Şimdi Ara

İphone 5 Batarya Değiştiren

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 2680mAh 3.8v batarya takan oldu mu hiç? Değiştirip takan varsa şarjda ki değişim nedir?

• Takip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

http://www.youtube.com/watch?v=-h67ighvmGg

sanırım bundan bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

:)

http://www.youtube.com/watch?v=-h67ighvmGg

sanırım bundan bahsediyorsunuz

hic emek harcamamis adamlar :D

• Şok oldum :) Hiç değiştirmeden devam edeyim ben, edge olayından sonra inanılmaz derecede şarjım az gidiyor artık alışmak zorundayız diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

Şok oldum :) Hiç değiştirmeden devam edeyim ben, edge olayından sonra inanılmaz derecede şarjım az gidiyor artık alışmak zorundayız diyelim :)

Hocam edge sorunu dedigin nedir hocam tam olarak?

• Garantiden değişti bataryam. Şuan idare ediyoruz :)
  • 2 sene kullanımdan sonta değişim istiyor

• Buddy34 kullanıcısına yanıt
    yeni gelen güncelleme ile cıhazın 3g kullanımını kendin seçemiyosun yani hücresel veriyi açınca direk 3g ile birlikte açılıyo buda şarjı fena etkiliyo
  • Yarin geliyo :)

• benim de şarjım inanılmaz gidiyor artık ya. telefonu geçen yıl ağustos ayında aldım yurtdışından. garanti yok haliyle. %10-%20 lerde kapandığı oluyor telefonun.

sırf bu lanet olası şarj sorunu yüzünden sony xperia z2 ye falan bakmaya başladım
  • bende değiştircem ulusda telefon parçacıları 20 tl ye satıyor 30 tl de işçilik istiyolar ama emin olamadım 20 tl lik parça iyi olur mu ? Çıkma orjinal parçayada 60 tl diyolar
  • iphone 4-4s-5-5s-5c bataryasını orjinali ile değiştirmek isteyenler benimle irtibata geçebilir
  • Benim kullanımım da 2 yıla yaklaştı, hiçbir zaman iphone 5 için pilden memnun olmadım o yüzden yolum İstanbul'a düşerse Store'dan değiştirmeyi düşünüyorum..

4 saatten fazla kullanım süresi görememeye başladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simitci01 -- 21 Ekim 2014; 1:54:36 >
  • Ben Bakırköy'de değiştirttim bataryayı. Aylarca neden beklemişim diye sorguladım kendimi. Hiç sıkıntı yok. Ilk alındığı günkü gibi oldu. İşinden emin olduğunuz, sattığı malın arkasında duran bir telefoncunuz varsa yaptırın.

• Arkadaşlar bugün apple Store da batarya değişim programı Altın'da bataryamı ücretsiz olarak değiştirdim, ama bunu gerçek anlamda nasıl anlayabilirim, sanki batarya yine aynı gibi. ...şuna şarja koydum doluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yedek batarya ile geziyodum şarj bitince telefonun içini açıp yedek bataryayı takıyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bataryayı değiştirdim ama ekranın üst sol kısmı tam ogurmadı neden acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.