Şimdi Ara

PİC PROGRAMLI OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler pic programlı otomatik sulama sistemi proje ödevi olan arkadaşlar bana ulaşabilir.

• Eğer maddi bir beklentiniz yoksa bence devre kodlarını ve şemasını burada paylaşın, ihtiyacı olanlar buradan faydalanırlar.
  • Devrem satılıktır ama sadece dosyaları isteyen arkadaş olursa bu onlar ile paylaşmayacağım anlamına gelmesin isteyen olursa özelden yazabilir dosyaları paylaşırım kendileriyle konum ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • foto eklersen açıklayıcı olur bilmeyen meraklı olanda bakar..
  •  PİC PROGRAMLI OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ

PİC PROGRAMLI OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ

http://320volt.com/haftalik-programli-cicek-sulayici-devresi-16f876-ds1302/comment-page-1/#comment-13995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokur -- 15 Mart 2014; 12:46:26 >

• Arkadaşlar devrenin yapılmış hali budur.
     PİC PROGRAMLI OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ PİC PROGRAMLI OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ

• Ben devremi daha kullanmayacağım için yaptığım masrafın altında bir tutara satıyorum arkadaşlar herhangi bir ticari bir beklenti değil bu okulumun ilk dönemki dersinin ödevini satıp parasıyla bu dönemki ödevimin malzemelerini karşılamayı planlıyorum yoksa bunun ticaretiyle uğraşıcak birisi değilim sizde hak verirsiniz ki öğrenci için paranın ne kadar kıymetli olduğu durumu bu birde kendi şehirinden dışarıda okuyorsan beni anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devreni satın almak isidyorum . 0507 138 44 94 bana ulas
  • delugemy D kullanıcısına yanıt
    kardeşiim öncelikle eline sağlık benimde lisans bitirme tezim bu konu ve hiç yol kat edemedim dosyaları yollarsan çok sevinirim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.