Bildirim
Pikabı kullanmak için gerekli olanlar nedir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sana kesinlikle bir Preamp lazım ve 2 adet monitör -
quote:
Orijinalden alıntı: dmc 12
sana kesinlikle bir Preamp lazım ve 2 adet monitör
preamp ve önereceğiniz mönitör(hoparlör galiba) varsa yardımcı olabilir misiniz. -
merhaba hocam anfi ve hoparlör de düşünebilirsiniz tabi anfide phono çıkışlı olması şart -
quote:
Orijinalden alıntı: des_955
merhaba hocam anfi ve hoparlör de düşünebilirsiniz tabi anfide phono çıkışlı olması şart
Nasıl yani hocam? Phono girişli mi demek istediniz? -
quote:
merhaba hocam anfi ve hoparlör de düşünebilirsiniz tabi anfide phono çıkışlı olması şart
Hocam zaten ben uygun amfi ve hoparlör önerisi istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam aynen giriş bazen giriş ve çıkışları karıştırabiliyorum -
merhaba hocam sahibindende uygun fiyatlı 2.el anfi bulabilirsiniz hoparlörlü setlerde var bakın bütçenize göre alın -
tvde kullanmayın kaliteli ses çıkmaz o hoparlörlerden.
iki seçeneğiniz var;
- preamfi alıp normal bir amfi ve iki hoparlör ile kullanmak
-phono girişli bir amfi alıp iki hoparlör ile kullanmak.
phono girişli amfilerde dahili preamfi bulunduğu için ekstra preamfiye ihtiyaç duymazsınız. -
quote:
merhaba hocam sahibindende uygun fiyatlı 2.el anfi bulabilirsiniz hoparlörlü setlerde var bakın bütçenize göre alın
Önerebileceğiniz marka model var mıdır fiyat/performans oranı yüksek olan. -
merhaba hocam marka model olarak ben kendim jvc kullanıyorum memnunum sizin bütçenizi bilmiyorum zaten 2.el ürünlerde iş değişir cihazlara göre oynanmamış olmasına dikkat edin -
O zaman 200-300 lira arasındaki bir amfi nasıl olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam kendim kullandığım jvc yi 200 liraya aldım memnunum bence başlangıç için yeter tabi değişim düşünmüyorsanız bayağı gider size o bütçeyle alacağınız amfi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 20 Ekim 2013; 22:26:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X