Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekran koruması ( orjinal nerden? kaç ytl bulurum ) tşk ler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35305376/mpage_1/key_//tm.htm#35305376
    phılıps x800 150 lıra 1 yıl garantılı (25 ekıme kadar acıl satılık sonra fıyat 200 lıra olucaktır).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

arkadaşlar ekran koruması ( orjinal nerden? kaç ytl bulurum ) tşk ler

ben başarı servisinden 1 ay önce 1,5 lira gibi bi fiyata almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Plastigi hangi boya tutar ki ?
    üstelk zimpara gerekir mi ?

evet zımpara isteyecektir. bilgisayar kasalarını boyayan boyalar olabilir aslında
  • philips ar-ge ye bizi alsalar bari bunlardan daha kalite ürün cikaririz eminim ki !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

philips ar-ge ye bizi alsalar bari bunlardan daha kalite ürün cikaririz eminim ki !

katılıyorum.. en azından çabalarız. en azından uğraşırız. x800 sayesinde cep telefonu geliştircisi,test edicisi ve neredeyse yazılımcısı olacağız zaten.
    bizde çakma philips üretelim bari donanım haber ekibi olarak. adınada filipis koyarız.
    ne kadar kötü olabilirki hem? en fazla x800 kadar..
  • arkadaşlar sennheıser mx160 kulaklık aldım bilgisayarda kullancam ama diyorum pamirden jak alıyım tel de de kullanıyım. pamirden jak alıp guzel bi kulaklık takmış olan varmı. ses de baya yukselme oluyormu. yanı sesın bıraz az cıkması telın cıkısındanmı kulaklıgındanmı ona tam emın degılım. cvplarınıza gore pamir satıyorsa irtibata geçecem
  • Selam arkadaşlar,
    Yine çevirmişsiniz geyiği, birtek şişe geçirmediğiniz kalmış...
    Bende de mangal var, birinizde yellesin olay tamamdır...

Arkadaşlar biliyorsunuz 5 yıl Philips molasından sonra Nokia telefona geri döndüm...
    şu sıralar 900 TL ye satılan nokia 5800 (Wifi - GPS - 3G - 640x320 ekran) telefon 520 TL ye düştü ve kapış kapış satılıyor...
    Nokia nın forumlarından takip edebilirsiniz..

Ben şarjı iyi gidiyor, ucuz ve sevdiğim bir marka olduğu için Philips kullanıyordum, meğersem 5 yılım şarj belasına boşuna geçmiş..
    şimdi istediğim programı kurup, istediğim her bir naneyi yapabiliyorum. yani bazı konularda özgürlük yaşıyorum. Müzik kalitesine değinmiyorum ayfondan bile iyi olduğu söyleyenler var...

Şarj dışında bir beklentiniz yoksa Philips en güzel bir şekilde işinizi görecektir.
    Ama atraksiyon yapmak, çok fazla deneyim yaşamak ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmak isteyenler başka bir şey düşünsünler...

350 TL yi veren mutlaka kendisini zorlasa gerisini de çıkartır sanıyorum,
    Tabii ki imkanlar dahilinde ki alıcılar için...

bir kere işletim sistemi olan bir telefonla olmayan bir şeyi karşılaştırmayın,
    akıllı bir telefonla sıradan bir telefonu da karşılaştırmayın...
    piyasanın lideri bir marka ile sıradan Çin malı ürünleri karşılaştırmayın..

çünkü aradaki fiyat farkı şimdilik çok yüksek değil...
    eskisi gibi aralarında uçurum olsaydı bunları yazmazdım.

kalın sağlıcakla..

• xconnect evet bende gördüm nokia'yi zaten en dandik nokiayi elime alinca ilk defa telefon kullananan hacı babalar gibi ortada kaliyorum.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Selam arkadaşlar,
    Yine çevirmişsiniz geyiği, birtek şişe geçirmediğiniz kalmış...
    Bende de mangal var, birinizde yellesin olay tamamdır...

Arkadaşlar biliyorsunuz 5 yıl Philips molasından sonra Nokia telefona geri döndüm...
    şu sıralar 900 TL ye satılan nokia 5800 (Wifi - GPS - 3G - 640x320 ekran) telefon 520 TL ye düştü ve kapış kapış satılıyor...
    Nokia nın forumlarından takip edebilirsiniz..

Ben şarjı iyi gidiyor, ucuz ve sevdiğim bir marka olduğu için Philips kullanıyordum, meğersem 5 yılım şarj belasına boşuna geçmiş..
    şimdi istediğim programı kurup, istediğim her bir naneyi yapabiliyorum. yani bazı konularda özgürlük yaşıyorum. Müzik kalitesine değinmiyorum ayfondan bile iyi olduğu söyleyenler var...

Şarj dışında bir beklentiniz yoksa Philips en güzel bir şekilde işinizi görecektir.
    Ama atraksiyon yapmak, çok fazla deneyim yaşamak ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmak isteyenler başka bir şey düşünsünler...

350 TL yi veren mutlaka kendisini zorlasa gerisini de çıkartır sanıyorum,
    Tabii ki imkanlar dahilinde ki alıcılar için...

bir kere işletim sistemi olan bir telefonla olmayan bir şeyi karşılaştırmayın,
    akıllı bir telefonla sıradan bir telefonu da karşılaştırmayın...
    piyasanın lideri bir marka ile sıradan Çin malı ürünleri karşılaştırmayın..

çünkü aradaki fiyat farkı şimdilik çok yüksek değil...
    eskisi gibi aralarında uçurum olsaydı bunları yazmazdım.

kalın sağlıcakla..

Değerli arkadaşım;

Bilirim bu sayfalarda dirsek çürüttüğümüz zamanları az kaldı kurtarıyorduk x800 ü bu makus talihinden, senin harcadığın emeği ve zamanıda bilirim yine bu sayfalarda. Yapamadık olmadı.Philips bizi pek sallamadı.Olanda oldu tabi...Ben SE kullandım x800 den sonra, şimdide senin gibi bizlere ilk dokunmatik deneyimini yaşatan x800 gibi 5800 ın yolundan gidiyoruz.Aslına bakarsan x800 ün eksik yani sağlam bi yazılımı olmamasıydı bi güncelleme çıkarsınlar diye yapmadığımız şaklanbanlık kalmadı. V5 çıktı diye bayram coşkusu yaşanmıştı ki bu sevinçte çok uzun sürmeyip ruslardan V11 araklama yoluna gidilmeye çalışıldı bu sırada rusçayı söken arkadaşlarımızda olmadı değil.Şimdi bakınca nokia gün aşırı güncelleme çıkarıyor.Mesaj yazarkenki yavaşlığın V31 ile çözüldüğü söyleniyor. O küçücük qwerty si ile bize zulüm yaşatan x800 o kadarını bile beceremedi...

Gayet güzel söylemişsin şarj belasına katlandığımız eziyete bak.
    Hey gidi hey kim kaldı eskilerden ;)

• jak alıp guzel bi kulaklık takmış olan varmı. ses de baya yukselme oluyormu. yanı sesın bıraz az cıkması telın cıkısındanmı kulaklıgındanmı ona tam emın degılım.
  • sizi böyle görünce ben de söylemeden duramadım. delirtti bu x800 beni. gittim gittigidiyordan temiz bi samsung i780 aldım ikinci el. şimdi bakıyorum kimileri de windows mobile yalan mış diyor. bunnarın hepsi bi acayip. bunun da derdi yok değil.
  • ya hangi telefonu alsanız illaki bi sorun çıkarıyor.. ben x800ümden hala memnunum..yeni bir telefon alıyım diye aklımdan geçiriyorum ama x800ü değiştirebileceğim bütçeme uygun bişey bulamıyorum..
    daha geçen hafta yeni tanıştığım biri benden görüp gitti doğubanktan 350'ye aldı. nasıl bir telefon ki 1.5 senedir 350 liraya satılıyor. hatta ben teknosadan 330a almıştım sonradan 350ye yükseldi fiyatlar.

ben wifili star almasını önerirdim ama gitmiş x800 almış. birde bu 5800 olayıvar o telefon da bence çok sorunlu..
    tamam özellik çok ama kullanım berbat..bi gps açacaksın yok kapalı alanda çalışmaz yok otobüste de çalışmadı yok mahallede çalışmıyo merkeze inelim orda çeker derken ömürden yiyip bitiriyor..

en iyisi x800 kullanmaya devam etmek. wifi-li, gps'li, büyük dokunmatik ekran şarjı da iyi giden ve bunlara ek olarak şuan çıkmamış yeni özellikler barındıran bi tel çıkana kadar x800 kullanmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquilizer -- 2 Kasım 2009; 17:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

ya hangi telefonu alsanız illaki bi sorun çıkarıyor.. ben x800ümden hala memnunum..yeni bir telefon alıyım diye aklımdan geçiriyorum ama x800ü değiştirebileceğim bütçeme uygun bişey bulamıyorum..
    daha geçen hafta yeni tanıştığım biri benden görüp gitti doğubanktan 350'ye aldı. nasıl bir telefon ki 1.5 senedir 350 liraya satılıyor. hatta ben teknosadan 330a almıştım sonradan 350ye yükseldi fiyatlar.

ben wifili star almasını önerirdim ama gitmiş x800 almış. birde bu 5800 olayıvar o telefon da bence çok sorunlu..
    tamam özellik çok ama kullanım berbat..bi gps açacaksın yok kapalı alanda çalışmaz yok otobüste de çalışmadı yok mahallede çalışmıyo merkeze inelim orda çeker derken ömürden yiyip bitiriyor..

en iyisi x800 kullanmaya devam etmek. wifi-li, gps'li, büyük dokunmatik ekran şarjı da iyi giden ve bunlara ek olarak şuan çıkmamış yeni özellikler barındıran bi tel çıkana kadar x800 kullanmaya devam.

gps için söylediklerinin 5800 la hiç bir ilgisi yok. istersen 1000 $ lık profesyonler bir cihazla gps'e bağlan aynı şeyleri istiycek senden. 5800'a laf etmek için gerçek sorunlarından bahsetmek lazım. hem şunuda unutmamak lazım nokia o sorunları halletmek için en azından yazılım çıkarıp sürekli güncellemeler yapıyor.

x800'ün bataryasının çok gitmesinin sebepleri de zaten hiç bir teknolojiyi içinde barındırmaması. wi-fi ve gps olmadan ve ekran ışığını minimum seviyede tutarak adamlar tasarruf yapmışlar, bu sayede de uzun giden batarya ömrü çıkmış ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 3 Kasım 2009; 11:25:08 >

• ben sadece 5800'a değil gps'li telefonlara genel olarak laf attım.
    telefondan fazla beklentim olmadığı için gps gibi özellikler bana sıkıntıdan başka birşey vermiyor.
    5800'da denediğim için onu örnek verdim.. ne kadar denedimse de 5800 ile gps'i çalıştırıp bulunduğum noktayı göstertemedim telefona.

neyse daha önceki mesajımda yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum.

bir sorum olacak x800'ümün kulaklığı bozuldu yenisini nerden temin edebilirim?
    teknosadan almıştım ve garanti devam ediyor sizce teknosadan yenisini alabilir miyim?
  • teknosanın yeni kulaklık vereceğini sanmıyorum. zira kulaklık garanti kapsamında da değildir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 3 Kasım 2009; 19:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

ben sadece 5800'a değil gps'li telefonlara genel olarak laf attım.
    telefondan fazla beklentim olmadığı için gps gibi özellikler bana sıkıntıdan başka birşey vermiyor.
    5800'da denediğim için onu örnek verdim.. ne kadar denedimse de 5800 ile gps'i çalıştırıp bulunduğum noktayı göstertemedim telefona.

neyse daha önceki mesajımda yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum.

bir sorum olacak x800'ümün kulaklığı bozuldu yenisini nerden temin edebilirim?
    teknosadan almıştım ve garanti devam ediyor sizce teknosadan yenisini alabilir miyim?

kulaklığı ben almadım, ama herkezin sölediği şey philips'in teknik servisi olan başarıdan temin edebileceğin.
  • konu nokia değil lakin genel olarak GPS mantığını bilmekte fayda var...

1. kapalı alanlarda GPS alıcıları uyduları göremediği için zaten kullanılamaz.
    2. halavarın puslu, sisli ve yağışlı olduğu zaman da uyduya bağlanmak güçleşir.
    3. cep telefonlarının asıl vazifesi GPS olmadığı için harici alıcılı ve OTO lardaki çoklu alıcı çipli cihazları karıştırmamak gerekir.

Nokia daki A-GPS dir, bu işleri kolaylaştırır ve yer tespitini hızlandırır.
    mesela 20 tane uyduya bağlanmaya çalışmak bir cihaz için çok zordur, halbuki operatörlerin baz istasyonlarının konumları bellidir..
    bu bizim hangi uyduları kullandığımızı belirler ve sadece gerekli uydulara bağlanarak bizim işlemlerimizi kısaltır.
    bunun için operatöre kısa bir bağlantı yapar ve konum bilgisini alarak GPS alıcısını yönlendirir.
    bu işlem için internet bağlantısı gerektiğini unutmamak lazım.

geç bağlanma işinin diğer bir zorluğu da sık yer değiştirmek...
    bu durumda konumu GPS alıcısının bulması zaman alır.
    mesela istanbulda en son GPS kullandık kapattık ve izmite geçtiğimizde yine bu işlem biraz zaman alır.
    belki ilk bağlantıda 10-15 dakika açık alanda beklemek gerekebilir, ama A-GPS kullanırsanız bu durum 10 saniye civarına düşebilir.

ben A-GPS i açmasam bile cihazın hazır olması aynı şehirde Nokia 5800 da 1-2 dakikayı hiç geçmedi..
    zaten benim internet paketim var ve saniyeler içinde bağlanabiliyorum.

burada asıl amaç neyi ne zaman ve nasıl kullanman gerekir bilmektir.
    bu tip telefonlar smartphone olarak geçiyor..
    yani biraz akıllı telefonlar..
    normal telefon kullanıcılarını çok tatmin etmez, ama teknoloji meraklısı ve iş ortamında mail trafiği çok olan
    daima insanlarla bağlantıda kalma, dosya transferi , WİFİ, 3G, GPS gibi hayatı kolaylaştıran;
    size en yakın petrol istasyonu veya hastane yi, alışveriş merkezi ve sinemayı bulmasını istiyorsanız bazı işlerin zorluğuna da katlanmanız gerekir.
    bu durumda teknoloji ile haşır neşir olmak zorunluluğu vardır.
    yani telefonun akıllı olması yetmez sizinde aynı aklı ondan daha iyi kullanmanız gerekir.

benim anlamadığım bir durum daha vardır.
    sizde eminim çok şaşırıyor ve bu ne lahana turşusu der dediğinizi de duyar gibiyim, oda şudur;
    mesela adam ayfon alıyor, internet paketi yok,
    WiFi li telefon alıyor daha ne işe yaradığının farkında değil..
    GPS var telefonunda nasıl bağlantı sağlanır bilmiyor..
    1500 TL ye telefon alıyor, ama kontürlü hat kullanıyor..

elbette bütün teknolojiyi bilmesi gerekmez insanın; zamanla öğrenilebilir şeyler vardır..
    ama "cancağazım" o özellikleri de kullanamayacaksan ve işine de yaramayacaksa niye elinde kıymetini bilmediğin bir alet taşıyorsun..
    hava atma dışında, görüşme dışında bari birkaç özelliği kullan da telefona ayıp olmasın...

Birde piyasadaki hiçbir alet mükemmel değildir,
    zaten mükemmeli bulduğumuz an Üretici firmaların sonu gelmiş demektir,
    neden sonraki modellere para verelim dimi...

hepsinde birkaç eksik, yarım kalan sonraki seride düzeltilmesi gereken durumlar vardır..
    x800 deki belki yazılım eksiklikleri x830 da düzelmiştir, fakat o zamanda 3G olmasını bekleyeceğiz,
    sonra Wifi, daha sonra GPS daha sonra flaşlı yüksek çözünürlükte kamera, daha kaliteli ekran, divx......

bunu her aşaması yeni bir cihaz ve yeni bir müşteri demektir..
    Nokia 5800 nında bu stratejisi vardır..
    mesela kinetic-scroll... divx desteği, Multi Touch Technolojiisi

yani yeni çıkacak x6 modelini alacak müşteri kapıda zaten...
    niye hepsinin karnını bir öğün yemekle doyursun..

bu işin doğası gereği böyledir, yenisi çıkacak eskisi birine verilecek kervan böyle sürecek..
    Ama Philips x800 için hiçbir iyileştirme yapmadı,
    Dil hatalarını düzeltmedi, Kulaklık sorununa el atmadı...

benim soğumanda ki en büyük etken şu idi;
    millet x800 gibi bir telefonu bulunca saldırdı ve philips ten beklentileri vardı,
    ama iş sadece satış bazlı oldu,
    program, yazılım desteği, donanım desteği hep öksüz kaldı.
    halbuki x800 Philipsin amiral gemisi idi..
    tabiri caizse baba modeliydi...
    ama onun gibi satılan ve çok tutulan bir telefonun arkasında duramadı ve birçok insan gibi benimde gözümden düştü.
    eğer bu kadar satış rakamları yakalayan bir modeline bu muameleyi yapıyorsa varın siz söyleyin diğer telefonlarının halini...

Elbette Telefon seçimi ihtiyaçlara göre yapılır, bunu biliyoruz,
    ama diyelim ki x800 bütün ihtiyaçlarımızı görüyor, hatta bazılarımız için fazlasını sunuyor...
    tama bunların hepsi kabulümüz; ya niye diğer markalar gibi sattığı ürünün arkasında durmuyor,
    niye eksik, hatalı dil ve yazılım problemlerini kısa sürede halletmiyor..
    niye kullanıcıların görüşlerine ve isteklerine değer vermiyor...

Nokia her yazılım güncellemesinde bir kolaylık bir yenilik ve birçok hatasını düzeltebiliyor iken ve 2-3 ayda yazılım çıkartabiliyor iken Philips neden vurdumduymaz davranabiliyor.. kullanıcılarını neden onura etmiyor, onlara değer verdiğini göstermiyor...

İste ben anladım ki küçük firmalar ile büyükleri arasındaki fark sadece ürün üretmek değil, onların memnun ve tatmin edilmesidir.
    Philipsin yapamadığı budur, yoksa kalitesizliği değildir. Markayı sattıran da zaten müşterilerinin markaya karşı duyduğu güveni ve desteği arkalarında hissetmesidir, sonuçta bütün cep telefonu aynı işi yapar ha bir eksik ha bir fazla... üstünlük sadece destekte ve güvendedir.

Zamanında çok emek verdik, çok vakit harcadık arkadaşlarla ama bir arpa boyu yol alamadık..
    Sadece kullanıcılar olarak üründe olmasını istediğimiz ve eksik gördüğümüz yazılımsal noksanlıkların tespitini yapmıştık.
    Onların sadece yapacağı bunlardan mantıklı olanlarını birkaç satır kod yazarak hayata geçirmeleri idi, ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

sonrada bizden x830 almamızı bekliyorlar, sizden ne bulduk ki, bizden tekrar alım ve destek bekliyorsunuz.
    biz iki defa aynı yerden ısırılacak kadar saf mıyız?
    Siz önce bir özür mektubuyla bir günah çıkarın sonra karar verelim alıp almayacağımıza...

Yazdığım metinler sadece beni bağlar, buradaki arkadaşlara ve kullanıcılara kesinlikle bir sözüm yoktur, eminim bu telefonları en güzel şekilde işlerini görüyordur. Beğenerek ve araştırarak almışlardır.. Biz gibi sazan değillerdir. Bizim bu kalitede ve özellikteki bir telefondan; Arkasında da teknoloji devi Philipsin güvencesi ve desteği olduğunu ve bundan daha iyisini yapabilecekleri ve kullanıcılarının tecrübelerinden faydalanabileceklerini düşünerek almıştık; ama boynumuz bükük kaldı..

Yani bize başka yol kalmadı, bizde her fani gibi denedik, test ettik ve yüzümüzü başka yere döndük,
    Oda olmaz ise başka bir yöne, o da olmazsa başka bir markaya,
    sonuçta bunlar bizim babamızın şirketi değil, fiyat ferformans olarak beni ne oranda memnun ederlerse orada demir atarım..

Verdiğim paranın son kuruşuna kadar beni tatmin etmesi gerekir, bu sadece ürünle ilgili değil; arkasındaki güçle de, hissettirdiği güvenle de...

kalın sağlıcakla...

• xconnect doğru şeyler yazmışsın fakat x800'ün dil ve yazılım problemlerini çokça tekrarlamışsın.

Ben x800'ü ilk çıktığı zamanlar aldım ve şuan ne dilinde bir problem yaşıyorum nede yazılımında.
    Dediğin gibi hiçbir ürün mükemmel olamaz bende bunu bildiğim için verdiğimiz ücreti fazlasıyla hakeden telefonumla ilgili ufak tefek problemleri kafama takmıyorum.
    Kullanımdan yana bir problemim yok yalnız 2 şey var telefonda benim moralimi bozan.
    1. telefonun bazı kısımlarında boyanın soyulması
    2. dokunmatik ekranın çizilmesi..
    bu sorunlar dediğin milyarlık telefonlarda bile meydana geldiğine göre kafaya takılacak şeyler değil..

+ şuan telefon alacak olsam x800'e 350 lira verip almam, üstüne biraz daha ekler wifi'li star, 5800 ya da 6220c gibi telefonlar alırdım.
    yani x800 alma dönemi kapandı ama hala memnuniyetle kullanılmaya devam ediliyor..

• 225 liraya satıyorum arkadaşlar telefonumu.. tertemizdir, boya atmaları malum yerlerde mevcut, ekranı çiziksiz hatta aldığım günden beri kullandığım jelatini bile üzerinde. askere gidiyorum para lazım

http://www.sahibinden.com/sahibinden_sifira_cok_yakin_x800-95WQQaXQQ15282651WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.