ısıs ile çizilmiş 0-9 timer şemasında 16f84a ün 5 ile 14 bacakları görünmüyor 5+ 14- verdim doğrumu yaptım onuda anlamış değilim 15 ve 16 ya asilatör bağlandıgı gibi bilmem gereken standartlar var mı boşta kalan uçları eksiye bağlamam gerekiyor mu simülasyon da hatasız çalıyor ama uygulamada sıfır rakamı göz kırpıp duruyor devredeki malzemeleri değiştirerek sağlam olduklarından eminim usbburn da büyük yeşil renkte ok yazsını da gördüm acaba progmı yüklemede yarıda kalmış ola bilir mi
şemanı+ kart çizimini+programını koymadan nasıl yardımcı olunacak? hatanı nasıl bulabiliriz.
Sorunu tam olarak anlamadım fakat isisde bazı bacaklar görünmüyor ve bu hata değil.Yanlış bilmiyorsam enerjinin olduğu bacaklar görünmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: egealtay
şemanı+ kart çizimini+programını koymadan nasıl yardımcı olunacak? hatanı nasıl bulabiliriz.
ısıs simülasyonün da yazılım çalışıyor uygulamda devreyi yazılımı çalıştıramadım bir türlü çalıştıramadım sıfır rakamı yanıp yanıp sönüyor yazılımdakı sıfır yerine üç rakamın kodunu MOVLW B'01001111' yazdım tahmın ettigim gibi bu seferde uygulamada üç rakamı görünüp yanıp yanıp sönmeye başladı 0 dan 9 kadar olan rakamlar