Şimdi Ara

PII 350 vs PIII 466 celeron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar elimde 2 tane islemci var ve Abit BE-II Board var, birini alip digerini satcam, sizce hangisini kendime almaliyim hiz bakimindan? Tesekkurler...

• cel i satip p2 yi kullansan daha ii edersin.cache carpan hızından daha onemli.
  • bence celeronu kullan
    celeronu çok rahat bir şekilde 83mhz fsb ye çıkarabilirsin
    böylece işlemcin 586mhz olur
    ama p2 nin böyle bir şansı yok
  • overclock oluyo miki? eger 83 mhz cikarirsam ayriyetten fan mi alacagim? normalde hangisi daha hizli?
  • p2 yi 124 fsb yap bakalım ortada celeronun esamesi okunuyor mu?
  • ama ben overclock yapmak istemiyorum, su haliyle hangisinin hizli olup olmadigini merak ediyorumm.....
  • o/c yapmayacaksan tabiki p2 350
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p2 kesinlikle
  • cok tesekkur ediyorum, saolun...
  • arkadaşlar yanılıyorsunuz cel 466 daha hızlı olur p2 de cache tamam 2 katı ama external ve dolayısıyla cpu nun yarı hızında çalışıyor. Cel 466 da ise tam hızda. Bende bir ara bocaladım üstelik aynı cpu lar ve aynı board la. Nerdeyse tüm testtlerde cel daha hızlı çıktı özellikle de mp3 dönüştürme de
  • ancak p2 de fsb den kazanıyor en çok. Ki p2 de directdraw performansı çok daha fazla
  • Bu işlemcilere thermalright slk 900 takabilsek kimbilir nereye kadar gider...
  • hocam dirençleri var bunların bir de default voltajları kullanılan wafer ve transistor plakası inceliği biraz farklı. 0.25u teknolojisi. bunları 1000MHz yapsak birşekilde bahse girerim 250W güç çekerler.
  • pentium
  • benim bu konuda geniş bir bilgim yok ama şunu biliyorum ki celeronlar son derece zükük işlemciler. alınası ve kullanılası değiller
  • Sabonis nerelerdesin ya??? Finaller falan mı vardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.