Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dmla.

ya arkadaşlar yokmu bi cevap yazacak arkadaş.altı üstü telefonun kapağını açıp bakıp cevap vereceksiniz...

bendeki x800 de, vidanın üzerinde hiç birşey yok. kırmızı kağıt önemli değil. bataryanın altında bandrol var CE yazısı olan. onun altında vida var sanırsam. o bandrol sağlamsa içi açılmamıştır.
  • ya arkadaşlar boşverin bu telefonu çok dandik bi telefonmuş biz zamanında bi b..k yedik aldık . ama şöyle bişeyde vardı ki o zamanlar o fiyata alanabilecek iyi telefonlardan biriydi. şarjı dışında hiç bir iyi tarafı yok . malzeme kalitesi çok kötü . bi kaç ay kullandıktan sonra , her yerinde soyulmalar başlıyor . artı bunların ötesinde ekranda renk karışmaları olmaya başladı (hani digital bi ekrana bastırırsınız da rekler birbirine girer aynen öyle) acaba bende mi kaynaklanıyor dedim ama geçen gün teknosada sıfır bi ürün görfüm ondada az da olsa vardı . o nasıl o hale geldi anlayabilmiş değilim açıkçası

bi de geçen gün teknosada gördüm fiyatı 350-400 civarı yapmışlardı o fiyata alnabilecek çok hoş kaliteli telefonlar varken zannetmiyorum ki kimse bunu almaz . tabi önceden nasıl bi telefon olduğunu araştırmadıysa.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmla.

ya arkadaşlar yokmu bi cevap yazacak arkadaş.altı üstü telefonun kapağını açıp bakıp cevap vereceksiniz...

benim telefonda da var ondan . arka taraftan bakınca sol altta ki vidanın üzerinde kırmızı bi bant gibi bişey var ,eğer onu soruyorsan
  • arkadaslar tlfonu 10.11.2009 tarihinde başarı adana servise göndermiştim. Değişecek parçalar olarak sunları belirtmişler.
    F-HOUS TOUCH LENS ASSY X-conncet X800 | ANTENNA MODULE X-conncet X800 | MIC 4mm 1.3mm height 909Q| 909U

dURUMU OLARAKTA: Malzeme Bekleniyor Demişler. Şimdi bu parçaların ne işe yaradığını bilen var mı? Acaba 30 iş günü içinde temin edebilirler mi? 30 işgününde yapamazlarsa tlfon miktarını(350 tl) talep edebilir miyiz? Cevaplar için simdiden tesekkürler
  • evet suan bunu x800 umden yaziyorum ;). gerçekten operayla harika nette gezmek. 5 mblik paketi bu 2. kez alisim. 49 kontre kiyarsam 100 mb alcam. ama sunu soyleyim profili geneli sectigimde nete grebiliyorum. telefonun sarzdan baska artisi yok dyene şaşıyorum gece yatagimda dh ye giriyorum cikiyorum film izliyorum. cikiyorum kitap okuyorum,şarz dusunmuyorum, ve bu teknolojiyi 1 seneden fazladir kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

evet suan bunu x800 umden yaziyorum ;). gerçekten operayla harika nette gezmek. 5 mblik paketi bu 2. kez alisim. 49 kontre kiyarsam 100 mb alcam. ama sunu soyleyim profili geneli sectigimde nete grebiliyorum. telefonun sarzdan baska artisi yok dyene şaşıyorum gece yatagimda dh ye giriyorum cikiyorum film izliyorum. cikiyorum kitap okuyorum,şarz dusunmuyorum, ve bu teknolojiyi 1 seneden fazladir kullaniyorum.

evet şarjdan başka artısı yok. dh ye girmek için herhangi bir 2004-2005 model telefon alsan eline (o zamanın orta-üst seviyesi) oda girer. zaten dh ye girmenide x800 değil, opera sağlıyor. asıl wi-fi yada HSDPA aracılığı ile dh'e girebilseydin artıları olurdu x800'ün.
    şu an elimde LG ARENA var.. 800-850 liralık telefon. inceleme için elimde bulunuyor. inanın adamlar doldurmuşta doldurmuş.. amma velakin yavaş ötesi bir cihaz. bataryası bir gün gidiyor ve özellikler tam performans göstermiyor. yinede x800'ün içerisinden sim kartı çıkarttığım gibi LG ARENA'ya taktım ve incelem bitene kadar x800'ü kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 25 Kasım 2009; 23:11:09 >

• şu durum var bide işi film izlettirmek olan mp4lerde bile 5 saat video oynatimi dyor,2 film yani. x800 de idda edyorum 7 film rahat izlenir tek sarzla. ayrica bu ekranda opera kullanmakla 6300 gbi bi telin ekranyla kullanmak ayni seymi.

not: ama ben bu telı 1 seneden fazla oldu kullanmaya başlayalı ozaman 330 a yoktu başka sımdı 5800 alınabılır şarz sorun olmazsa 200 daha katıp ama ben ozaman da zaten 330 u sınırlarımı zorlayıp almıstım yanı 350 verıyon 200 daha verırsın demek yanlıs adam zaten bıraz daha butcesını yukseltım 350 yı yakalamış olabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60kc3 -- 25 Kasım 2009; 16:33:50 >
  • quote:

şu durum var bide işi film izlettirmek olan mp4lerde bile 5 saat video oynatimi dyor,2 film yani. x800 de idda edyorum 7 film rahat izlenir tek sarzla. ayrica bu ekranda opera kullanmakla 6300 gbi bi telin ekranyla kullanmak ayni seymi.

not: ama ben bu telı 1 seneden fazla oldu kullanmaya başlayalı ozaman 330 a yoktu başka sımdı 5800 alınabılır şarz sorun olmazsa 200 daha katıp ama ben ozaman da zaten 330 u sınırlarımı zorlayıp almıstım yanı 350 verıyon 200 daha verırsın demek yanlıs adam zaten bıraz daha butcesını yukseltım 350 yı yakalamış olabılır.

zaten bu söylediğine karşı çıkmıyorum. şarj konusunda çok üstün x800. ancak bu yönü ile adını duyurdu ve başka elle tutulur yanı pek yok. ekrandan konuşmak artık gereksiz. 3" boyutunda, uygun fiyata samsung ve lg modeller çıkarıyor artık. hatta marka olmasın dersen Çinlilerin bolca teknoloji tıkıştırılmış, değişik değişik markada çok modeli var (zaten x800 de bir Çinli!). hatta bu Çinlilerin fiyatlarıda gayet uygun.

• hocam ben pek anlamiyorum ama lgnin samsungun x800 benziyen en ucuz modellerine baktim şarz eksisinden ayri pek arti goremedim yinede fyat farki var. yani kizdigimiz noktalar var tabi ama. 330 milyona x800 gbisi yok gbi. 5800 benimde hosuma gdyor ama 500kusur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

telefonun sesını açma ve kapama tuşlarında sorun yaşayan varmı?benım telın sesı açılıyor ancak kısmak ıstedıgımde kısamıyorum :)ara ara oluyodu bıraz güç gösterınce duzelıyordu ancak son 1-2 haftadır sesını kısma tusunda tık yok.Tuş bozulması gıbı sorunlardan servıse veren arkadaşlar ne kadar suruyo tamır suresı?birde sevise verınce telefonu telefon rehberının sılınme yada fabrıka ayarlarına donme gıbı durumlar oluyo mu?

Valla Başarı 15 iş Gününü Geçirmemek İçin Elinden Geleni Yapıyo. Yani 15 iş günü içinde Gelir. Servise Verince Tel Rehberi Silinme İhtimali Var. Mesela Benim Anakart Değişti, Kullanılmış Bi Anakart Takmıslar Telefon Rehberinde Çinlilerin Numaraları+Resimleri Var

• bayraminiz mubarek olsun
  • quote:

bayraminiz mubarek olsun

Sağol.Seninde Mübarek Olsun
  • Herkesin bayramı kutlu olsun, bugün nette biraz x830'u inceledim ve dikkatimi çekti, iyi bir cihaza benziyor. şuan x800 kullanıyorum memnun sayılırım.Boya dökülmesi, java oyunların dokunmatik ekran da zaman zaman oynanmaması ve oper ile nette gezerken linkleri tıklamak bazen zor oluyor, üzerindeki kulaklık tatmin etmesede idare ediyorum :) ama fiyatına göre tabiki iyi bir cihaz.
  • Arkadaşlar iyi bayramlar...

Bizim x800 nalları dikmiş vaziyette yatıyor...
    mübarek bayramda üç fatiha, bir gülhü okudum ama nafile...
    Bizim cihaz buraları okudukça delleniyordu zaten..
    diğer kardeşlerinden mi etkileniyor nedir anlamadım.

Ne zaman servis, kasa, boya, kapanma, zil, alarm, saat yazılsa burada bizimkisi sıtma geçiriyor, kabakulak şişirttiriyor..
    Neyse bize servisin yolları, size sıhhatli olsunlar temennisi...

Garantiler biterse kaldık yarı yolda,
    Şansımız Allaha kalmış...

kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 28 Kasım 2009; 1:55:46 >
  • arkadaşlar şu iş bankasının cep anahtar uygulamasını bir türlü indiremiyorum..halbuki garanti bankasının ki çatır çatır iniyor... arkadaş ta denedi nokia dan o indirip kurabildi işbankı..
    işbank kullanan varsa yardım edebilir mi ? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Arkadaşlar iyi bayramlar...

Bizim x800 nalları dikmiş vaziyette yatıyor...
    mübarek bayramda üç fatiha, bir gülhü okudum ama nafile...
    Bizim cihaz buraları okudukça delleniyordu zaten..
    diğer kardeşlerinden mi etkileniyor nedir anlamadım.

Ne zaman servis, kasa, boya, kapanma, zil, alarm, saat yazılsa burada bizimkisi sıtma geçiriyor, kabakulak şişirttiriyor..
    Neyse bize servisin yolları, size sıhhatli olsunlar temennisi...

Garantiler biterse kaldık yarı yolda,
    Şansımız Allaha kalmış...

kalın sağlıcakla...

Güzeldi
  • Telefonu garantiye yolladım tuş kilidi bozulmuştu. Neyse onu yapmamışlar neyi yapmışlar söyleyim gülün. Ön ekran ve tuş takımını komple değişmişler. Ben ücret bilgisi istedim kasa için onlar ön ekranı yenilemişler ve tuş takımını bu çok hoşuma gitti mesala. ürünü tekrar geri yolladım o da ayrı tabi :) Tuş kilidi önemli...
  • bende yollamıstım. Bayramdan önce göndermişler tlfonu...Tüm yazdığım sorunları yapmıslar ama kasa değişimi isteğimi yapmamıslar. Ücretli olarak değişiyor yaklaşık 70 tl demişler.Sinir Oldum
  • arkadaşlar bende sıkı bir x800 kullanıcısıydım.
    taaaa ki 9. kattan aşağı düşürene kadar.
    sonra gittim, lg nin kp500 cookie sini aldım.
    ancak onda da 2 günde bir kapanma vardı.
    28 kasımda lg ye mail attım. dedim böyle böyle.
    onlarda cevaben yazmışlar,
    arızalı telefonu fatura fotokopisi ile birlikte aşağıdaki adrese alıcı ödemeli olarak gönderin, yenisini gönderelim diye.
    bende iş güç yoğunluğundan telefonu gönderemedim.
    bugün yine bir mail geldi.
    efendim telefonu göndermediniz, sorunlu telefonla uğraşmayınız, eğer bize sabit veya cep numarası verirseniz size yapmanız gerekenleri nelerdir anlatalım gibisinden maili göndermişler.
    yani pilibis bunun yarısı kadarını x800 e yapsaydı, ortalık toz duman olurdu valla......
  • Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.

Telefondaki her sesi kıstım ancak birşeyi silmek istediğim zaman onay ekranı gelince çıkan o dıt sesinden kurtulamıyorum. Bu ses nasıl yok edilir. Telefonda hiç ses istemiyorum. Yokmudur bunun bir yolu?
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.