<input type="submit" name="Submit" value="Gönder" /></td> <td> </td> </tr> <tr> <td width="135"> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> <p> </p> </form> ------------------------------------------------------- uyeolislem.php sayfasında şu kodlarla kaydettiğimde ------------------------------------------------------- <?php @mysql_connect ("localhost","root","foobar") or die ("MySQL'e bağlanılamadı."); @mysql_select_db ("uye") or die ("Veritabanına bağlanılamadı."); $sql ="insert into uyeler (ad, soyad, kullaniciadi, sifre, email, gorus) values ('$ad','$soyad','$kullaniciadi','$sifre','$email','$gorus')"; $kayit=mysql_query($sql); if (isset ($kayit)) { echo "Kayıt Başarıyla Tamamlandı"; } else{ echo "Kayıt Başarısız"; } ?> --------------------------------------------------------- ve formu browser da denediğimde şu hata ile karşılaşıyorum. form kaydedildi demesine rağmen veritabanında tamamen boş bir satır ile karşılaşıyorum. yani form database e kaydedilmiyor. ne yapmalıyım. teşekkürler. --------------------------------------------------------------------------- Kayıt Başarıyla TamamlandıError in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit -------------------------------------------------------------------
burasi teknik yardim sizin sorunuz ise yazilim geliştirmeye girmektedir.
burada pek yardimci olacaklarini zannetmiyorum siz en iyisi yazilm gelişltirmeye gidin