Şimdi Ara

Philips5507K Görüntü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce philips marka 40" 5507K model tv aldım, şöyle bir sıkıntım var.

Dahili uydu alici ile sd ya da hd yayinlari seyrederken kanallarda geçen alt yazılar pek çok tvden iyi görünuyor, ancak görüntüye hareketli bir sahne geldiğinde alt yazılar o sahne bitene kadar bulanıklaşıyor. (Alt yazıdan kastım, tv yayınından gelen haberler, hisse senetleri gibi şeyler.)

Servis bunun normal olduğunu söyledi, sizce de bu normal bir durum mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 5007 de Digitürk Plus ile hiç bir sıkıntıyok.Pixel Plus seçeneğinde bir çok değişebilir ayar var bazılarını kapayarak veya minimuma alarak deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Merhaba arkadaşlar,

Dahili uydu alici ile sd ya da hd yayinlari seyrederken kanallarda geçen alt yazılar pek çok tvden iyi görünuyor, ancak görüntüye hareketli bir sahne geldiğinde alt yazılar o sahne bitene kadar bulanıklaşıyor. (Alt yazıdan kastım, tv yayınından gelen haberler, hisse senetleri gibi şeyler.)

Normal değil, paneli evde kullandığınız cihazlar üzerinden güncelleyin, yeni serilerin hepsini tvden çok artık bir bilgsayar olarak düşünmelsiniz, yani kullandığınız cihazları tanıtın, bunu yapmak basittir tüm cihazlar panel bağlıyken, paneli düz güncelleştirme yapın, güncelleştirme bittikten sonra önce harici cihazları sonra paneli kapatın, sonra önce paneli sonra cihazları açın, görüntüde dahi belirli bir işleşme olduğunu göreceksiniz !

Servisler malesefki oldukça yetersizler, böyle forumlardan okuyunca öğreniyorlar, sorumlu oldukları cihazların özelliklerini !

• Tv yazilimini daha önce güncellemiştim zaten, yine baktım yazılım güncel dedi, hiç bir ek donanim da kullanmiyorum

Servis gecikme süresinden falan olur diyor, sizce ne yapmalıyım, tv yi alalı 15 gün oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Merhaba arkadaşlar,

Ben de seninle aynı televizyonu aldım 2 gün önce kurulum yapıldı.
    ve özellikle NTV seyrederken alt yazıda titremeler olduğunu gördüm.

çözümü burada buldum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65820103/mpage_5/tm.htm
    ayarları değiştirerek düzeldi..

şimdi kafama takılan tam karanlık ortamda gördüğüm bulutlanma olayı.
    hafifte olsa rahatsız etti
    ne yapmalıyım bilmiyorum.

ayrıca kanalları düzenlemek için kanal editör programı aradım.
    phlipsden istedim yolladılar ama programı çalıştıramadım.

çalışsa harika olacaktı

• Linkteki ayarlar güzelmiş gerçekten, teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.