Şimdi Ara

PHILIPS YENI 5405H LCD SERILERI (32/37/42 PFL5405H) KULLANICILARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
5
Favori
115.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32pfl5605 ses kesme problemi son sürümü yükleyince düzeldi, iki gündür problem yok çok şükür.
  • bende bugün itibarı ile 42pfl5405h aldım..sıkıntı yok..aynı ürünün 32" olanını kullanıyordum.
  • ya arkadaşlar benim 32 pfl 5405 LCD philips marka televizyonum var 1 yıl önce almıştım çokta memnundum ama bu gün birden tv izlerken ekran gitti bir daha da gelmedi. kırmızı ışık yanıp sönüyor, açıp kapatıyorum yine aynı ekran gelmiyor. kırmızı yanıp sönüyor ne olabilir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_göz

ya arkadaşlar benim 32 pfl 5405 LCD philips marka televizyonum var 1 yıl önce almıştım çokta memnundum ama bu gün birden tv izlerken ekran gitti bir daha da gelmedi. kırmızı ışık yanıp sönüyor, açıp kapatıyorum yine aynı ekran gelmiyor. kırmızı yanıp sönüyor ne olabilir sizce ?

Korkarım televizyonunuzu servise göndermeniz gerekiyor. Yanıp sönme sayısına (üst üste yanıp söner sonra ara verir tekrar yanıp söner 2 ara arasında kaç kere yanıp sönerse o sayı) göre bir arıza kodu veriyordur. Muhtemelen Power (güç) ünitesinde bir arıza olabilir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_göz

ya arkadaşlar benim 32 pfl 5405 LCD philips marka televizyonum var 1 yıl önce almıştım çokta memnundum ama bu gün birden tv izlerken ekran gitti bir daha da gelmedi. kırmızı ışık yanıp sönüyor, açıp kapatıyorum yine aynı ekran gelmiyor. kırmızı yanıp sönüyor ne olabilir sizce ?

Kardeş benim başıma gelen hatanın aynısı... hata elektrik voltaj düşmesinden kaynaklanıyor... enazından teknik desteğin bana dediği o... lcdm servisde tam 2ay bekledi tek parça için... anakart tamamen değişiyormuş... hiç zaman kaybetmeden teknik servise durumu bildir.
  • samsung alın ark.lar bu altyazı sorunu sadece phılıps de var ve düzelmicek de... samsungun en kötüsü bile tüm altyazıları gösteriyor
  • Selam arkadaşlar. bende de 42pfl5405 var şimdi geçen gün yeni bir ekran kartı aldım bununla pc yi hdmi dan tv ye bağlayıp hem görüntü hem ses alabiliyorum. şimdi elimde bulunan creative 2+1 speaker ı tv ye bağlamak istiyorum
    speaker ın arkası şu şekilde
     PHILIPS YENI 5405H LCD SERILERI (32/37/42 PFL5405H) KULLANICILARI

ve elimde bu

ve bu

kablolar var ayrıca şu adaptörde elimde mevcut.

şimdi adaptörü speaker a ve ilk kabloyu speaker ve tv nin kulaklık girişine taktım speaker dan ses geliyo ama tv den de ses geliyo ayrıca tv kumandasından speakerdan çıkan sese hükmedemiyorum.
    bu elimdekilerle daha sağlıklı bir bağlantı yapabilir miyim? veya daha sağlıklı bir bağlantı için ne tip adaptör ve kablolar almam gerekir acaba
    şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsal -- 26 Mart 2012; 20:09:06 >

• Merhaba ben de 32lik olandan kullanıyorum ama merak ettiğim bir şey var ses sistemi bağlayamıyor muyuz tvye? Evde 5+1 ses sistemim var ama tvde sistemi bağlayacak çıkış göremedim?
  • merhaba arkadaşlar 5604 veya uyumlu herhangi bir serisi için lcd masa ayağı lazım kullanmayıp satmak isteyenler lütfen pm yada cevap atsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut123 -- 17 Haziran 2012; 23:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

Merhaba ben de 32lik olandan kullanıyorum ama merak ettiğim bir şey var ses sistemi bağlayamıyor muyuz tvye? Evde 5+1 ses sistemim var ama tvde sistemi bağlayacak çıkış göremedim?

tv nin arkasında coaxsiyel çıkış var....ses sisteminde de coax girişi varsa yine coaxsiyel bi kablo ile bağlayabilirsin....
  • şu an pfl5405'in en son yazılımı hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

şu an pfl5405'in en son yazılımı hangisi acaba?

Son Sürüm: 000.140.046.000
  • ben philips 32pfl5605h model lcd tv kullanıyorum...1,5 yıl falan oldu alalı, hepsiburadadan almıştım...son üç aydır yoğun bi şekilde ses kesilme sorunu yaşıyorum...3-5 saniyelik ses kesiliyo ve tekrar geliyo...bu durum tüm yayınlarda film izlerken usbden ve ps3 ten oyun yada film izlerken yapıyor...neler yapabilirim servise gitmeden acaba yazılımla falan çözülebilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncy84

ben philips 32pfl5605h model lcd tv kullanıyorum...1,5 yıl falan oldu alalı, hepsiburadadan almıştım...son üç aydır yoğun bi şekilde ses kesilme sorunu yaşıyorum...3-5 saniyelik ses kesiliyo ve tekrar geliyo...bu durum tüm yayınlarda film izlerken usbden ve ps3 ten oyun yada film izlerken yapıyor...neler yapabilirim servise gitmeden acaba yazılımla falan çözülebilir mi??

Servisi aramanı tavsiye ederim, en iyi onlar yardımcı olurlar.
    Servise gerek kalmadan yapılacak bir şey varsa, onlar çözecektir.
  • Arkadaşlar bende Philips LCD TV 42PFL5405 almıştım alırken ekranda bir boşluk vardı sorduğumda ekran korumasının boşluğu olduğunu söylemişti Philips danışma hattı, dün kızım malesef eline tel tokalardan alıp ekranı bi güzel çizmiş ekranda görüntü sorunu yok çokta belli değil hatta sinirlenip bi yumrukta ben attım :D sonra canım sıkıldı ama napim bugün servisi aradım böye oldu dedim model numarasını istedi sonra bana böyle bi korumanın olmadığını ekranın değişim ücretinin ise 500tl civarı olduğunu söyledi tabi teşekkür edip kapamak zorunda kaldım o kadar para vermek bana hiç mantıklı gelmedi şimdi 3 sorum var bilen arkadaşlar varsa ve cevaplarsa sevinirim.

1. Ekranda koruma olmadığı doğrumu 500tl fiyat çok yüksek değilmi ?
    2. Benim yumruğun etkisi sonradan çıkarmı ? (şimdilik sorun yok görünüyor.)
    3. Kasa ile cam arasında boşluk olması normalmi nedir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QEXEC

Arkadaşlar bende Philips LCD TV 42PFL5405 almıştım alırken ekranda bir boşluk vardı sorduğumda ekran korumasının boşluğu olduğunu söylemişti Philips danışma hattı, dün kızım malesef eline tel tokalardan alıp ekranı bi güzel çizmiş ekranda görüntü sorunu yok çokta belli değil hatta sinirlenip bi yumrukta ben attım :D sonra canım sıkıldı ama napim bugün servisi aradım böye oldu dedim model numarasını istedi sonra bana böyle bi korumanın olmadığını ekranın değişim ücretinin ise 500tl civarı olduğunu söyledi tabi teşekkür edip kapamak zorunda kaldım o kadar para vermek bana hiç mantıklı gelmedi şimdi 3 sorum var bilen arkadaşlar varsa ve cevaplarsa sevinirim.

1. Ekranda koruma olmadığı doğrumu 500tl fiyat çok yüksek değilmi ?
    2. Benim yumruğun etkisi sonradan çıkarmı ? (şimdilik sorun yok görünüyor.)
    3. Kasa ile cam arasında boşluk olması normalmi nedir bu ?

aynı tv bende de var. 37pfl5405.

1.Ekranda hiçbir koruma yok maalesef gözün gibi bakacaksın. Ben oğlum 2 yaşına basmadan elinde oyuncağı ile ekrana vurup duruyordu elini sürtüp duruyordu. Odasına yarım saat kapattım şimdi o elletmiyor kimseyi ;) Ancak böyle akıllandı :)

2.Şimdilik sorun yoksa ilerde de birşey olmaz.

3.Kasa ile cam arasında benimkinde de boşluk var bazen bezin sivri kısmını boşluğa sokup boydan boya çekiyorum içindeki tozları temizliyorum :) Herhalde bu kasaların modeli böyle.

Fakat görüntü kalitesi olarak tv den gayet memnunum.

• Evet üstat dediğin gibi bez rahat girecek kadar boşluk var hatta aldığımda gidip bikaç mağazada başka marka ve modellerede bakmıştım onlarda öyle boşluk olmadığını görünce Philips danışma hattını aramıştım onlar söylemişti koruma felan mevzuunu tabi olayın şekli böyle bir olaydan sonra değişti, yumruğa canım çok sıkıldı böle tv yumruğumla duvar arasında bi zıngıldadı ama sağlam maşallah hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

arkadaşlar 2011 nisan ayında 37pfl5405 aldım eylül gibi ekranda tozlanma başladı 1 ay süresince tozlanma arttı ve servise gönderdim 10 gün içinde sorun halledilip geldi. geldikten sonra test ettim sorun bulamadım. geldikten bir hafta sonra tozlanma tekrar başladı ve şu anda tv nin sadece tam ortasından 10 cm dışında kalan kısımlar nerdeyse tozdan gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı bu arada tv yi kullandıgım odada herhangi bir tozlanma yok nerdeyse tv nin ekranını bile 15 günde bir silerim sildigimde bile toz yok denecek kadar az olmasına ragmen bu ekranın içie giren toz neyden kaynaklı olabilir.
    ayrıca tv yi servise gönderdim giden tv de hiçbir çizik olmamasına ragmen geldiginde alt ortada Philips yazan yerde ve sag taraf cercevenin tam ortasında nur topu gibi derin çiziklerim oldu tv servisden geldiginde teslim alan ben değildim sonradan baktıgımda fark ettim servisi böyle böyle ddedim aradım dedigi kelime şu bizden olması mümkün değil dedi bende cok üstelemedim.
    ama yakın zamanda 1hafta içinde tkrr arayacagım gelsin baksınlar bakalım ne olacak
    2 tane resim koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı sorunu bende yaşadım.
    2011 mayısta aldığım tvnin ekranı silinemeyecek şekilde içinden tozlandı.2012 şubatta garanti kapsamında temizlendi.Ancak şu an yine aynı durum oluştu.

Resmen PHILIPS markasından soğudum.Böyle saçma bir olay başka tv markalarında oluyor mu acaba?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar çözümle ilgili yardımcı olabilir mi?

TV yi alırken satan kişi mağazadaki örnek ürünün ekranına vurmuş ve önünde koruma olduğu için dış darbelerden etkilenmeyeceğini söylemişti. Accaba ekranın önündeki bu tabaka ile ekran arasına mı toz giriyor? Bu dış tabakayı çıkartmak çözüm olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

arkadaşlar 2011 nisan ayında 37pfl5405 aldım eylül gibi ekranda tozlanma başladı 1 ay süresince tozlanma arttı ve servise gönderdim 10 gün içinde sorun halledilip geldi. geldikten sonra test ettim sorun bulamadım. geldikten bir hafta sonra tozlanma tekrar başladı ve şu anda tv nin sadece tam ortasından 10 cm dışında kalan kısımlar nerdeyse tozdan gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı bu arada tv yi kullandıgım odada herhangi bir tozlanma yok nerdeyse tv nin ekranını bile 15 günde bir silerim sildigimde bile toz yok denecek kadar az olmasına ragmen bu ekranın içie giren toz neyden kaynaklı olabilir.
    ayrıca tv yi servise gönderdim giden tv de hiçbir çizik olmamasına ragmen geldiginde alt ortada Philips yazan yerde ve sag taraf cercevenin tam ortasında nur topu gibi derin çiziklerim oldu tv servisden geldiginde teslim alan ben değildim sonradan baktıgımda fark ettim servisi böyle böyle ddedim aradım dedigi kelime şu bizden olması mümkün değil dedi bende cok üstelemedim.
    ama yakın zamanda 1hafta içinde tkrr arayacagım gelsin baksınlar bakalım ne olacak
    2 tane resim koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı sorunu bende yaşadım.
    2011 mayısta aldığım tvnin ekranı silinemeyecek şekilde içinden tozlandı.2012 şubatta garanti kapsamında temizlendi.Ancak şu an yine aynı durum oluştu.

Resmen PHILIPS markasından soğudum.Böyle saçma bir olay başka tv markalarında oluyor mu acaba?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar çözümle ilgili yardımcı olabilir mi?

TV yi alırken satan kişi mağazadaki örnek ürünün ekranına vurmuş ve önünde koruma olduğu için dış darbelerden etkilenmeyeceğini söylemişti. Accaba ekranın önündeki bu tabaka ile ekran arasına mı toz giriyor? Bu dış tabakayı çıkartmak çözüm olur mu?

• pfl 5405' e sony xperia HDMI bağlantısı yapıyorum, görüntüde kesinti/temassızlık oluyor, telefon da yeni fakat anlayamadım..karşılaşan varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvarsat -- 16 Ocak 2013; 16:05:27 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.