Şimdi Ara

php'ye yeni başlıyorum, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    php öğrenmek istiyorum, yalnız başlamadan önce bilgisayarımın php'ye uyumlu olması için sanırım php ve mysql dosyalarını indirmem gerekiyor. php.com/downloads adresinden baktım fakat birçok link var ve hangisini indirip kuracağımı anlayamadım. Eğer yardım ederseniz ve biraz yönlendirirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler...

• madem acelen var alsana en basit link :http://www.apachefriends.org/download.php?xampp-win32-1.6.3a-installer.exe
    apache mysql, filezila,pear vs. hepsi içinde
    umarım işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameoverclocker -- 1 Ağustos 2007; 18:52:40 >
  • hocam teşekkür ederim, indirdim programı.. Şmdi nası başlayabilirim öğrenmeye, netten yazanlarla veya forumla olabilir mi? Yoksa kitap almamı mı önerirsin?

Bu ara acelem yok ama sadece ii bi şekilde öğrenmek istiyorum, her ayrıntısı ve detayıyla.. Yaklaşık 5-6 yıldır html ile bu işleri takip ediyodum, ama artk php yi öğrenmenin vakti geldi. Şu 2 ay içerisinde öğrenebilirsem çok iyi olur.

Tekrar teşekkür ederim..
  • sana ben reklam gıbı olmasınn mehmet samlı nın PHP kıtabını önerırım (Pusula yayıncılık)

ben yaklasık 2 ay olduu o kıtapa calısmaya baslaadıım vee su ana kadar geldıım heryerrr adım gıbı aklımdaaa
    SÜper bı kıtappp
  • ne kadara aldın kitabı?

quote:

Orjinalden alıntı: powerhan

sana ben reklam gıbı olmasınn mehmet samlı nın PHP kıtabını önerırım (Pusula yayıncılık)

ben yaklasık 2 ay olduu o kıtapa calısmaya baslaadıım vee su ana kadar geldıım heryerrr adım gıbı aklımdaaa
    SÜper bı kıtappp
  • gercekten fıyatını hatırlamıyorum ama 25 ı gecmesss ıstanbulda oturuosan beyazıt sahaflara gıt :D
  • Hakkı Öcalın php ebook var.İnternette aratırsan bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerhan

sana ben reklam gıbı olmasınn mehmet samlı nın PHP kıtabını önerırım (Pusula yayıncılık)

SÜper bı kıtappp

gerçekten güzel kitap bende öneririrm. yanlız bugun bi arkadaş için bu kitabı aradım, bayazıt-sahaflarda, cağoloğlunu altüst ettim, bulamadım. basımı bitmiş, yenisi gelmemiş, belki netten veya bazı kırtasiyelerden bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.