Şimdi Ara

PHILIPS YENI 5405H LCD SERILERI (32/37/42 PFL5405H) KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
5
Favori
115.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips'in yeni 5 serisi 32/37/42PFL5405H serileri LCD tvler stoklarda ve satışına başlandı.

Ozellikler 42' FULL HD LCD icin icin ozellikler

- 100 hz
    - 2ms tepki süresi,
    - 1:100.000 kontrast,
    - usb media player (mkv , divx dahil) özelligi
    - 2.1 20W + virtual 20W ses özellikleri
    - dvb-c mpeg4 ile harici kutu olmadan modül ile teledunya hd, sd ye abone olabilme
    ile dikkat çekiyor.

Tüm bu özellikler 42' icin 2000 TL altına sunulacak. Goruluyor ki piyasada rekabet oldukca kızısacak.

Ürün için broşüre aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
    http://www.digitalnewsroom.philips.com/factsheet/fs_42_5000_series.pdf

Diğer boyutlar icin beklenilen fiyatlar şöyle,

32' olanlar - 1350 -1450 TL arası
    37' olanlar - 1600 - 1700 TL arası
    42' olanlar ise - 1950-2050 TL arası

PHILIPS YENI 5405H LCD SERILERI (32/37/42 PFL5405H) KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 14 Haziran 2010; 15:28:51 >

• Eğer teknik özelliklerinde yazanlar doğruysa (niye yalan olsun? ) ve bu fiyatla gelecek ise, ortalık biraz karışacak gibi geliyor.

Yeni panel alacak arkadaşların biraz daha sabretmelerini tavsiye ederim. En azından 1 ay kadar daha...
  • Ön sipariş fiyatı 206*TL dolayında olan 42" ürünün daha ucuz fiyata düşeceğini sanmıyorum, hatta ön siparişi kaçırdım şoku yaratmak adına ilk başkta/stoğa girdiğinde biraz daha pahalı verilir...

Birde benim gözlemime göre diğer markalarda olduğu gibi Philips'te bu modeli giriş seviyesi olarak ucuz fiyattan verip "2010 Modelleri Pazara Girdi" vurgusunu tazelemeye çalışıyor...

Aynen eski Sony W5000 serisi ve yeni 2010 Sony EX400-EX500 bağıntısı ve Samsung taki örnekler gibi, yeni modeller aynı özelliklere sahip eski modellere göre daha ucuz olacak sanırım...
  • Su an HB'de Havale ile 1.987,10 TL . Genelde HB biraz pahalıdır. Daha ucuza satacak siteler ve magazalar olacaktır. 1800 TL civarına da bulunabilrise, kağıt üzerindeki değerleri verebilrise ve perfomansda olumlu yorumalar da gelinirse bu fiyat skalasında yeme de yanında yat bir model olabilir.
  • Havale fiyatından değerlendirdiğinizi keşke not düşseydiniz bende zaten aynı siteden (HB) normal fiyatını verdim... Sitenin Paha açısından genel kanısı aynen dediğiniz gibi fakat ÖN SİPARİŞ olayında yukardaki yazımda ki vurguyu atlamayın derim...

Bekleyen Tüketiciler için benim umudum piyasada bitmek üzere olan 5604 ve 5624 serilerine kıyasla panel kalitesi açısından 7404 ve 8404 serilerine daha yakın olması...
  • Ben daha önce birçok modelde gidip geldim. Çok fazla para vermek istemiyordum. Aradığım özellikler yüksek tepkime süresi ve USB idi(mkv). Led'e(backlight) o kadar para vermek istemiyordum ama bir araştırdım ki belirttiğim bu özellikleri taşıyan LCD'ler de aşağı yukarı Led ile aynı fiyat(2600-2700) ben de tekrar led'e(SL9500) kaymıştım. Aradığım bu özellikler 42PFL5405H modelinde var ve fiyatı 2000 civarı. Bu süper bir fiyat benim için. 27'sinde HB stoklarında olacak ben sanırım bu tarihten önce bu siteden ön siparişi vereceğim. (Ön siparişten sonra stoklara daha yüksek fiyattan da girebilir bunu da göz önüne almak lazım.) Yalnız aklıma takılan bir konu var. Daha önce LG SL8500 ve LH7000 modellerine de bakmıştım. İkisi de benim istediğim özellikleri taşıyordu ancak SL8500'de aşırı bir parlama olduğunu, LH7000'in de sesinin cılız olduğunu buradan öğrendim. Özelliklerine bakınca fiyatlarına göre iyi olan bu televizyonların bu tür eksiklikleri oluşu beni 42PFL5405H konusunda kararsızlığa itiyor. Çünkü hiçbir yerde değerlendirme bulamadım nette. Yurt dışında da yeni satılacak sanırım. Genel olarak philips değerlendirmelerini okudum yabancı sitelerden oldukça övgülü sözler söylemişler Philips paneller için. Siz ne düşüyorsunuz? Philips bu deyip gönül rahatlığıyla almalımıyım?

• "Ön-Sipariş" ne demek Beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parayı şimdi veriyorsunuz tv yi bir ay sonra alıyorsunuz demek
  • Aslında HB için 1 ay değil süre 27.04.2010'da stoğa giriyor. O zamana kadar araştırıp 1-2 gün kala siparişi vereceğim ama yukarıdaki sorular kafamı kurcalıyor.
  • Kardeş ben tabiki biliyorum ön-sipariş olayınıda,burada asıl taş atmak istediğim durum;herifler acaba ne satıyorlar yada neyi çıkarıyorlar
    vede bu entry CCFL için neden ön-sipariş demişler uyanıklar

Görende High-End bir panel+hiç bilinmeyen ve süper bir şey çıkacak sanıyor!!
    Bas parayı ve bir ay filan bekle,ülen ne uyanıklar var memlekette

Yaw gelmeyin böyle gazlara beyler,ön sipariş demek bu seviye bir panel için

++

Phil 2010 Model Seriler;

-5000;Baclit>White Direct-LED 100Hz/8-bit Sharp UV2A Modül(32"/40"/46"/52")

-7000;Baclit>White Edge-LED 100Hz/8-bit Sharp UV2A Modül(32"/37"/40"/46")

-8000;Baclit>White Edge-LED 200Hz/8-bit Sharp UV2A Modül(37"/40"/46"/52")

-9000;Baclit>White Direct-LED LD(Local-dimming/1792LED-224Zone) 400Hz/10-bit Sharp UV2A Modül(32"/40"46"/52")

++
    Phil için bence 2010 Modelleri bekleyin ve aceleye gelmeyin böyle ön-sipariş gazınıda geçin bir kalem yaw

Herkeste acaip bir telaş var,arkadan kovalayanlar varmış gibi

+

Not;Phil 2008 yılında Sharp ile Modül anlaşması imzalamıştı(aynı şekilde Pio/Sony/Tosh ilede,bu arada Sony artık "ortak" oldu Modül Fabrikasına{Sakai-City deki})
    2009 yılında da Sharp Modülleri kullanmaya başladı Phil ama bunlar eski/klasik nesil ASV tipli olanlardı ve sorunlarıda beraber geldi,dışarda bu Sharp Modüllü
    seriler hiç tutulmadı desem yeridir!sürekli malum Sharp sorunları ie devam etti ama yeni nesil Sharp U2A Modüller çok daha ucuz maliyetli (ama bunu size tabiki yüksek fiyattan
    yedirecekler çünkü "yeni teknoloji" diyerek)olmasına karşın Performans açısından ASV lerden çok ileride bir Modül tipidir
    Siyahlar en iyisi+Contrast keza öyle,ResponseTime çok düşük ve harbi "4ms"dir ve diğer Phil lerin IPS leri gibi "sallama" 1/2ms değildir)ancak Phil bu konuda
    Sharp Modüllerede 1/2ms diyebilir(derse buda sallamadır tabiki)

Sharp lardaki en büyük sorun olan Angle-view(izleme açısı)bu panelde oldukça iyi seviyeye yükselmiştir

Kısaca Sharp UV2A Modüllü Philler güzel iş yapacaktır ama fiyatlarının pahalı olabilmeside mümkündür!(özelliklede TR de)

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 17 Nisan 2010; 16:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani
    ....

Görende High-End bir panel+hiç bilinmeyen ve süper bir şey çıkacak sanıyor!!
    Bas parayı ve bir ay filan bekle,ülen ne uyanıklar var memlekette

Yaw gelmeyin böyle gazlara beyler,ön sipariş demek bu seviye bir panel için

...

Bende aynı şeyi anlatmak istedim fakat, memlekette (kısıtlı bütçeyle tüketim tercihinde) "ucuza rağbeti" ilk kriterlerden sayan arkadaşlar hemen gaza geliyor...

Sizinde uyardığınız iyi olmuş sağolun...

• BU şartlara;
    "kararsızlık hastalığım yüzünden" sanırım ya hepsibur. dan; 32"5405 siparişi veririm. ya da İst.Biliş.im'den SONY ex500 (32").
    PHILIPS; 1.382,00 tl (h.B.com)
    SONY ; 1.475,00 tl (İst.Bil.)

Son bir öneride bulunursanız beni şu arapsaçı durumumdan kurtarmış olursunuz dostlarım...
  • Sn. Hakan Uzay,

Üründe bu kadar kararsız ken nasıl olurda tedarikçide en ucuz diye garanti ve servis kapsamını önemsemezsiniz anlamıyorum...

Sony Türkiye distribütörü Sony Eurasia dır, o bahsettiğiniz firma paralel ithalat firmasıdır...

Bence sizin durumunun kararsızlık değil, bilinçli tüketici olmak adına konuya yanlış açıdan yaklaşıyorsunuz. Ürün ihtiyacınız karşılarken, satış sonrası hizmet yabana atılmamalı...

Diğer mesajımda da yazdığım gibi gidip ürünleri yakından incelemeniz daha sonra karar vermeniz en iyisi olacak sanırım...
  • Philips'in yeni 5 serisi 32/37/42PFL5405H serilerinin stoga girmesine 2 gün kaldı. Su an görülen o ki

32' olanlar - 1350 -1450 TL arası
    37' olanlar - 1600 - 1700 TL arası
    42' olanlar ise - 1950-2050 TL arası

fiyatlardan satısa cıkacak. Bakalım ürün kagıt üzerinde yazılan degerleri kadar performanslı olacak mı , gorecegiz.
  • H.B ye baktım şimdi 26.nisan olan stoklara girme tarihi 30.Nisan olmus
  • Ben siparişi verdim H.B.'dan 27'sinde stoktaydı güya 30'u oldu :( Umarım daha fazla gecikmez. Kararsızdım aslında ama 200 TL hediye çeki kampanyasını da görünce hemen siparişi verdim. Bu televizyon 1869 liraya geldi. Yuh artık daha neler. I.B.'de KDV dahil taksitli fiyatı 1.976,46 TL. İndirim çekiyle birlikte H.B. fiyatının ne kadar hesaplı olduğu apaçık ortada. İ.B. bu fiyata satıyorsa normal piyasa fiyatı bence çok daha yüksek olacaktır. Bu çıkış fiyatı olabilir. Tahmin etmek çok güç şu an.
  • Hayırlısı olsun o zaman Turkiye'de ilk test sonuclarını sizden alacagız gibi görülüyor
  • Phil/TR bulu-bula 5405 lerimi bulmuş ilk olarak 2010 Modelleri sürmek için
  • Üstad,

Biz hala ikinci dünya ülkesi muamelesi görüyoruz malesef...

Yeni modeller çıkar biz bir sene sonra görürüz en iyi ihtimalle bazen de buraya hiç uğramazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayseeh

Üstad,

Biz hala ikinci dünya ülkesi muamelesi görüyoruz malesef...

Yeni modeller çıkar biz bir sene sonra görürüz en iyi ihtimalle bazen de buraya hiç uğramazlar

Ne alakası var canım. 2010 model bunlar ve Dunya'nın her yerinde 2010 model. Diğer ülkelerde de henuz tam satısı başlamadı, yeni yeni pazara girdi.
    http://www.support.philips.com/support/catalog/products.jsp;jsessionid=D4CA83B8BBF948E264147D21FFC79C13.app107-drp1?categoryid=LCD_TV_SU_DE_CARE&userLanguage=en&userCountry=de&_requestid=220596

Albani Usta'nın gormek istedigi daha high level paneller .. Yani 2.500-3000 belki 3500-4000 TL den aşağı olmayacak olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Nisan 2010; 22:53:09 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.