Şimdi Ara

PHOENİX-SAN ANTONİO SPURS SERİSİNİN KİLİT ADAMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

PHOENİX-SAN ANTONİO SPURS SERİSİNİN KİLİT ADAMI?

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2008)
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİR PHOENİXLİYİM VE DÜN GECEKİ MAÇI SEYRETTİM HAYATINDA SAYILI 3LÜK ATMIŞ OLAN TİM DUNCAN SON SANİYE 3LÜĞÜ ATIP MAÇI UZATTI, GİNOBİLİ MAÇI KAZANDIRDI. BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU MAÇTA ŞANS SAN ANTONİO SPURSUN YANINDAYDI. HER MAÇ BÖYLE BİR KAİDE OLMUYCAĞINDAN PHOENİXİN SPURSE EN FAZLA 1 MAÇ VERİP SERİYİ 4-2 TAMAMLIYCAĞINA İNANIYORUM. HERKES YORUMUNU YAZABİLİR AYRICA SERİNİN EN ÖNEMLİ KİLİT ADAMI SHAQTIR. TİM DUNCANI EN İYİ SAVUNAN İSİMLERDEN BİRİDİR VE HÜCUMUYLADA SPURS SAVUNMASINI DAĞITACAKTIR.

• Points in the paint: Suns 46 , Spurs: 72 tamamiyle dış atışi ve o günkü dış atış şansına bağlı ayakta kalan Phonex'in yapısını bir nebze açıklıyor.

İlk periyod sadece 1 dış atış kullanan Spurs oldukça temkinli ve kontrollü oynamaya çalıştı.Sabretti ve bileğinin hakkıyla maçı almasını bildi.
  • EVET SAN ANTONİO BOYALI ALANDA AVANTAJLI DÜN GECE UYUMADIM VE BÜTÜN MAÇLARI SEYRETTİM KAAN KURAL VE CLE-WAS MAÇINI ANLATAN SPİKERDE MAÇIN HAKKININ SUNSTA OLDĞUNU VE SPURSUN İNANILMAZ BİR ŞANSLA KAZANDIĞINI SÖYLEDİ. EĞER GEÇEN SENELERDE OLSA SPURS EZER GEÇERDİ AMA PHOENİX BİRAZ TOPARLANMAYA BAŞLADI GÜÇLÜ TAKIMLARA KARŞI DAHA TEMKİNLİ OYNUYOR BU SEFER HER ALDIĞINI ATMAZ PHOENİX.
  • bu seride herkes başlı başına bir kilit, satrancı oynayanlar coach'lar.yanlış oynayan kaybeder
  • DOĞRU DİYORSUN TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ZAYIF NOKTAYI İLK BULAN KOÇ SERİYİ GEÇİRİR TAKIMINA.
  • bence Kurt Thomas
  • ufocan kucuk harflerle yazsana sunu, buyuk harf bagirma anlamina gelir forumlarda, zaten goz zevki icin de iyi degil.
  • spurs cephesinde manu suns cephesinde ise barbosa bu seri için en kritik oyuncular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufoslash

DOĞRU DİYORSUN TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ZAYIF NOKTAYI İLK BULAN KOÇ SERİYİ GEÇİRİR TAKIMINA.

• shaq, amare phoenixden ama 2maçıda seyredince ginobilininde önemli bir kilit olduğunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufoslash -- 24 Nisan 2008; 8:45:49 >
  • her şey nashe bağlı shaqdan bişi beklemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.