GENEL 3G Bant Yok 2G Bant GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 / GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 2 Duyurulma 2010, Kasım Çıkış Tarihi Yakında Piyasada
BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 131.2 g. Telefon Boyutu 112 x 47.6 x 15.6 mm
GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.2 inç Renk Derinliği 256K Ekran Tipi TFT
ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi MP3 ringtones 3.5 mm audio jack
ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta Oyun Var Kamera 2 MP, 1600 x 1200 piksel, LED flaş, video CIF@15fps Renk Seçenekleri Gri HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2.0 PIM Yok
Aynen ben de merakla bekliyorum...Philips'e mail attım telefon Türkiye'de satılacak mı diye cevap gelmedi uzun süre.Bugün aynı mesajı gene attım sitelerinde de yakında online satış mağazası açacaklarını yazmışlar belki orada satışa sunarlar.İnşallah X710 faciası gibi olmaz.Zaten çift hatlı telefon isteyenlerin beklediği şeyler hemen hemen aynı.Çift hattı sorunsuz olsun aynı anda aktif ve yankı,ses düşüklüğü vs. yapmasın,telefon takılmasın hızlı olsun,mesaj yazması kolay olsun bir de pili çok gitsin.Kaç yıl oldu ne samsung ne lg ne philips tam anlamıyla işte budur telefon olarak her türlü işini görür sorunsuz bir telefon denecek bir tek model bile yapamadılar bence.Bunda ayrıca 3.5 mm audio jack da varmış umarım beklentileri karşılar.
Bugün cevap geldi:Değerli müşterimiz, X513 cihazımız henüz Türkiye Piyasalarına giriş yapmamıştır.Haziran ayı içerisinde Teknosa Bayilerinde satışı yapılmak üzere Türkiye Piyasalarına giriş yapacaktır.Online satışımız hakkında bir planlama yoktur.Nisan ayı içerisinde Teknosa Bayilerinde F511 ve X503 cihazlarımızın satışı başlamıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederiz.
Her türlü soru ve sorununuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
philipsin online satış mağazası hala açılmadı.. haziran yarıya geldi ortada ürün de yok. ben de merak ediyorum 2 simle o kadar şarj süresini, acaba meraklandırma satış politikaları mı?
Klasik X500 tasarımı :)
Valla şarj süresi olarak 10 gün rahat çıkartır bu telefon X500 ler 13 günü falan çıkarıyordu ki bunun bataryası 2000mA x500 ün 1700 dü :)
quote:
Orijinalden alıntı: mali198534
quote:
Orijinalden alıntı: mali198534
Piyasada varmı arkadaşlar
Bu telefonu nereden bulabilirim?
Arkadaşlar uzun şarj isteyen varsa buyursun:
Tam 4 tane yedek orijinal bataryalı ve yedek metal arka kapaklı tetemiz XENİUM X503 üm... (4X600 saate kadar bekleme süresi) ve yine 4 yedek orijinal bataryalı ve yedek kapaklı aaa pil ile de çalışabilden XENİUM X520telefonum var.. (4X30 gune kadar bekleme süresi) vardır...
Aylarca hiç şarj derdiyle uğraşmak istemeyen varsa PM atabilir...;)
Şarja baak!!
Şarj berbat denebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme