaSatsam 350 etmez:D

bende ikinci sefer servise gönderdim. Gelmemesi için dua ediyorum artık Hayır yenisini gönderseler onada razıyım oda olmuyorsa bari kasayı yenilesinlerbu arada en temiz x800 bile anca 220-250 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 22 Aralık 2009; 18:39:45 >

• evet banada yenısını gondermeyı teklıf ettıler ama ben parmı ıstedım
    zaten 6 taksıtle 340 almıştım satsam 200den fazla kımse vermezdı 6 taksıtle yatırdığım paramı nakıt olarak aldım
    ama hala özlüyorum bazen telefonumu :(
  • Arkadaşlar merhaba;
    x800 ile ilgili konuları genel itibarı ile gözden geçirdim.
    Telefonu sadece, konuşmak ve ara sıra mesaj yazmak için kullanıyorum.Bu nedenle güncelleme hususlarının benim için çok olmadığı kanaatine vardım.
    Bir ara Samsung b3410 ve Star modellerini de inceledim fakat forumda belirtilen eksiklerine rağmen, şarjının uzun gitmesi nedeni ile x800 almaya karar verdim.
    Tanıdığım ve güvendiğim bir telefoncu, bulabilirse, alış fiyatına getirtecekti fakat toptancılarda x800 yokmuş.Bu nedenle internettten biraz araştırma yapıp aşağıdaki x800'leri tespit ettim.
    İlki kullanılmamış
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3008&pCategoryId=3340&pSubCategoryId=3340&pBrandId=1243&pInstanceId=770384
    ikincisi ise kullanılmış
    http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_x800_-_17_ay_garantili_--46WQQaXQQ19340899WQQpXQQdisplayitem
    pratikev sitesinde kargo dahil 306 TL, sahibinden sitesinde ise kargo hariç 240 TL fiyat var.
    2.el cep telefonu almayı hiç düşünmüyorum fakat 4 GB hafıza kartı ve 17 adet film ile diğer yüklü programların olması beni biraz tereddüte düşürdü.
    Sahibinden sitesindeki üründe yüklü olan programları, çok rahat ve ücretsiz şekilde ben de yükleyebilir miyim?
    Sırf filmler ve programlar nedeni ile sahibinden sitesindeki ürünü mü tercih etmeliyim yoksa hiç riske girmeyip pratikev sitesindeki kulanılmamış olan ürünü mü almalıyım.
    Hangisini tavsiye edersiniz?
    Tüm arkadaşlara saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Telefonu sadece, konuşmak ve ara sıra mesaj yazmak için kullanıyorum.Bu nedenle güncelleme hususlarının benim için çok olmadığı kanaatine vardım.
    Bir ara Samsung b3410 ve Star modellerini de inceledim fakat forumda belirtilen eksiklerine rağmen, şarjının uzun gitmesi nedeni ile x800 almaya karar verdim.
    Tanıdığım ve güvendiğim bir telefoncu, bulabilirse, alış fiyatına getirtecekti fakat toptancılarda x800 yokmuş.Bu nedenle internettten biraz araştırma yapıp aşağıdaki x800'leri tespit ettim.
    İlki kullanılmamış
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3008&pCategoryId=3340&pSubCategoryId=3340&pBrandId=1243&pInstanceId=770384
    ikincisi ise kullanılmış
    http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_x800_-_17_ay_garantili_--46WQQaXQQ19340899WQQpXQQdisplayitem
    pratikev sitesinde kargo dahil 306 TL, sahibinden sitesinde ise kargo hariç 240 TL fiyat var.
    2.el cep telefonu almayı hiç düşünmüyorum fakat 4 GB hafıza kartı ve 17 adet film ile diğer yüklü programların olması beni biraz tereddüte düşürdü.
    Sahibinden sitesindeki üründe yüklü olan programları, çok rahat ve ücretsiz şekilde ben de yükleyebilir miyim?
    Sırf filmler ve programlar nedeni ile sahibinden sitesindeki ürünü mü tercih etmeliyim yoksa hiç riske girmeyip pratikev sitesindeki kulanılmamış olan ürünü mü almalıyım.

kesinlikle alacaksanız sıfır alın. burada insanlar bar bar bağırıyor; telefonun boyası dökülüyor ve zamanla tuş kilidi yahut ses düğmeleri bozuluyor diye. ikinci eli alıpta bu sorunlarla karşılaşacağınıza sıfır alın.
    hem ben x800'e yüklenipte adam akıllı işe yarayan bir tane program görmedim. ha illa yüklencek birşeyler varsa onunda web sitesi var. yok olmadı bu programları elinde barındıranlar size yardımcı olur.

ben yinede x800 alacağınıza başka telefon alın derim. neden derseniz son bir mantık üretiyorum, dinlerseniz..
    dokunmatik telefonlardan tam performans almak istiyorsanız yüksek meblağlara çıkmanız gerek. hani 400-500 liralık dokunmatik telefonlardan bile bir performans görmek hayal maalesef. içerisinde adam akıllı yeni teknoloji barındırmayan telefon alacağınıza ve 2. eli göze aldıysanız nokia nın "E" serisi telefonların 2. ellerine bakın. hem şarj konusunda iyilerdir hem de 3g, wi-fi yada program yüklenebilirlik gibi özellikleri satın alma ihtimali var.. tabi 50-100 lira daha verirseniz ihtimaller daha da artar. bence bu fiyatlara dokunmatik telefon bir hata.. üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 23 Aralık 2009; 23:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    İlki kullanılmamış
    ikincisi ise kullanılmış

bende size sıfırını tavsiye edeceğim.17 ay garanti diyor, çok temiz diyor ama orjinal resimlerini görmek lazım. Program konusunda da öle adam akıllı program yok zaten bu tlfona. 17 film de ne varki. Hergün bir film cevirseniz 17 günde o açık kapanır. Cazip bişey yok yani ortada. İlla bu dersenizde satıcıdan ürünün orjinal resimlerini mutlaka isteyin...
    Ayrıca madem 300 lirayı gözden çıkarıyorsunuz, nokia'nın samsung un ikinci el, temiz daha özellikli(wifi, belki gps, vs) telefonları mevcut. GittiGidiyorda uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Onları size tavsiye ederim.
    Bu tlfon çok mu kötü, değil ama iyice arastırmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 24 Aralık 2009; 1:37:17 >

• Arkadaşlar merhaba;
    Yorum yapıp tavsiyede bulunan repstar33 ve stronger06 arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
    Araştırmalara devam edeceğim ve gittigidiyor'daki Nokia ile Samsung modellerine de bakacağım.
    Bakalım kısmet hangisineymiş?
    Saygılar...
  • arkadaslar;
    servise gönderdiğim telefon için online cihaz takibine girdim. Şöyle bir güncelleme olmus. Garanti Durumu Bölümünde: GARANTİ DIŞI ÜCRETLİ ONARIM-Fiyat bilgisi verilecek-431125522979 Diyor. Yani bunlar sorunu ücretli bir biçimde çözecekler. Şimdi bana hiç haber vermediler. Onaylıyor musunuz falan die. Ne yapmak lazım. Bazı formlarda parça değişirse servisi dahi olsa garanti kapsamından çıkar tlfon demişler. Böyle bir uygulama mevcut mu?
  • 20 Liraya kadar mı ne ücretli ise sormadan yapıyorlar. Senin problem nedir bu arada?
  • quote:

20 Liraya kadar mı ne ücretli ise sormadan yapıyorlar. Senin problem nedir bu arada?

İlk önce bilgi için tesekkürler. Problem ise konusurken karsı tarafa sesimin gitmeyişi. 2.gönderişim oldu, ilkinde 3 sorundan 2 sini halletmişler bir bunu halletmemişler. Bende tekrar gönderdim. Birazda servise gönderdiğimiz tlfonların fiziksel olarak yıpranmıs sekilde geri geldiğinden bahsettim. Şimdi sistemde garanti dısı ücretli onarım diyor. Pazartesi arayacağım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

quote:

20 Liraya kadar mı ne ücretli ise sormadan yapıyorlar. Senin problem nedir bu arada?

İlk önce bilgi için tesekkürler. Problem ise konusurken karsı tarafa sesimin gitmeyişi. 2.gönderişim oldu, ilkinde 3 sorundan 2 sini halletmişler bir bunu halletmemişler. Bende tekrar gönderdim. Birazda servise gönderdiğimiz tlfonların fiziksel olarak yıpranmıs sekilde geri geldiğinden bahsettim. Şimdi sistemde garanti dısı ücretli onarım diyor. Pazartesi arayacağım bakalım ne olacak

Bu sorun mu kullanım hatası olup para ile tamir yapıyorlar. Ürüne şu iki yerden ayrı ayrı bak.
    http://www.basari.com.tr/bteknikservis/cihaz_takip/
    http://tim.basariservis.com/

Ayrıntılı bilgi veriyor birisi sanırım tim li olandı.

• arkadaslar aradım adana basarı servisi, anakartta sıvı teması varmıs..anakart değişecekmiş oda 258 tl imiş. Duyduğumda sok oldum. hemen geri gönderin dedim ne yapayım.tmm dediler iade seklinde gönderiyoruz
  • Sevgili repstar33,
    Bu saatten sonra sana tekrar Philips telefon almanı öneriyorum,
    Çünkü insanın sinir katsayısını zorlayarak hayatta başına gelebilecek absürtlüklere karşı dirençli olmasını sağlıyor.

Özellikle eski kullanıcılarına tavsiyemdir , ama ruhsal durumu zayıf ve kırılgan olanların ise alıştıra alıştıra günde birkaç doz almasını ve sindire sindire keklenmelerinde fayda vardır.
    sonra hazımsızlık veya ishal yapar benden söylemesi

quote:

arkadaslar aradım adana basarı servisi, anakartta sıvı teması varmıs..anakart değişecekmiş oda 258 tl imiş. Duyduğumda sok oldum. hemen geri gönderin dedim ne yapayım.tmm dediler iade seklinde gönderiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 28 Aralık 2009; 18:37:12 >

• quote:

arkadaslar aradım adana basarı servisi, anakartta sıvı teması varmıs..anakart değişecekmiş oda 258 tl imiş. Duyduğumda sok oldum. hemen geri gönderin dedim ne yapayım.tmm dediler iade seklinde gönderiyoruz

iyi küfür etmek istedim sen anladın beni. Yok daha neler yeni tel mi verşyorsunuz dese idin. Ben kulaklığı garanti kapsanıma soktum.
    Sıvı teması Kulağından ter gitmiştir olamaz mı? iyi valla. Sen suya düşürmedin sonuçta. Kendiliğinden gitti.
  • quote:

iyi küfür etmek istedim sen anladın beni. Yok daha neler yeni tel mi verşyorsunuz dese idin. Ben kulaklığı garanti kapsanıma soktum.
    Sıvı teması Kulağından ter gitmiştir olamaz mı? iyi valla. Sen suya düşürmedin sonuçta. Kendiliğinden gitti.

aynen, çok temiz ikinci elini 200 e alırım. Hiç olmadı bari kasayı değiştirselerdi ama nerdeee. Ama baska servistede sansımı deneyeceğim. Adanaya gönderdim sürekli, istanbul veya baska subeyi deneyeceğim.Millet tus kilidi için gönderiyor, ekranı yenileyip yolluyorlar..benimkindede yenileselerdi yha
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Sevgili repstar33,
    Bu saatten sonra sana tekrar Philips telefon almanı öneriyorum,
    Çünkü insanın sinir katsayısını zorlayarak hayatta başına gelebilecek absürtlüklere karşı dirençli olmasını sağlıyor.

Özellikle eski kullanıcılarına tavsiyemdir , ama ruhsal durumu zayıf ve kırılgan olanların ise alıştıra alıştıra günde birkaç doz almasını ve sindire sindire keklenmelerinde fayda vardır.
    sonra hazımsızlık veya ishal yapar benden söylemesi

aynen aynen öle bir sabır gerekiyorki...Dahada bulasmam ne basarıya nede philipse..Tlfonuda multimedya cihazı olarak kullanacağım

• quote:

quote:

aynen, çok temiz ikinci elini 200 e alırım. Hiç olmadı bari kasayı değiştirselerdi ama nerdeee. Ama baska servistede sansımı deneyeceğim. Adanaya gönderdim sürekli, istanbul veya baska subeyi deneyeceğim.Millet tus kilidi için gönderiyor, ekranı yenileyip yolluyorlar..benimkindede yenileselerdi yha

Millet dediğin benim :) İstanbul kadiköye yolla dostum :)

• Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan x800 alarak ben de aranıza katıldım

Belki bileniniz vardır,Ankara ve ya İstanbul'da x800 e uygun orjinal ve ya çakma silikon kılıf bulabileceğim bir yer var mı?Yoksa samsung deri kılıfla mı idare etmek zorundayım?
  • su ana kadar x800 için uygun slikon kılıf bulan çıkmadı. Dediğiniz gibi baska tlfonların kılıflarından uygun olanı kullanmak gerekiyor. Kılıfı mutlaka kullanın yoksa yakın bir zamanda soyulmalar baslar
  • quote:

su ana kadar x800 için uygun slikon kılıf bulan çıkmadı. Dediğiniz gibi baska tlfonların kılıflarından uygun olanı kullanmak gerekiyor. Kılıfı mutlaka kullanın yoksa yakın bir zamanda soyulmalar baslar

Otehlikenin farkındayım,bu yüzden dün ilk iş kılıf aldım ama silikon bulamayınca bir sorayım dedim.Araştırmalara devam madem öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus
    O tehlikenin farkındayım,bu yüzden dün ilk iş kılıf aldım ama silikon bulamayınca bir sorayım dedim.Araştırmalara devam madem öyle.

bu arada hayırlı olsun.http://www.philips-x800.blogspot.com/ adresinde x800 için içerikler mevcut. İhtiyacınız olanları secebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.