Bildirim
Php Kod yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir sipariş verme işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorsun ve insanları yaparım diyerek kandırıyor musun? -
ödeme işlemi olacaksa ( sanal pos ) zordur yapamazsanız, bu işin altına girmeyiniz.
aksi haldeyse veritabanı kayıt işlemlerini araştırınız. -
3 Site 1 Milyondan Satan Biri Buda. Madem Yapamıycaksın Arkadaşım Neden İnsanların Bilgisizliğini Sömürüyosun ? -
site'yi bitirdim fakat şirket sahibi yaynına sokmadan böle bişe daha istedi fakat ben yaparım demedim yapmaya çalışacağımı belirttim.... kimsenin bilgisizliğini sömürmüyorum..... eğer bu işi yapabilirsem trabzon esnafında öenmli bir yere sahip olacağımmmm........ -
Senin gibiler yüzünden piyasa düşüyor, olan işi asıl bilenlere oluyor. -
Sitenin yaptığın kısmını nasıl yaptın?
Ayrıca diğer yorumlarada -
Hazır bulacağını sanmıyorum git bir kaç hazır php sayfaları araştır eğer bilgin var ise onlardan bir şey kapar hazırlayabilirsin ama çok vaktini alır. -
tecrüben yoksa boşa vakit kaybetme...
PHP biliyorum demeye utanır oldum artık iyice ayağa düştü elimdeki proje biter bitmez benim için bitmiştir php... -
quote:
Orjinalden alıntı: SIFIR
tecrüben yoksa boşa vakit kaybetme...
PHP biliyorum demeye utanır oldum artık iyice ayağa düştü elimdeki proje biter bitmez benim için bitmiştir php...
Ne yazık ki öyle gerçekten :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X