arkadaşlar bu mp4 çalar, mp4 çaldığını klavuzunda yazıyor ama bir türlü yüklediğim videoları oynatamadım. kendi içindeki videonoun özellikleri ise şöyle, bilgisi olan birisi yardım ederse memnun olurum. video convert ederken mp4 yaptım olmadı. çözünürlüğü 128x128 yaptım olmadı. mjpeg codekli mp4 yaptım olmadı. mp4 codecli mov yaptım olmadı.
Genel Tam isim :Philips GoGear ViBE\Video\Formula.mp4 Biçim :MPEG-4 Biçim profili :QuickTime Kodek ID :qt Dosya boyutu :20.4 MiB Süre :1dk 52s Kapsamlı bit oranı :1 524 Kbps Film adı :vibe.avi Kodlanma tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43 Etiketleme tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43 Yapım uygulaması :VirtualDubMod 1.6.0.0 SURROUND (build 2560/release)
Görüntü ID :2 Biçim :M-JPEG Kodek ID :jpeg Süre :1dk 52s Bit oranı modu :Değişken Bit oranı :1 343 Kbps Genişlik :128 piksel Yükseklik :128 piksel Görüntü en-boy oranı :1.000 Kare hız modu :Değişken Kare hızı :30.000 kare/s En az kare hızı :29.703 kare/s En fazla kare hızı :30.303 kare/s Bit/(Piksel*Kare) :2.731 Akış boyutu :18.0 MiB (88%) Dil :İngilizce Kodlanma tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43 Etiketleme tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43
Ses ID :1 Biçim :ADPCM Kodek ID :11 Kodek ID/İpucu :Intel Süre :1dk 52s Bit oranı modu :Sabit Bit oranı :176.4 Kbps Kanal :2 kanal Örnekleme oranı :22.05 KHz Akış boyutu :2.36 MiB (12%) Dil :İngilizce Kodlanma tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43 Etiketleme tarihi :UTC 2010-02-25 10:41:43
abi hiç sorma aynı sorun benimkinde de var. ya her şeyi yaptım. o formula videosu ile aynı özellikleri yaptım olmadı. tüm formatları denedim olmadı. kıracağım bu mp3ü valla. video oynatmir türlü.
video atarken bu programı kullanınız videoları görmezse hiç pes etmeden sürekli video bölümünde aç-aç-aç yapınız.
benim derdim daha ilginç aleti update etmek istiyorum olmuyor birtürlü program görmüyor bunu bilen varmı çözümünü.
Philips Gogear Vibe' nin çeşitli versiyonları var. Öncelikle cihazınızın versiyonunu ayarlar kısmından öğrenin ve versiyonuna uygun olan device manager programını internetten indirip bilgisayara kurun. Oynatıcıyı bilgisayara bağlayın. Device manager programını çalıştırın. Eğer program oynatıcıyı görmezse oynatıcıyı bilgisayardan çıkarın. Oynatıcının ayarlar menüsünden ''pc bağlantı tercihleri'' ne girin. İki seçenek göreceksiniz. Oradaki aktif seçeneği değiştirip tekrar bilgisayara bağlayın. Emin değilim ama bu şekilde çözüm olabilir.
Konunun üzerinden biraz süre geçmiş ama yine de yazayım dedim.
arkadaslar sırf sorununuzu cozmek ıcın buraya uye oldum şimdi size acıklayıcı bir şekilde anlatıyorum lutfen emege saygı için tşk ediniz video izleme sorunu su sekılde halledıyoruz anlatacam video sorunu giderme philips gogear vibe 4gb içindir... ilk önce avi formattaki bir filmi ultra avi converter programı ıcıne atıp output formatı MP4 olarak ayarlayıp daha sonra width/height (sol en altta) onu 128x96 SQCIF olarak degıstırıp convert ettiriyoruz.. daha sonra ister philipsin kendı sıtesınden cıhazınıza uygun ister cihaz icindeki setup dosyasını pcnıze kuruyoruz programın adı SONGBİRD bunu kurduktan sonra convert ettıgınız mp4 dosyasını SONGBIRD programındakı vıdeo kısmına tıklayıp programın ıcıne atıyoruz daha sonra mp4 player ınızı usb kablosu uzerınden pcye baglayıp program ıcıne attıgınız mp4 formatlı vıdeoya sag tıklayıp aktar secenegınden cıhazınıza yuklenmesını bekleyınız hepsı bu kadar kolay gelsın hepınıze
Teşekkürleri esirgemeyin çözüm şu kesinlikle denedim oluyor 1.öncelikle video formatı wmw olmalı eğer değilse (http://www.smallvideosoft.com/ dan freeez flv yi indirin)
2.wmw yaptığınız videoyu Philips Media Converter for ViBE4 programıyla convert edin
3.MP4 e atın ve izleyin
ben bu yöntemle hallediyorum. kesinlikle işe yarıyor
Bu programı PC ye philips cihazı takmadan çalıştıramıyoruz. bağımsız çalıştırmanın yolu yok mu? kendi cihazım için SMV ye çeviri yapmak için..