Arkadaşlar forumda araştırdım ama bu konuda eksik olduğumdan tam bi çözüm alamadım açıkcası
Html formatında hazırlamış olduğumuz basit bi web tasarımının iletişim sayfasına mail form koymak istiyorum.. Bildiğiniz gibi. Ziyaretçi isim soy isim adres telefon gbi irtibat bilgilerini yazıp göndere tıkladıktan sonra bizim belirlediğimiz mail adresine gelecek mesaj.
Konu ile ilgili oldukça eksiğim sanırım:) ondan dolayı detaylı bir biçimde bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim. Herhangi bi arkadaşımızın bana hazırlayıp göndermesinii istemiyorum çünkü bende öğrenmek istiyorum:) Sabırlı paylaşımcılar varsa ve yardımcı olurlarsa şimdidten minnetarım
kardeş ona baktım ama dediğim gibi sen yeterince açık anlatsanda maalesef ben anlamak istemiorum galiba Konu ile ilgili bana daha detaylı yardımcı olabilirsen cok sevinirim. Pm atarsan sana geri donerim msn den de görüşebiliriz.
ben de bu konuda yardım istiyorum dreamweaverde mi hazırlanacak php de nasıloluşturulacak
hiç birşey bilmiyorum. localhost falan bunları detyaylı olarak öğrenmek istiyorum.
web tasarımı nı yeni öğreniyorum gibi çok az bilgim var
döngüler falan nasıl çalışır mail nası gelir adrese.
hangi dosyaları oluşturmam gerek lütfen yardıım
Selamlar...
Elimden geldiğince hızlı bir şekilde yatmadan önce yardımcı olmaya çalışacağım
Öncelikle formun içinde olacağı HTML sayfasında Body taglarının arasında bir form oluşturman gerek.