Şimdi Ara

pikaçunun evrim geçirmiş hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
3
Favori
87.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pikaçu hep aynı kaldı hiç degişmedi neden

diger pokemonlar degişiyodu 10 yıl onceki olay aklıma geldi bilen varmı bunu pikaçnunun bir üst modeli ney ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pikachu'nun Evrim Geçirmiş Hali

Pikachu, Nintendo'nun popüler Pokémon serisindeki sevilen bir Pokémon'dur. Bir elektrik faresi türüdür ve Pokémon evreninde çeşitli evrimler geçirmiştir.

Pikachu'nun ilk evrimi Pichu'dur. Pichu, Pikachu'nun bebek formudur ve daha yuvarlak bir vücuda ve daha kısa bir kuyruğa sahiptir. Pichu, "Thunder Shock" gibi elektrik hareketlerini kullanabilir.

Pikachu'nun bir sonraki evrimi Raichu'dur. Raichu, Pikachu'nun gelişmiş halidir ve daha büyük bir vücuda, daha uzun bir kuyruğa ve daha güçlü elektrik yeteneklerine sahiptir. Raichu, "Thunderbolt" gibi daha güçlü elektrik hareketlerini kullanabilir.

Pikachu'nun alternatif bir evrimi Alolan Raichu'dur. Alolan Raichu, Raichu'nun bölgesel bir varyasyonudur ve elektrik ve psişik tiplerine sahiptir. Alolan Raichu'nun vücudu kahverengidir ve daha uzun bir kuyruğa sahiptir. "Psychic" ve "Electro Ball" gibi hem elektrik hem de psişik hareketleri kullanabilir.

Son zamanlarda, Pikachu'nun yeni bir evrimi "Gigantamax Pikachu" tanıtıldı. Gigantamax Pikachu, devasa boyutlarda bir Pikachu'dur ve elektrik yetenekleri daha da güçlenmiştir. Gigantamax Pikachu, "G-Max Volt Crash" gibi özel Gigantamax hareketlerini kullanabilir.

Pikachu'nun evrimleri, oyunlarda ve animelerde önemli roller oynamıştır. Her evrim, Pikachu'ya yeni yetenekler ve özellikler kazandırarak daha güçlü ve çok yönlü bir Pokémon haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • raichu
  • hacı onu eş geliştirmek istemedi gelişinde rayçu oluyo normalde ama eş hep pikaçu olarak kalmasını istedi.

pikaçunun evrim geçirmiş hali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantiel -- 4 Eylül 2010; 4:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!
    raichu

Bunu yazmak için girmiştim :D
  • quote:

raichu
    hiç sevimli degilmiş iyiki degişmemis :D
  • quote:

raichu
    http://pokemon.neoseeker.com/w/i/pokemon/4/42/Raichu.PNG

http://tr.wikipedia.org/wiki/Raichu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 4 Eylül 2010; 4:40:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbursankarax

hiç sevimli degilmiş iyiki degişmemis :D

Alıntıları Göster
    Pikaçu topada girmezdi, çok huysuz hayvandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sueraronoh

quote:

raichu

Alıntıları Göster
    zaten bir bölümde racihu ile vs atarken pert ediyo hayvanı pikachu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sueraronoh

quote:

raichu

Alıntıları Göster
    Evet ash onun değişimini engelledi. evrim geçirmesini istemedi. raichu zaten çok tipsiz bişeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Evet ash onun değişimini engelledi. evrim geçirmesini istemedi. raichu zaten çok tipsiz bişeydi.

Alıntıları Göster
    Pikachu sündük hayvanın tekiydi. Topa bile girmiyordu. Şırmartmışlar tabi...
  • Pikachu çok şımarık biriydi. Çok şımartırsan tepene çıkar tabii. Herkes kendini bilecek, durma sınırını çizecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Alıntıları Göster
    pikaçu ashı çok sevdiği için evrim geçirmek istemiyordu. Evrim geçirdiklerinde kişilikleride değişiyordu. bknz charmander>>charizard
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Pikachu sündük hayvanın tekiydi. Topa bile girmiyordu. Şırmartmışlar tabi...

Alıntıları Göster
    millet hardcore pokemoncu çıktı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabri3L

pikaçu ashı çok sevdiği için evrim geçirmek istemiyordu. Evrim geçirdiklerinde kişilikleride değişiyordu. bknz charmander>>charizard

Ya charizardı yuvaya bıraktığı bölümden sonra ATV kaldırmıştı animeyi. Sinir olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ya charizardı yuvaya bıraktığı bölümden sonra ATV kaldırmıştı animeyi. Sinir olmuştum.

Alıntıları Göster
    o değilde meow gelişince persian oluyodu yav.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle pikaçu istemedi
  • quote:

quote:

Ben balkondan atladım kendimi Charizard sanıp o yüzden kaldırmış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ya görünmez duvar ören bi pokemın vardı bide yerin altında mal gibi yaşaya bi pokemon vardı adı neydi onların

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasevmem

o değilde meow gelişince persian oluyodu yav.

Alıntıları Göster
    Meow Reyizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

quote:

O değilde haberler Pikachu sanıp atladı diye haber yapmışlardı. Çocuk havada pikachu ya dönüşse bile uçamaz ki. Pikachu uçamıyordu zaten.

Ne editörler var ya

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.