iyi akşamlar arkadaşlar.. benim php yi access bağlamam lazım araştırdım ve kodları felan buldum. ama listelerken bir yerde sıkıntı çıkartıyor işin içinden çıkamadım.. yardımlarınızı bekliyorum
.. $blok=$_POST["blok"]; //A $daire=$_POST["daire"]; //1 $ay=$_POST["ay"]; //Aralık $yil=$_POST["yil"]; //2011 $butun="$blok$daire$ay$yil"; //A1Aralık2011 $rs = new com("ADODB.RecordSet") or die("Recordset oluşturulamadı!"); $rs->Open("SELECT * FROM liste where deger='$butun'",$dbc,1,1); ..
böyle bir kaydım var ama sql sorgusu bu kaydı bulamıyor nedn olablir? şöyle bişeyde var deger='$butun' yerine deger='A1Aralık2011' yazınca yani manuel yazınca kaydı buluyor .s şimdi siz şöyle diyeblirsiniz fformdan gelen değerleri tam çekemiyorsun diyebilirsiniiz ama tam herşey doğru.. çünkü $blok,$daire,$ay,$yil bunları yazdırarak kontrol ediyorum .s inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir teşekkürler...
SQL cümleni direk ekrana yazdır ve kullandığın SQL programında çalıştır, muhtemelen tırnaklardan dolayı çalışmayabilir. Sorun varsa görürsün en azından.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme