Şimdi Ara

PHP \MySQL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir site yapyıorum haber bolumu gibib birşey yapıcam şimdi, sizden yardım istediğim noktalar şunlar

1-haberleri tablolardan okutucam ve şoyle olmasını istiyorum link şeklinde ekrana yazdracak ekrana tıklandığında ayrı bir sayfada haber gözükecek

2-mysql e php ile girdiğim linkler ekranda link adı ile gözükecek

3-bide download bölümünde her gir dediğimde dosya isimlerinin altına linkler gözükecek ve girdikçe alt alta sıralanacak

• başka bir emriniz var mıydı .... ?

hitap tarzınıza dikkat etmelisiniz bence...
  • hepsini kendi başıma hallettim ayrıca yardım istemiştim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

insan gibi cevap vermeyeceksen hiç verme !!!!!!!!! boş iş değil icraat göster.

tek bir sorum daha olacak

ben öreneğin mysql php ile bir haber eklediğimde aynı sayfaya resimde gözüken pencerelerden eklenmesini ve bu pencerenin içinde haberin yazmasını istiyorum
    http://img440.imageshack.us/my.php?image=pencereio4.gif

yani her haber eklediğimde bundan bi tane daha eklenecek sayfaya ve içinde haber yazısı yazacak
  • yukardaki yazılanları kendi başına halleden bu kadar basit birşeyi de halleder sanırım
  • hallettim :D:D:D:D:D
  • ama açıkcası php oblumundekiler biraz yardımlaşma konusunda kıt... 2 kod yazmak yerine full time konuşuyorsunuz adam 1000 mesaj yapmış sende 200 ama anlaşılan boşş konuşmakla yapmışsınız ..

Hadi bir sorum daha var şimdi :D Yardımlarınızı(boş yorumlarınızı) bekliyorum .

çok basit ama :D nedense bendeki kodlar hata veriyor boyuna ..

kayıt olan son 10 kullanıcı gibi birşey yapıcm ve kayıt olan son 10 kullanıcıyı listelemek istiyorum yani son on kayıdı listeleek istiyorum bunun için hangi kodukullanmalıyım . . ..

mümkünse gerçek bir kod yazın :D
    son 10 kaydı mysql databaseden okumama yarayan kodu yazsanız yeter . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDevilL -- 31 Ocak 2009; 13:22:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDevilL

Arkadaşlar ben bir site yapyıorum haber bolumu gibib birşey yapıcam şimdi, sizden yardım istediğim noktalar şunlar

1-haberleri tablolardan okutucam ve şoyle olmasını istiyorum link şeklinde ekrana yazdracak ekrana tıklandığında ayrı bir sayfada haber gözükecek

2-mysql e php ile girdiğim linkler ekranda link adı ile gözükecek

3-bide download bölümünde her gir dediğimde dosya isimlerinin altına linkler gözükecek ve girdikçe alt alta sıralanacak

en başta düzgünce sorununu anlatsaydın , yardım isteseydin ( emir vermek yerine ) emin ol ben dahil diğer arkadaşlar da sorununa çözüm üretmeye çalışırdık, en kötü ihtimalle php sayfasındaki son 15-20 konuya gözatsan bu durumu sende görebilirdin...
    başkalarıyla konuşurken ( yazarken de ) hitap tarzına dikkat etmelisin dedim. buradaki kimse senin çalışanın veya emrinde olan birisi değil. amaç yardımlaşmak soruları / sorunları aşmak... umarım bu tavsiyeleri dikkate alırsın hayatında ...

son soruna gelince, verilerli çekerken kullandığın sql sorguna limit koymalısın,
    ör : "SELECT * FROM kullanicilar LIMIT 10"
    // veritabanından kullanicilar tablosundan 10 veri çekecektir.
    iyi çalışmalar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 31 Ocak 2009; 13:32:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    4 yıl önce açıldı
    Php veri programlama
    5 yıl önce açıldı
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDevilL

"""", sizden yardım istediğim noktalar şunlar""""

yardımın için teşekkür ederim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.