Şimdi Ara

PHP HOSTİNG SERVİSİ SAĞLAMAK İSTEYENLER İÇİN SCRİPTLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarwww.xturk.org girin indirin.Kendi elcağızlarımla toparladım.Size sunim dedim.İyi yapmışımdır inşallah.Hadi kolay gelsin.

• teşekkürler winturk.
    eline sağlık
  • rica ederim.Ayrıca script'lerin kurulumunu bilen arkadaşlar varsa buraya yazabilirler.Faydalı olacağını umuyorum.Kolay gelsin...
  • Teşekkürler winturk,
    İyi yapmışsın tabi sunmakla
    Karıştıralım bakalım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 6 Haziran 2006; 1:51:16 >
  • Arkadaşlar ben programı indircem ama bu ne programı
  • |
    |
    Arkdaşlar sakın indirmeyin bizim arkadaş indirdi bilgisayarı göçtü sakınnnn |

[:-] |

• Dosyalar Virüslü
  • içlerin de virüs var .

• Harßiden Yaaa
  • Arkadaşlar bukadar sert eleştiride bulunmayın!
    dosyalarda virus olduğu doğru ama iyi bi antivirus onları anında temizliyor(bende mcaffe var.sadece uyarı verdi ve temizledi.)

winturk burda bi paylaşım yapmaya çalışmış.lütfen eleştirirsek yıkıcı değil yapıcı olun.

winturk buarada ben blog hostu sordum lisence istedi. bu konuda bi bilgin varmı??
  • Evet bende bugün farkettim winturk bunu tabi kasıtlı yapmamıştır.
    Sub-Domain Hosting\Redirection 1.4\myred klasörü içinde c99shell.php var.
    Bu dosyayı sunucunuza yüklediğiniz zaman bu dosyaya ulaşan kişiler sitenize,sunucunuza vs. ulaşabilir.
    Adı üzerinde Shell dosyası.
  • Valla benim bi suçum yok ağalar.Ben direk indirdim.O zaman burda söyleyelim de bari beddua yemeyelim.ARKADAŞLAR VİRÜS KONTROLÜNDEN GEÇİRİN..Kusura bakmayın hiç dikkat etmedim valla.Olduğu gibi scriptleri koydum.
    Kasıtlı yaptığımı düşünenler varsa canları sağolsun bilgisayarlarıda çöktüyse soğuk su içsinler.Ayrıyeten bu pc'nizi çökertmez halit kardeşim.Shell dosyası birtür erişim sağlar.Abartmayalım lütfen.Tekrar kusura bakmayın.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.