Şimdi Ara

PHILIPS YENI 5405H LCD SERILERI (32/37/42 PFL5405H) KULLANICILARI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.040
Cevap
5
Favori
115.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni ses sistemi aldım. Logitech Z-906. Bu sistemi TV ye bağlamak istiyorum.

Yalnız bu tv de optik ses çıkışı yok. Koaksiyel çıkış var mı bizim cihaz da? Ürün özelliklerinde de yazıyor ama bi sorayım dedim yinede.

Bir de 5 renkli giriş var. Onun sadece kırmızı beyaz rca kısımlarına bağlasam diğer 3 giriş boş kalsa ses kaybı yaşar mıyım?
  • philips 37 bende aldım garantisi ya bitti ya bitmek üzere, hepsiburada dan almıştım. Doğru dürüst dikkat etmedik aldığımızda ama ekranda lekeler vardı az biraz açık renk düz görüntü olduğunda lekeler belli oluyordu gittikçe fazlalaştı iyice canım sıkıldı son olarak birde arada sesi gidip cızırtılı ses çıkmaya başladı ama açıp kapayınca düzeliyordu bende servis çağırdım bir kaç ay önce servis abi lcd ekranın içi açılmaz temizlenmez yani dedi ayrıca servise alsak bişey yapamıycaz firmaya gönderecez oda biraz bakacak çalışma sorunu yada aşırı görüntü sorunu görmeyince geri gönderecek ve sonuç aynı zaten garantinde bitiyor dedi. Bende bidaha eski iyi markaları körü körüne seçmemeyi öğrenmiş oldum. Aldığımda başka markaların ürünleri daha ucuzdu biz philips aldık güvendik ama kimseye önermemde alacak arkdaşımıda caydırırım bundan böyle.

(Sanırım lcd ekranları temiz olmayan ortamda yada temiz olmayan kişilere toplatıyorlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

philips 37 bende aldım garantisi ya bitti ya bitmek üzere, hepsiburada dan almıştım. Doğru dürüst dikkat etmedik aldığımızda ama ekranda lekeler vardı az biraz açık renk düz görüntü olduğunda lekeler belli oluyordu gittikçe fazlalaştı iyice canım sıkıldı son olarak birde arada sesi gidip cızırtılı ses çıkmaya başladı ama açıp kapayınca düzeliyordu bende servis çağırdım bir kaç ay önce servis abi lcd ekranın içi açılmaz temizlenmez yani dedi ayrıca servise alsak bişey yapamıycaz firmaya gönderecez oda biraz bakacak çalışma sorunu yada aşırı görüntü sorunu görmeyince geri gönderecek ve sonuç aynı zaten garantinde bitiyor dedi. Bende bidaha eski iyi markaları körü körüne seçmemeyi öğrenmiş oldum. Aldığımda başka markaların ürünleri daha ucuzdu biz philips aldık güvendik ama kimseye önermemde alacak arkdaşımıda caydırırım bundan böyle.

(Sanırım lcd ekranları temiz olmayan ortamda yada temiz olmayan kişilere toplatıyorlar)

elektronik işi şans işi derler. Sizin tvde bu tür sorunlar oldu diye kimseye önermem diyerek yaklaşmanız bence yanlış. Aynı ürün bendede var 37pfl5405, üçüncü seneye girdim nerdeyse hiçbir sorun yok. Sonuçta sony,philips,sharp,panasonic gibi markalar köklü ve büyük markadır.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür

• Çözülecek durum kalmadı artık bu tv bana yapıştı başka yerlerdede okudum ekran lekelerini bu forumdada başına gelenler var. Ayrıca çoğu eski firma sahip değiştirdi üretim yeri değişti oluyor artık böyle şeyler bundan sonra sabit fikirli olup bazı markaları kötülemiycez onlarda kendilerini geliştirmiştir dicez nasıl ünlüler kendini kötüleştirmişse.
    Yukarıya yazdım zaten servise garantiye versemde bir şey çıkmayacağını zaten aşağıda verdiğim şikayet linklerindede başkalarıda ben gibi düşünüyor.
    Googlye yazın bakalım ne çıkacak..

şikayet var philips ekran lekesi

sonuç: ekran lekesi çok oluyor demekki müşterilerini ciddiye almıyorlar.

• Arkadaşlar HDMI kablo ile laptop u LCD ye bağladım. LCD den de dijital koaksiyel kablo ile Z906 ya bağladım ama dijital ses alamıyorum maalesef :( Decode ışığı yanmıyor.

Laptopdan lcd ye dijital sesi nasıl aktarabilirim?
  • Philips LCD TV 42" Televizyonum yaklaşık 1 saat önce kendiliğinden kapandı, ve hemen ardından 2 saniye aralıklarla 3 defa kırmızı stand by ışığı süreki olarak yanıp sönüyor. Prizden çektim işe yaramadı. Tunç akım korumalı priz ile Powercom 1000VA KGK ya bağlı olmasına rağmen böyle bir arıza oldu.

Aynı anda çalışan PC bilgisayarım ve Samsung Led monitörüme hiç bir şey olmadı.

Garantisi bittikten sonra olması moralimi bozdu. 1600 TL verdik, paramızla rezil olduk.

Daha önce bu sorunla karşılaşıp sorunu çözebilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Benim başıma böyle birşey gelmedi dostum halledebildin mi sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Benim başıma böyle birşey gelmedi dostum halledebildin mi sorunu?

Tv nin beslemesi arızalanmış dediler, bugün teslim alacaklar, tamir olursa 120+ kdv , board değişirse 240 + kdv fiyat verildi. Bekliyorum bende sonucu.
  • anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 37pfl5405 tv var ve o dediğin lekelerden ben de muzdariptim. Ancak servisi aradığımda hiç sorgu sual olmadan hemen geldiler, cihazı alıp gittiler. İki gün sonra da arayıp "Cihazınız hazır" diyip eve teslim ettiler. Bence servisten kaynaklı bir mesele bu. Benim size tavsiyem direkt olarak Philips Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz, sizi oradan servise yönlendirdikleri takdirde, servis mecburen ilgilenmek zorunda kalıyor. Servis hizmeti sonrası da genel merkezden arayıp servisin size nasıl davrandığı ile ilgili sorular soruyorlar.
  • 2 gündür tv açılmıyor. Sağ alt köşedeki kırmızı ışık 3 kere arka arkaya yanıp sönüyor. 3-4 saniye sonra tekrar 3 kere yanıp sönüyor. Sürekli aynı. Fişini çıkartıyorum kumandasına basıyorum değişen bir şey yok. Neden olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

2 gündür tv açılmıyor. Sağ alt köşedeki kırmızı ışık 3 kere arka arkaya yanıp sönüyor. 3-4 saniye sonra tekrar 3 kere yanıp sönüyor. Sürekli aynı. Fişini çıkartıyorum kumandasına basıyorum değişen bir şey yok. Neden olmuş olabilir.

Hocam bendede kumanda sorunu var bazen beş altı defa yenileme yaptığımda açılıyor, uzaktan kumandada olduğunu düşünmüyom sorunun, çünkü tv yi alttaki düğmeden açıp kapıyom sorun halloluyor. Ama alttaki düğmede bazen elektrik cızırtısı yapıyo, bu philipslerin bizim seri uyduruk çıktı demekki, ekran lekesi açılmama power düğmesi çıtırtı hepsi benim tv de var, satsakta alan olmaz bu kadar sorunla, piyango felan vursa 42 LG alacam da oda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 2 Haziran 2014; 12:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

2 gündür tv açılmıyor. Sağ alt köşedeki kırmızı ışık 3 kere arka arkaya yanıp sönüyor. 3-4 saniye sonra tekrar 3 kere yanıp sönüyor. Sürekli aynı. Fişini çıkartıyorum kumandasına basıyorum değişen bir şey yok. Neden olmuş olabilir.

Hocam bendede kumanda sorunu var bazen beş altı defa yenileme yaptığımda açılıyor, uzaktan kumandada olduğunu düşünmüyom sorunun, çünkü tv yi alttaki düğmeden açıp kapıyom sorun halloluyor. Ama alttaki düğmede bazen elektrik cızırtısı yapıyo, bu philipslerin bizim seri uyduruk çıktı demekki, ekran lekesi açılmama power düğmesi çıtırtı hepsi benim tv de var, satsakta alan olmaz bu kadar sorunla, piyango felan vursa 42 LG alacam da oda yok.

valla ben 4 yıldır kullanıyorum ilk defa bu oldu. Bizim buralarda inşaatlar çoğaldıktan sonra elektrik kesilmeler çok artmıştı. O zamana denk geldi. Voltaj düşüp yükselmesinden kaynaklımış benim ki. Allahtan salondaki tvye olmadı ona gözüm gibi bakıyorum geçen deprem olduğunda hanımı aradım tv yi sıkı tut diye yani düşün
    İşin şakası bir yana 4 yılda bu tip arıza ki şu elektrik kesilmeleri olmasa inanıyorum bu da olmayacaktı. Yapacak bir şey yok. Bende servise verip bi bkacağım olmadı değğiştirmek için bahane olur. TVyi yaptırıp babama veririm. Onun olduğu odaya beyaz çerçeve istiyordum. Beyaz alırım artık napalım

• Valla bence böyle marka tvleri millet arıza yapmıyor kolaylıkla diye alıyor benimkinde arıza bolluğu var seninki dört senede bir bozulmuş maşallah diyorum ama bu devirde elektrik kesilmesiyle arıza yapacak televizyon ayıp eder bunun bir sürü koruması sigortası var ben artık en çok satılan ve herkesin beyendiği ürünü alma peşinde olacam yoksa bu marka iyi şu kötü demicem millet samcung lg alırken gittim bunu aldım neyse hayırlısı olsun.
  • 32pfl5405h kullanıcısıyım. Biraz eski bir televizyon. 2 gündür yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum.

dsmart hd uydu alıcısını hdmi ile tv'ye bağladığımda "video sinyali yok" uyarısı alıyorum.

Aynı cihazı başka tv'ye bağlıyorum sorun yok.

philips tv'ye başka uydu alıcı bagliyorum( sd uydu alıcı) sorun yok.

philips tv'ye hdmi ile bilgisayar bagliyorum sorun yok.

Fabrika ayarlarına döndüm . En son yazılımı yükledim.

yani tüm olasılıkları denedim. Hdmi kabloda, uydu alıcıda, tv'de, hdmi girişinde herhangi bir problem görünmüyor. Ama dsmart uydu alıcıyla birlikte görüntü vermiyor.

Müşteri hizmetlerini aradım cevap veren yok. Lütfen bilgisi olan varsa yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42PFL5624H-12 modelinde bir ldc ye sahibim. Lenovo z580 marka pc me baglayamiyoum. Vga midir hdm midir kablonun adini da bilmiyorum ama var bu kablodan birini pc ye birini tv ye bagladigim halde pcyi tv ekranina yansitamiyorum. YARDIM ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

42PFL5624H-12 modelinde bir ldc ye sahibim. Lenovo z580 marka pc me baglayamiyoum. Vga midir hdm midir kablonun adini da bilmiyorum ama var bu kablodan birini pc ye birini tv ye bagladigim halde pcyi tv ekranina yansitamiyorum. YARDIM ?

Yardımcı olacak biri yok mu ?
  • neleda N kullanıcısına yanıt
    Hocam TV nin kumandasından EV işaretine basıp bağlantıyı yaptığın girişi seçiyorsun değil mi? Tabi ilk kullanım da eklemen lazım bu girişi.
  • arkadaşlar bilgisayarı ve ya uyduyu kapatınca bu tv neden kendi kendine kapanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merrhabalar, philips 42 pfl5405h/12 lcd tv'ye sahibim konu hortlatma olacak fakat 2011 yılı güncellemesini internetten indirip uygulayan oldu mu ? tv ile ilgili bir proje gerçekleşitiriyorum arayüzü daha iyi hale gelecekse güncelleme yapabilirim eğer çok değişiyorsa işime gelmez. Yazılım güncellemesini geri alabilir miyiz onu da bilmiyorum. Eğer varsa güncelleyen menü tuşuna basınca nasıl bir görüntü geliyor paylaşırsa çok mutlu olurum.Saygılar.

• TrMaSter T kullanıcısına yanıt

çok uzun zaman olmuş ama bu kadar gelişmiş enerji tasarrufu olan bir televizyonun ekranda 10 dakika sinyal yok yazısını tutup cihazı stand by moduna almaması şaka gibi. Işık sensörü koyana kadar insan şu özelliğe bir değiştirilebilir zaman ayarı koyar.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.