Bildirim
İphone 5 Batarya Değiştiren
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)
http://www.youtube.com/watch?v=-h67ighvmGg
sanırım bundan bahsediyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: fallofahero
:)
http://www.youtube.com/watch?v=-h67ighvmGg
sanırım bundan bahsediyorsunuz
hic emek harcamamis adamlar :D
Şok oldum :) Hiç değiştirmeden devam edeyim ben, edge olayından sonra inanılmaz derecede şarjım az gidiyor artık alışmak zorundayız diyelim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mu2o
Şok oldum :) Hiç değiştirmeden devam edeyim ben, edge olayından sonra inanılmaz derecede şarjım az gidiyor artık alışmak zorundayız diyelim :)
Hocam edge sorunu dedigin nedir hocam tam olarak?
Garantiden değişti bataryam. Şuan idare ediyoruz :) -
2 sene kullanımdan sonta değişim istiyor
yeni gelen güncelleme ile cıhazın 3g kullanımını kendin seçemiyosun yani hücresel veriyi açınca direk 3g ile birlikte açılıyo buda şarjı fena etkiliyo -
Yarin geliyo :)
benim de şarjım inanılmaz gidiyor artık ya. telefonu geçen yıl ağustos ayında aldım yurtdışından. garanti yok haliyle. %10-%20 lerde kapandığı oluyor telefonun.
sırf bu lanet olası şarj sorunu yüzünden sony xperia z2 ye falan bakmaya başladım -
bende değiştircem ulusda telefon parçacıları 20 tl ye satıyor 30 tl de işçilik istiyolar ama emin olamadım 20 tl lik parça iyi olur mu ? Çıkma orjinal parçayada 60 tl diyolar -
iphone 4-4s-5-5s-5c bataryasını orjinali ile değiştirmek isteyenler benimle irtibata geçebilir -
Benim kullanımım da 2 yıla yaklaştı, hiçbir zaman iphone 5 için pilden memnun olmadım o yüzden yolum İstanbul'a düşerse Store'dan değiştirmeyi düşünüyorum..
4 saatten fazla kullanım süresi görememeye başladım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simitci01 -- 21 Ekim 2014; 1:54:36 > -
Ben Bakırköy'de değiştirttim bataryayı. Aylarca neden beklemişim diye sorguladım kendimi. Hiç sıkıntı yok. Ilk alındığı günkü gibi oldu. İşinden emin olduğunuz, sattığı malın arkasında duran bir telefoncunuz varsa yaptırın.
Arkadaşlar bugün apple Store da batarya değişim programı Altın'da bataryamı ücretsiz olarak değiştirdim, ama bunu gerçek anlamda nasıl anlayabilirim, sanki batarya yine aynı gibi. ...şuna şarja koydum doluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yedek batarya ile geziyodum şarj bitince telefonun içini açıp yedek bataryayı takıyodum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bataryayı değiştirdim ama ekranın üst sol kısmı tam ogurmadı neden acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple watch digital crown sorunu
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone 11 ekranda ince çizgi
- icloud eşzamanlama nedir
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- en iyi powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X