Şimdi Ara

***photoshop kullanma hakkında!***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bende photoshop CS2 tam sürümü var ama tam kullanamıyorum, girdiğim yerleri bi daha bulamıyorum. yüzlerce ayarı var. Bunu türkçe olarak açıklayıcı bilgi veren bi proğram veya kılavuz biliyormusunuz. Valla olsa çok makbule geçer. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür.

• Buradan ve buradan yararlanabilirsiniz
  • atakan kardeşime teşekkürler... bunları ugulama yaparak izleme biraz zor olacak. yamaları bulunamazmı acaba?
  • yaw bu photoshop resim düzenlemede 1 numara, niye türkçeye çeviren aklı başında biri çıkmamış.
  • Biraz sabredersen güzel bi dökümanı upload etmeye çalışıyorum. Ben de bu forumda bir paylaşımdan indirmiştim sanırım, ama indirdiğim adresi unuttum. Upload tamamlanınca vereceğim adresi. Yaklaşık 10 Mb'lik güzel bir PDF dökümanı, Türkçe ve örneklerle anlatım yapmış.

Nihayet upload edebildim ne zormuş bu upload canım! Link BURADA tüm ilgili arkadaşların işini görür umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betelguise -- 14 Mart 2006; 17:17:41 >
  • Betelguise kardeşime çok çok teşekkürler... indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

Biraz sabredersen güzel bi dökümanı upload etmeye çalışıyorum. Ben de bu forumda bir paylaşımdan indirmiştim sanırım, ama indirdiğim adresi unuttum. Upload tamamlanınca vereceğim adresi. Yaklaşık 10 Mb'lik güzel bir PDF dökümanı, Türkçe ve örneklerle anlatım yapmış.

Nihayet upload edebildim ne zormuş bu upload canım! Link BURADA tüm ilgili arkadaşların işini görür umarım.

Tertip eline emeğine sağlık deli bi kaynak

• quote:

Biraz sabredersen güzel bi dökümanı upload etmeye çalışıyorum. Ben de bu forumda bir paylaşımdan indirmiştim sanırım, ama indirdiğim adresi unuttum. Upload tamamlanınca vereceğim adresi. Yaklaşık 10 Mb'lik güzel bir PDF dökümanı, Türkçe ve örneklerle anlatım yapmış.

Nihayet indirebildim. Çok teşekkürler, emeğine sağlık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat lı -- 15 Mart 2006; 11:01:59 >

• paylaşım için teşekürler Betelguise
  • sagol hocam bu da cok guzel bi paylaşım
  • Madem beğenilmiş, daha çok arkadaşın işini görsün. Up
  • Eline sağlık Betelguise arkadaşım
  • Bende download edeyim dedim ama

AVAST virüs uyarısı verdi.

ne ayaktır anlamadım...

Bi yamuk olmasın doktor?
  • Çok güzel bir paylaşım betelguise...
  • Yok be kardeşim, ne virüsü benim işim olmaz öyle şeylerle!.. Benim bilgisayarda Kaspersky ve bilimum AntiSpy programları kurulu. Sık sık da tarama yaptırırım!
  • quote:

Yok be kardeşim, ne virüsü benim işim olmaz öyle şeylerle!.. Benim bilgisayarda Kaspersky ve bilimum AntiSpy programları kurulu. Sık sık da tarama yaptırırım!

helal bea yürü :)

• quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Buradan ve buradan yararlanabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.