Arkadaslar ben HTML, CSS ve JavaScript konularini bitirdim ve PHP ve MySQL'e gectim ve ne isime yarayacaklarini hangi konularda problem cozmeme yardimci olacaklarini merak ediyorum!!! Simdiden Tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: wreckerrr
Arkadaslar ben HTML, CSS ve JavaScript konularini bitirdim ve PHP ve MySQL'e gectim ve ne isime yarayacaklarini hangi konularda problem cozmeme yardimci olacaklarini merak ediyorum!!! Simdiden Tesekkurler.
HTML CSS JavaScript'i tamamen bitirip PHP den habersiz olman şaşırtıcı yani ben olsa araştırırdım hep. Her Neyse
Şurda PHP ile neler yapabileceklerinin kısa bi özeti var site de güzel zaten. Bi incele istersen.Hadi kolay gelsin.
@Alexander Supertramp! PHP'den tamamen habersiz degilim ama PHP'nin aslinda daha derin anlamda neler yapabilecegini anlamak istiyourm :). Bu arada gonderidgin konu cok saglam ve yardimci oldu, sagol :)
quote:
@Alexander Supertramp! PHP'den tamamen habersiz degilim ama PHP'nin aslinda daha derin anlamda neler yapabilecegini anlamak istiyourm :). Bu arada gonderidgin konu cok saglam ve yardimci oldu, sagol :)
Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Daha çok bilgi vermek isterdim ama senden daha fazla şey bilmediğime eminim o yüzden ama Forumda bu konuda seni bilgilendircek arkadaşlar çıkacaktır.
quote:
PHP çok kapsamlı bir dil. Ben 5 yıldır PHP ile kodlama yapmama rağmen daha yeni yeni öğrendiğim şeyler oluyor. Şunu şunu yapar diye sıralayamayız. İşin içine classlar ve eklentiler girince PHP'nin yapamayacağı hiçbirşey yok gibi.