Şimdi Ara

PIC16F877 LCD GÖSTERGELİ TERMOMETRENİN BASKI DEVRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIC16F877 LCD GÖSTERGELİ TERMOMETRENİN BASKI DEVRESİ ELİNDE OLAN VARSA YOLLAYABİLİRMİ ACİL!!!

• Yokmu kimsede?Baskı devresi.
  • devre şemasını verde ona göre yapalım
  • Up.
  • evet arkadaşlar bu mesaja cvp lütfen...banada lazım oldu tekrardan konu açmıyorum...üstteki linkte devre şeması var baskı devre hali lazım ütü yöntemi uygulanacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

evet arkadaşlar bu mesaja cvp lütfen...banada lazım oldu tekrardan konu açmıyorum...üstteki linkte devre şeması var baskı devre hali lazım ütü yöntemi uygulanacak...

anlamıyorum şu baskı devre isteklerini. Bu devre yapmak istiyorsun çünkü ödev verildi. Büyük bir ihtimal lise ya da üniversitede elektronik öğrencisisin. Neden kendin çizmeyi denemiyorsun? Takıldığın yer olursa yardım edilir. Hazıra konmak olmuyor. Zaten şema,hazır kod hazır baskı devreyi de kendiniz yap. Basit bir şema biraz uğraşsan yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Transistör test devresi yapımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın92

PIC16F877 LCD GÖSTERGELİ TERMOMETRENİN BASKI DEVRESİ ELİNDE OLAN VARSA YOLLAYABİLİRMİ ACİL!!!

sana baskı devresini göndersem sorunun çözülecekmi bunun software kısmını nasıl yapacaksın?
    al bakalım 877 ile termometre devresi baskı devresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren kılıç -- 2 Aralık 2010; 2:00:38 >
  • software derken ? programlanmasında bahsediyorsun herhalde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.