<input type="submit" name="Submit" value="Gönder" /></td> <td> </td> </tr> <tr> <td width="135"> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> <p> </p> </form> ------------------------------------------------------- uyeolislem.php sayfasında şu kodlarla kaydettiğimde ------------------------------------------------------- <?php @mysql_connect ("localhost","root","foobar") or die ("MySQL'e bağlanılamadı."); @mysql_select_db ("uye") or die ("Veritabanına bağlanılamadı."); $sql ="insert into uyeler (ad, soyad, kullaniciadi, sifre, email, gorus) values ('$ad','$soyad','$kullaniciadi','$sifre','$email','$gorus')"; $kayit=mysql_query($sql); if (isset ($kayit)) { echo "Kayıt Başarıyla Tamamlandı"; } else{ echo "Kayıt Başarısız"; } ?> --------------------------------------------------------- ve formu browser da denediğimde şu hata ile karşılaşıyorum. form kaydedildi demesine rağmen veritabanında tamamen boş bir satır ile karşılaşıyorum. yani form database e kaydedilmiyor. ne yapmalıyım. teşekkürler. --------------------------------------------------------------------------- Kayıt Başarıyla TamamlandıError in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit -------------------------------------------------------------------
burasi teknik yardim sizin sorunuz ise yazilim geliştirmeye girmektedir.
burada pek yardimci olacaklarini zannetmiyorum siz en iyisi yazilm gelişltirmeye gidin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme