Şimdi Ara

Piili Ekran Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell mağazalarında ve belli başlı noktalarda satışa sunulan ekran koruyucu. Berrak ve oldukça ince bir yapısı var. Mağazalarda uygulama dahil 100-120 lira civarı satış fiyatı var. Darbelere karşı dayanıklı olduğu iddia ediliyor.

Youtube uygulama videosu:
    PiiLi EKRAN KORUYUCUyoutube
    PİİLİ 4D JAPON EKRAN KORUYUCU
    https://www.youtube.com/watch?v=KZW5-VLfWEM&feature=youtu.be

Piili Ekran Koruyucu

iPhone 11 satış linki:
    m.n11.com
    Piili Iphone 11 4d Japon Full Body Ekran Koruyucu - n11.com
    https://m.n11.com/piili-iphone-11-4d-japon-full-body-ekran-koruyucu-P389573112

• iPhone 5s , iPhone 8 Plus , iPhone XR cihazıma her zaman en ucuz ekran koruyucusunu taktım . Bir çok kez yere düştü , ekran koruyucu kırıldı yenisi taktım . 5 yıldır hiç bir sorun yaşamadım . Ekran koruyucularına bu kadar para verilmez.
  • Spigen kampanyasına denk gelirseniz ve satın da alırsanız , kılıf uyumlu, gerçek 9h, görüntü kalitesi bozulur diye düşünmeden, rahatlıkka kullanacağınız bir ekran koruyucusu almış olursunuz.

Adamlar kılıf ve aksesuar konusunda iyiler. Ama tabi kampanya kovalamak lazım. Yoksa ttec kalitesinde bir adaptöre 100 lira verilmez. Zira aynı adaptör, zaman zaman hb de 50 tllere kadar iniyor
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Buff, Spigen ve bu marka ekran koruyucular pahalı hocam.
  • Evet hocam pahalı. İki sene öncenin telefonunun kılıfına 150 lira istiyorlar.
  • uag ekran koruyucu kalitesi başka 180 tl civarı fiyatı var kullanan bilen bilir o kaliteyi dokunmatiği gözü almaması koruması ona göre sekillendirmiş
    belki size pahalı gelebilir 11 veya proya o kadar para verdiğinizi düşünün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.