Şimdi Ara

Pic Projesi için devre seçimi, şekli, yazılımı, açıklamaları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir proje ödevim var ama yardımcı olabilecek birileri çıkarsa çok sevineceğim. Öncelikle okulla alakalı bir proje olduğunu belirtmek isterim. Okula ve elektroniğe 5-6 yıl ara verince artık neyin nasıl olduğunu bile eskiden bildiğim halde şimdi fazlasıyla ve karamsar bir şekilde cevap veremez, düşünemez hale geldim :( Bu yazıyıda altta soracaklarımdan dolayı bildirmek istedim :)

Okulda altta belirttiğim projelerden birini yapmamızı istiyorlar. Aralarında benim gördüğüm kadarıyla en basiti Dijital Saat diye düşünüyorum. Eğer değilse bile altta listede adı bulunan devrelerden bir öneri yapabilecek olan biri var mı?
    Projede Pic yazılımını, devre resimlerini, açıklamasını vs gibi konularıda içinde barındırması gerekiyor. Proje tesliminden önce bir sunum yapmam gerekiyor, oda yazılımı, devre şekli ve açıklaması. Eğerki onaylarsa projeyi yapmak kalıyor... Eğer böyle bir dökümanı elinde olan varsa ve benimle paylaşırsa çok minnettar kalır, dua ederim.

Yada araştırabileceğim daha keskin kaynaklarda işimi görebilir diye düşünüyorum, bu ingilizce kaynaklarda olabilir... Elimizden geldiğince çeviririz :)

FrekansMetre,
    RS232 veya USB PIC Programlayıcı,
    Adım Sayıcı,
    Sinyal Jenaratörü,
    Çizgi İzleyen Araç,
    Sıcaklık Kontrol Devresi,
    Dijital Saat,
    Yaklaşım Alarmı,
    Güneş Enerjisi Kaydedici,
    Mevcut Programlayıcı ile Trafik Işıkları,
    Step Motor Kontrolü,
    Hızı Değişebilen İleri-Geri Sayıcı

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.