Şimdi Ara

Php7, Css3 ve Javascript kullanarak sıfırdan başlayarak sistem programlama Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sade ve anlaşılır bir eğitim seti kesinlik kaçırmayın.. sonra çok pişman olursunuz..

PHP E-Mail Marketing Sistem Programlama

Neler Öğreneceğim?
    Php, Css ve Javascript ile sıfırdan ileri düzeye kadar sistem programlama yapabileceksiniz.
    Tüm müşterileri listelerinize (e-mail izni veriş olanlar) sınırsız sayıda otomatik e-mail gönderimi yapabileceksiniz.
    Yeni web tasarım teknolojileri ile e-mailleriniz için tasarımlar / temalar oluşturabilecek ve oluşturmuş olduğunuz temalı e-mail içeriklerini kampanya maillerinizde kullanabileceksiniz.
    Sistemin başında durmadan, kendi kendine çalışan ve 7 / 24 işlem yapan bir sisteme sahip olacaksınız.

ayrıntılı bilgi için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 28 Şubat 2018; 14:17:21 >

• php, css, js ile sistem programlama olmaz. aç oku şunuhttps://en.wikipedia.org/wiki/System_programming anlamıyorsan sor ingilizce bilen birine

bu ingilizce bilmez kuru kalabalığın devirdiği çamların artık haddi hesabı kalmadı, çok bilir gibi bir de kitap yazar kurs verirler, bitmediniz gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Css3 sistem programlama . Daha yeni mühendislik öğrencisiyim ama kör oldum yazdiklarindan sonra

• realexile R kullanıcısına yanıt
    sistem programlama değil de web tabanlı sistemler veya programlama deseydin daha uygun olurdu. haklısın ama kelimen yanlış. sistem programcılığı denilince akla ilk gelen c, python, c++, java gibi yazılımlar gelir senin yaptığın uygulama ise web tabanlı sistem ve programcılığı kapsıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    hacım php, javascript ve css ile birlikte cms, whmcs, phpmyadmin gibi daha pek çok sistemler oluşturuluyor. hatta php ile gui masaüstü sistemler bile yapabilirsin. seninki de yanlış. o da sistemin bir parçası. ona bakacak olursan o zaman ağ sistemleri başlı başlına sistem programlaması, php ve javascript tamamiyle ağ sistemlerin içinde yer alıyor. hiç yok diyemezsin ama yol farklı diyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

php, css, js ile sistem programlama olmaz. aç oku şunuhttps://en.wikipedia.org/wiki/System_programming anlamıyorsan sor ingilizce bilen birine

bu ingilizce bilmez kuru kalabalığın devirdiği çamların artık haddi hesabı kalmadı, çok bilir gibi bir de kitap yazar kurs verirler, bitmediniz gitti.

udemy de Volkan ALAKENT Hocanın Eğitim setidir isterseniz detaylarını orda okuyupda kendisine bir sorun facedende mesajlara cevap veriyor, ben Volkan Hocanın eğitim setini duyurmak adına nacizane bir yardımda bulundum kendisinin php eğitim setini aldım ve çok kaliteli anlatımı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Css3 sistem programlama . Daha yeni mühendislik öğrencisiyim ama kör oldum yazdiklarindan sonra

udemy de Volkan ALAKENT Hocanın Eğitim setidir isterseniz detaylarını orda okuyupda kendisine bir sorun facedende mesajlara cevap veriyor, ben Volkan Hocanın eğitim setini duyurmak adına nacizane bir yardımda bulundum kendisinin php eğitim setini aldım ve çok kaliteli anlatımı var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikyazilim

quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Css3 sistem programlama . Daha yeni mühendislik öğrencisiyim ama kör oldum yazdiklarindan sonra

Inceleyecegim önyargılı yorum icin kusura bakmayin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.