Şimdi Ara

phpbb subsilver2 temada hızlı mesaj özelliğini nasıl aktif edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • phpbb'de prosilver temalarda hızlı mesaj özelliği sorunsuz çalışıyor. subsilver2 temada ise forum özelliklerinde hızlı mesaj özelliğini aktif etsem de tahmin ediyorum temadan ötürü hızlı mesaj gönder butonu, mesaj kutusu falan gözükmüyor. Yani hızlı mesaj gönderemiyorum. Bunu nasıl aktif hale getirebilirim?

• Kullandığın arayüzü sölersen daha iyi yardımcı olabilirim çünkü farklı olabilir.

Öncelikle gönderimden hızlı mesaj eklentisini aktif hale getirmen gerekiyor :

Daha sonra belirttiğin gibi butonlar yoksa subsilver2 resim setinden hızlı mesaj butonuna simge eklemen gerekir ve sorun hallolmuş olur:

• Admin Kontrol Paneli arayüzümüz biraz farklı nedense. 3.0.7-PL1'e güncelleme yapmadım henüz, ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. 3.0.6 kullanıyorum. Kullandığım tema Xand.

İlk paylaştığın resimdeki Gönderim kısmında, sol tarafta Ana sayfada son başlıklar ve gelişmiş cevap seçenekleri bulunmuyor bende.
    Genel kısmındaki mesaj panosu özellikleri menüsünden hızlı cevap gönder özelliği aktif durumda.

Resim setleri kısmında da konuya cevap yaz yerine "Başlığı yanıtla" var ve resmi de var.

Hızlı mesaj için ayrı bir buton bulunması gerekiyor, o nasıl belirtiliyor resim setleri kısmında bilmiyorum. Problem, buton olmamasından dolayı mı onu da bilmiyorum. Sonuçta buton yoksa da en azından tıklanabilir bir link olarak hızlı mesaj özelliğinin gözükmesi gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feamor -- 21 Haziran 2010; 16:30:38 >

• İstersen bi 3.0.7-PL1'e güncelle yine aynı durum söz konusu olursa daha profesyonel birine danışcam senin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.