iyi akşamlar arkadaşlar.. benim php yi access bağlamam lazım araştırdım ve kodları felan buldum. ama listelerken bir yerde sıkıntı çıkartıyor işin içinden çıkamadım.. yardımlarınızı bekliyorum
.. $blok=$_POST["blok"]; //A $daire=$_POST["daire"]; //1 $ay=$_POST["ay"]; //Aralık $yil=$_POST["yil"]; //2011 $butun="$blok$daire$ay$yil"; //A1Aralık2011 $rs = new com("ADODB.RecordSet") or die("Recordset oluşturulamadı!"); $rs->Open("SELECT * FROM liste where deger='$butun'",$dbc,1,1); ..
böyle bir kaydım var ama sql sorgusu bu kaydı bulamıyor nedn olablir? şöyle bişeyde var deger='$butun' yerine deger='A1Aralık2011' yazınca yani manuel yazınca kaydı buluyor .s şimdi siz şöyle diyeblirsiniz fformdan gelen değerleri tam çekemiyorsun diyebilirsiniiz ama tam herşey doğru.. çünkü $blok,$daire,$ay,$yil bunları yazdırarak kontrol ediyorum .s inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir teşekkürler...
SQL cümleni direk ekrana yazdır ve kullandığın SQL programında çalıştır, muhtemelen tırnaklardan dolayı çalışmayabilir. Sorun varsa görürsün en azından.