Şimdi Ara

PIC e program atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb pic programlayıcı aldım.pickit2.pickit2 nin kendi yazılımını da indirdim ve yazdığım bir programı atayım dedim.programı mpasm ile derledim ve hex dosyasını oluşturdum ancak bir türlü program atılmıyor pice ilginç hatalar veriyor.ayrıca başka yazılımları da indirdim,micropro,winpic,icprog gibi ama yine aynı bir türlü program atamıyorum,örneğin micropro dada port ile ilgili hatalar alıyorum zaten usb den bağlanıyorum nasıl böyle hatalar çıkıyo anlamıyorum.

• hocam ugrasırken ugrasırken pic entegreyi arızalandırmıs olabilir misin=?
  • valla dostum zannetmiyorum çünkü aynı şeyi başka picler içinde denedim sonuc aynı.pici de yalnıs takmıyorum çünkü takmadan önce hep baktım programlayıcıya yerleşimlerine,bilgisayara format atmayı da düşünmüyor değilim aslında.Belki win7 filan sorun çıkarıyodur diye ama bi çözüm bulabilcekmiyiz bakalım burdan.
  • Satın aldıgınız ürünü manuali yokmudur? Oradan PK2 yazılımı nasıl kullanılır ogrenmelisiniz.
  • dostum sonunda pickit2 yazılımına progu attım hex file succesfully imported yazısını da gördüm ancak bu sefer de write yapınca no device detected yazıyor device ı seçtiğim halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kprm

hocam ugrasırken ugrasırken pic entegreyi arızalandırmıs olabilir misin=?

dostum galiba senin dediğin doğru çıktı picleri herhangi bi şekilde yalnış takmadım ama küçük bi ihtimalde olsa aldığım picler arızalı çıktı.evde abimden kalma pic16f877a buldum ve şıp diye programladım çok mutluyum şu ançok teşekkürler kprm ve meraklıtürk
  • sorunun cözülmüş olmasına sevindim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Python 3 APK'ya Çevirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.