Şimdi Ara

Pi Network ile Coin Kazıyorum - Deneyimlerim ve Davet Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir Pi Network ile mobil cihazımdan coin kazıyorum ve deneyimlerini paylaşmak istedim. 2019’da Stanford mezunları tarafından başlatılan bu proje, düşük enerjiyle madencilik yapmayı sağlıyor. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve şu anda Pi biriktiriyorum. Uygulama ücretsiz, sadece telefonunuzdan günlük giriş yapıyorsunuz.

Pi Network’ ün ana ağı geçenlerde açıldı (20 Şubat 2025), bazı borsalarda (Gate.io, OKX gibi) işlem görüyor ve fiyat şu an 2 $ civarında. Eğer siz de denemek isterseniz, davet kodumla başlayabilirsiniz: necapasi. Bu kod, kazım hızınızı biraz artırıyor ve bana da ufak bir destek oluyor.
    pi network
    Pi Network - Home Page
    https://minepi.com/necapasi
    linkini takip ederek uygulamayı indirebilir ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı kullanabilirisiniz.

Pi’nin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Katılanlar varsa deneyimlerini merak ediyorum, bu başlıkta tartışalım. Sorularınız olursa da beklerim!

Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değil, sadece kişisel deneyimim. Kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 1 Mart 2025; 15:7:36 >

• Pi ağında hâlâ aktif bir şekilde kazım devam ediyor. Eğer siz de Pi coin kazımına başlamadıysanız, bence hâlâ geç değil! Proje ilerledikçe potansiyeli artıyor gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, Pi hakkında son gelişmeler nasıl gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 1 Mart 2025; 15:20:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.