Şimdi Ara

php-nuke'yi kendi sistemimize kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar php-nuke'yi webe aktarmadan kendi sistemimize kurup üzerinde değişiklikleri yapıp rahatca görebilmek için bir yol var mıdr?

• Evet. En basiti EasyPHP programını kurmak. Bu programda apache server ve mysql olduğu için işini görür. Burada oluşturduktan ve istediğin düzenlemeleri yaptıktan sonra ;
    - Phpmyadmin ile sql scriptini alacaksın.
    - Dosyaları sunucuya gönderdikten sonra phpnuke ile gelen sql yerine senin aldığın sql i sunucuda okutacaksın.
    - config.php dosyasındaki ayarları gönderdiğin sunucuya göre ayarlayacaksın.

Burada dikkat edilmesi gereken Türkçe karakter sorunu. Kendi bilgisayarında Türkçe karakter sorunu olmaması gerekir. Aksi halde gönderdiğin sunucu da da önceden kaydettiklerin doğru bir şekilde görüntülenemez.
    En garanti yol sunucuda çalışmaktır. Domaini pasif hale getirerek çalışabilirsiniz.
    Daha hızlı çalışmak için mi kendi bilgisayarında çalışmak istedin? İnternetin hızlı ise buna gerek yok bence.
    İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 2 Mart 2006; 21:00:43 >
  • Asprin 3 gündür Nuke ile uğraşıyorum ve daha yeniyim bulunudum yerde bana yardımcı olabilecek kimse yok bayağı uğraştım ama olmadı bana yardımcı olabilirmisin
    adresim samsungtr@hotmail.com Lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.