Şimdi Ara

Python 3 APK'ya Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok araştırdım gerek youtube olsun gerek her yerde adı geçen ve muhtemelen burda da direk söylenecek olan Kivy ve buildozer gibi kütüphanelerin nasıl çalıştığını araştırdım.

Sonuçlar şöyle:
    Kaynakların %75'i python2 için geçerli.
    Tutorial videolarındakilerin inglizceleri çok kötü ya da ingilizce anlatmıyorlar.
    Dokümantasyonlara baktığımda gerekli gereksiz birçok detay verilmiş ve yine python2'ye kayan açıklamalarla kafamı iyice bulandırdılar.
    Türkçe kaynaklar yetersiz ve fi tarihinden kalma.

Sorun:
    Elimde pygame ve çeşitli kütüphanelerle yazılmış bir oyunum var bunu android'te çalıştırmak istiyorum.Bunu nasıl yaparım?Nasıl apk haline getiririm?

• Allah aşkına 0 okunma nedir? Lütfen bakın bari.
  • 0 okunma değil. Forum bozuk. Bu sayılar normal gözükse bile güvenme.
  • Bilmiyorum, ama internet'te bulduğum bilgi Kivy'nin python-for-android denilen projeyi kullandığı, ve onun sayfasında py3 desteği olduğu yazıyor.
    Bunlar herkesin bildiği kullandığı şeyler değil, deneysel şeyler, şak diye python kodunu android app haline getirme olayı yok, cevap olmaması normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Python uygulamasını direkt olarak native Android uygulamasına çeviremezsiniz. Kivy framework'u kullandığınız bir uygulamada performans açısından zayıf olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.