Bildirim
photoshop 2020'de üst çubuğun kaybolması.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DirectX hatası gibi görünüyor yani ekran kartı sürücüleri veya DirectX kurulumu ile alakalı olabilir. Bazen DirectX tazeleme yapmaz ve bu tür hatalar olur, PS penceresini ekran dışına taşacak şekilde taşıyıp geri getirirseniz düzelebilir. -
dediğiniz gibi programsal hata değilmiş. tekrar bu hata ile karşılaşmadım. youtube ile program arasında yoğun geçişler yapıyodum belki o ara grafik kartım afallamış olabilir. ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: poko001
DirectX hatası gibi görünüyor yani ekran kartı sürücüleri veya DirectX kurulumu ile alakalı olabilir. Bazen DirectX tazeleme yapmaz ve bu tür hatalar olur, PS penceresini ekran dışına taşacak şekilde taşıyıp geri getirirseniz düzelebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X