Şimdi Ara

PHP ile birden fazla PC arasındaki bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PHP ustaları ve işin erbabı olan arkadaşlar için şöyle bir sorum olacaktı. bir birine bağlı 4 bilgisayarımız var. Satın alınan malzemelerin ( adı, cinsi, adet vb ) bilgilerini gireceğimiz bir forum oluşturacağız. 4 tane kullanıcısı olan ( A,B,C,D) 4 pc.

Benim girdiğim verileri , Diğer kullanıcıların görmesini istiyorum. diğer kullanıcılarda veri girişi yapabilmeli, onlarda veri girişi yaptığında bende görebilieyim..

ayrıca hangi kullanıcı veri girişi yapmışsa bunu da görmek istiyoruz.

kusura bakmayın lafı fazla uzattım. özetle şunu istiyorum. ben php - mysql veritabanı bağlantısını oluştuduktan sonra bu veritabanı işlemlerinden diğer arkadaşlarda kendi pc lerinden girerek yararlansın..

biraz yardımsı olursanız. çok makbul geçmiş olur..şimdiden teşekkürler.

• Elinizde router var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi bir yapı mı düşünüyorsunuz yoksa dağıtık mı olacak? Eğer dağıtık olmayacaksa zaten yapacağınız şey mysql server'i bir cihazdan çalıştırıp diğer makinalardan bu servera bağlanıp işlem yapmak, çok bi numara yok.
    Ancak dağıtık istiyorsanız karışabilir biraz.
  • Eğer aynı lokal bağlantıda olacaksanız bilgisayarlardan birine db yi kurup diğerleri bunun üzerinden işlem yürütebilir.
  • bir bilgisayarın localinde php çalışır diğerleride local area network sayesinde bir localdeki php'ye bağlanır.
  • mysql portunu açtıktan sonra çinden bile bağlanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.