Şimdi Ara

phpbb similey ve avatar dosyaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • phpbb forumuma avatar ve similey dosyası nasıl koyacam yani avatar ve imiley kalsörü var ama
    kalsörler bos bunlara nasıl dolduracam simileyler az bunlarıda çoğaltmak isti yorum.
    bi yardımcı olursanız

• BU Klasörlere Resim Eklemeyi Denedinmi. Yani resim Atmayı :)
  • bu klosörlerin içini nasıl açıp ekleyecem ki onu bilemiyorum
  • Şimdi ftp programı ile adresine bağlan. Şu klasörü aç images\avatars\gallery . Şimdi bu klasörün altına yeni bir klasör oluştur. İsmi mesela insanlar olsun. Avatarları insanlar klasörünün içine kopyala. (klasöre istediğin isimi verebilirsin. Bir kaç tane farklı klasör oluşturabilirsin bu sayede avatarları kategorilere ayırmış olursun. )

Smileyleride images\smiles klasörüne kopyala. Yönetim panelinden yeni eklediğin smileyleri ekle.

İnşallah anlatabilmişimdir...

Saygılarımla
  • adresim geyikci.myfreebb.com

ftp ile nasıl bağlanacam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes_of_eagle -- 2 Aralık 2004, 23:07:01 >
  • myfreebb ye ftp ile bağlanamazsın . adamlar sana ne özellik tanımlamışlarsa o.
  • myfrebb Ücretsiz Bir Host Sende Biliyorsun:) Ama Elinde Uygun bir Domain Varsa. Yettiği Kadar Host Veririm Sana 10 Saniyede Bi phpbb Kurup istediğin özellikleri Eklersin ;=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet myfreebb den avatar yada smiley ekleyemezsin forumuna....
  • -----Avatar eklemeyi anlatıyorum-----------------------------
    Öncelikle Sitenin bulunduğu klasörde image dosyasına gireceksin...ordan avatar klasörüne gireceksin...ordan da Gallery klasöürne gireceksin...Galley klasörünün içine bir klasör oluştur(örneğin insanlar).Bu yaptığın klasörün iiçine klasörle ilgili avatarları atacaksın.Bu kadar

Bu yaptığın klasör aynı zamanda avatar gallery ye girdiğinde kategor olarakta görünecek
  • Arkadaş myfreebbden alınan forumlara avatar eklenemez. Çünkü dosyalara ulaşma gibi bir şansın yok.
  • phpbb ise kurduğu site herşey eklenir.... bundan şüpheniz olmasınn
    Yapmasını bilmek gerekkk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

phpbb ise kurduğu site herşey eklenir.... bundan şüpheniz olmasınn
    Yapmasını bilmek gerekkk....

Abi anlamakmı istemiyorsun yoksa anlayamıyormusun. myfreebb sitesi email adresi gibi üye olan herkese bedava forum veriyor. Mesela sen yeni template ekleyemiyorsun. sadece sana daha önceden tanımlanmış templateleri kullanabilirsin. Template ekleyebilmek için dosyalara ulaşman gerekiyor. Ama myfreebb de dosyalara ulaşmak mümkün değil bilmem anlatabildimmi.
  • ben bu soruyu soran arkadaşın hostunu myfreebb den aldığını görmemiişim....Çok ÖzÜr
  • Her insan hata yapar. Önemli olan hatayı görebilmektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyes_of_eagle

adresim geyikci.myfreebb.com

ftp ile nasıl bağlanacam ben

myfreeb de kendi smileyleri var. Ama avatarları yok , eklenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.