Yukardaki gibi bir select box var. Select boxtan Birden fazla seçenek seçilebiliyor. Amacım : Yukardaki select box tan seçilen değerleri alp veri tabanında uyan üyeleri listelemek ÖRNEK :
select box tan seçilen degerler : 0 , 5 ,7 , 8 (Belirtilmemiş,Siyah,Diğer,Kızıl) PHP den veri tabanına bağlanıp userinfo tablosundan sacrengi 0 , 5 ,7 , 8 olan kullanıcıların bilgilerini çekmem gerekiyor. Seçilen değer sayısıda değişkendir.
$select = $_POST["select"] //isim vermen gerekli boş bırakma diyip bir döngü ile $select[$i] ile mysql sorgunu yapıp listeleyeceksin olacak bitecek :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Finch
$select = $_POST["select"] //isim vermen gerekli boş bırakma diyip bir döngü ile $select[$i] ile mysql sorgunu yapıp listeleyeceksin olacak bitecek :D
Onu yapabiliyorum zaten benim yapamadığım yer veri tabanından bu seçilenlere sahip verileri yazdırmada
aytekinbarisA
kullanıcısına yanıt
$sorgu = "select * from tablo where renk='.$select[$i].'" bu olmuyor mu ??
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Finch
$sorgu = "select * from tablo where renk='.$select[$i].'" bu olmuyor mu ??
Olmadı :S Array to string conversion in C:\wamp\www\... hatasını verdi
mysql_query("SELECT * FROM userinfo WHERE sacrengi IN('".join("','", $select[$i])."')"); Cevabı buldum :) Şeklinde olcak. Yardımınız için teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme