Yukarıda ki resimdeki 0.40 cm gibi otomatik yazıyı hizalamasını istemiyorum, yazıyı istediğim yere taşıyamıyorum bu yüzden nasıl kapatabilirim acaba?
Cascella
kullanıcısına yanıt
bu smart guide ile sağlanır yani ölçününü ekranda görünmesi ile ilgili ayarlar. ancak bu özellik bence yararlıdır, zira bir sürü şeyi hizalamak vs gibi işlemlerde çok kullanışlıdır. ama hizalamama durumunun farklı bir açıklaması var o da Snap aracıdır, bu açıksa ve bir sürü ayarı tam açık hale gelmişse, sürekli etrafındaki nesnelere hizalama aşamasına geçer.
Aşağıda Smart Guide'ın yerini gösterdim. Aynı yerde yani aynı menüde bir de Snap seçeneği var, bunu istediğiniz gibi ayarlarsanız sorun gider. Yani gönderdiğiniz resimdeki ölçeklendirme ekranda dururken, snap aracı çalışmadığından veya kapatıldığından istediğinizi yapabilirsiniz.
Harris32
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim... Aslında tamamen kapatmak istemiyorum bazı şeylerde anlık kapatmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım pek anlamadım orasınıda...
Cascella
kullanıcısına yanıt
o zaman sadece snap'i kapatın, diğerleri aynen dursun...
Harris32
kullanıcısına yanıt
Hocam çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak sakıncası yoksa... Aşağıdaki resimdeki ingilizcesine en uygun yazı tipi yandaki ama regular olduğu halde biraz kalın bunu inceltmemin bir yolu var mıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme