Şimdi Ara

Photoshop'tan anlayanlar bi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bi resim var ama bi kısmının silinmesi gerekiyor.. yani nası anlatsam.. sanki resim çekilirken o cisim orda hiç yokmuş gibi. yapabilirim diyen varsa PM atıcam, şimdiden teşekkürler ayrıca resim gayet normal bi resim +18 falan değil, pm'den halletmek istiyorum çünkü bazen konu amacından sapıyor.

• Resmi gönder istersen elimden geleni yapmaya çalışırım.
  • pm gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

Arkadaşlar elimde bi resim var ama bi kısmının silinmesi gerekiyor.. yani nası anlatsam.. sanki resim çekilirken o cisim orda hiç yokmuş gibi. yapabilirim diyen varsa PM atıcam, şimdiden teşekkürler ayrıca resim gayet normal bi resim +18 falan değil, pm'den halletmek istiyorum çünkü bazen konu amacından sapıyor.

şuna kısaca sedat abi olmak istemiyorum desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

quote:

Arkadaşlar elimde bi resim var ama bi kısmının silinmesi gerekiyor.. yani nası anlatsam.. sanki resim çekilirken o cisim orda hiç yokmuş gibi. yapabilirim diyen varsa PM atıcam, şimdiden teşekkürler ayrıca resim gayet normal bi resim +18 falan değil, pm'den halletmek istiyorum çünkü bazen konu amacından sapıyor.

aynen öyle valla aklımı okudun

• quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

quote:

Sedat abi için kozlar elimde ama ? aması sedat abi olmaktan korkmasa foruma koyar dimi

• Sorunun hala devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

ÖzPhotoshopcu Kardeşler

Kullanıcıların dikkatine
    Photoshop makinası ayağınıza geldi
    Her türlü montaj, düzeltme 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir(bu bi yerden tanıdık ama nerden :D )
    Kaliteyi arayanları yeri
    1991'den beri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerribas -- 7 Eylül 2009; 0:50:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekvator_44 arkadaşıma çok teşekkür ederim konu halloldu
  • Fotomu salsam beni sedat abi yaparmısınız heves ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerribas

Sorunun hala devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

ÖzPhotoshopcu Kardeşler

Kullanıcıların dikkatine
    Photoshop makinası ayağınıza geldi
    Her türlü montaj, düzeltme 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir(bu bi yerden tanıdık ama nerden :D )
    Kaliteyi arayanları yeri
    1991'den beri

ankarada gezen overlokçular baya etkilemiş herhalde senibir sokakta kaç kişinin overlokluk işi olur ki gün aşırı geliyo hamşolar ya.
  •  Photoshop'tan anlayanlar bi bakabilir mi?

Konu açılmışken ben de şunu sormak istiyorum turuncuyla boyadığım bu alanı ps de nasıl seçecez de renklendirecez yani vücuduyla kolu arasında kalan üçgen alan kafamı karıştırıyor psde nasıl olcak?
    Bir de diyelim ki bir kıyafetin rengini anlaşılmayacak kadar ii nasıl renklendirebiliriz bende ps portable var bazı özellikleri olmayabilir bilmiyorum tşkler...
  • magic want tool 2. satırda sağda onu al turuncu bölgeye tıkla
  • quote:

magic want tool 2. satırda sağda onu al turuncu bölgeye tıkla

Verdiğim örnek basit çizim her zaman aynı tonda olmayacak ki içi o zaman nasıl yapcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

magic want tool 2. satırda sağda onu al turuncu bölgeye tıkla

Verdiğim örnek basit çizim her zaman aynı tonda olmayacak ki içi o zaman nasıl yapcaz?

Üstten tolerans değerini artır veya azalt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.