Bildirim
Piano black kaplama tavanlı araba alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Soyunmayı kabul ederse altına bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 16 Eylül 2018; 17:53:29 > -
Neden varmış onu bilmek lazım, direkleri vs iyice kontrol ettirirseniz belki biraz soru işaretleri kalkar. -
Corsaların color edition donanımında fabrika çıkışlı siyah kaplama var. Eğer öyleyse alınır. -
Bu soru benim de aklıma geliyordu.
Bazı araçlara çok yakışıyor da.
Alıcı olsam aklıma bi sürü şey gelir
Satıcı olsam alıcı söktür dese söktürmek istemezdim çünkü adam almazsaı diye.
Aracın her şeyini konuşup anlaşılacak en son kaplama sökülecek sorun yoksa alıncak, en mantıklısı bu. -
Sordum fakat daha önceki sahibi yaptırmış bu şekilde satın alınmış araç , bencede şık duruyor ama işte soru işareti kalıyor, söktürme işini sorarım ama pek bu işe yanaşacağını bende sanmıyorum. Araç d kasa van orjinal olarak değil kaplama bu arada.
Ekspertizde anlaşılmaz mı peki söktürmeden birşey olup olmadığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaange -- 16 Eylül 2018; 23:1:57 > -
Direklerde sorun yoksa kaplama altında da bişey çıkacağını sanmıyorum -
Araç siyah değil ise tavan kaplamasının ruhsata işletilmesi lazım yoksa vizede kalır araç
Ayrıca ben kimsenin en iyi ihtimalle güneş yanığı olmadan tavanı kaplatacagini düşünmüyorum -
Kaplamayı baktırma için söktürmek sıkıntı, direklere çok iyi baktırın oralarda sorun yok ise %95 tavanda boya yanığı ya da estetik için yaptırılmıştır o kaplama. -
Opel corsa'lar genellikle tavanda güneş yanığından ötürü sıkıntı çekiyorlar. Sahipleri de çaktırmadan kaplatıyor tavanı. -
yok öyle birşey daha geçen hafta arkadaşımın komple piano black kaplama tavanlı beyaz renk i30 u muayeneden sorunsuz geçti istersen evrakları ve aracın fotolarını paylaşabilirim.
-
Hocam 4 yil önceki mesajıma cevap vermişsiniz, şimdi değişmiştir belki tuv türk durumları, o zamanlar geçmiyordu. İyi akşamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X